ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Εκπαιδευτική επίσκεψη του New York College στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ ΑΕ


28 January 2016

Την Τρίτη 26/1/2016, το NYC Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της Εταιρίας ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ ΑΕ στη Νέα Ραιδεστό. Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο της επαφής των φοιτητών με την αγορά εργασίας και τον εμπλουτισμό των ακαδημαϊκών γνώσεών τους με την πραγματική οικονομία.

Η ξενάγηση έγινε από τον κύριο Κωνσταντίνο Μανωλακίδη, Τεχνολόγο Τροφίμων, Διευθυντή Παραγωγής και Υπεύθυνο Διασφάλισης Ποιότητας, ο οποίος ανέλυσε όλες τις σύγχρονες μεθόδους της μέγιστης ποιοτικής διασφάλισης των πρώτων υλών, αλλά και των τελικών προϊόντων, ειδών patisserie, σφολιατοποιίας και catering, εξηγώντας όλες τις λειτουργικές και τεχνογνωστικές λεπτομέρειες των εξαιρετικών προϊόντων της ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ ΑΕ.

Η εταιρία ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ ΑΕ έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στον χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής από το 1948. Τα προϊόντα της, παραδοσιακές ελληνικές και διεθνείς δημιουργίες, διατίθενται από ένα δίκτυο 18 καταστημάτων και σημείων πώλησης στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Παράλληλα, με το τμήμα Catering που έχει αναπτύξει, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες τροφοδοσίας σε κάθε είδους κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση.

Οι φοιτητές έμειναν ενθουσιασμένοι, καθώς ακολούθησε συζήτηση, ερωτήσεις και γευσιγνωστικές δοκιμές προϊόντων της Εταιρίας!

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe