ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Επίσκεψη της Πρέσβειρας του Βιετνάμ στο New York College


08 April 2016

Η πρέσβειρα του Βιετνάμ στην Ελλάδα, κυρία Tran Ha Phuong, έδωσε την 1η  Απριλίου 2016 μια διάλεξη ενώπιον των φοιτητών του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων του New York College παρουσιάζοντας την χώρα της, το Βιετνάμ. Οι φοιτητές, υπό την επίβλεψη του επικεφαλής του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων, κυρίου Λεωνίδα Γοντζέ, είχαν την δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις στην Πρέσβειρα με θεματολογία από την διεθνή πολιτική σκηνή.

 

Αναμνηστική φωτογραφία της πρέσβειρας του Βιετνάμ στην Ελλάδα, κυρία  Tran Ha Phuong με τον πρόεδρο του New York College κύριο Ηλία Φούτση.

 

Αναμνηστική φωτογραφία από την διάλεξη της πρέσβειρας του Βιετνάμ στην Ελλάδα, κυρία Tran Ha Phuong (μέση), με τον επικεφαλής του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων του New York College κύριο Λεωνίδα Γοντζέ (μέση-αριστερά), τον Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων του New York College κύριο Γιάννη Φίκα (μέση-δεξιά), και την κυρία Φρόσω Λογοθέτου. (δεξιά).

 

Αναμνηστική φωτογραφία από την διάλεξη της πρέσβειρας του Βιετνάμ στην Ελλάδα, κυρία Tran Ha Phuong (μέση), με τους φοιτητές των Διεθνών Σχέσεων του New York College, τον επικεφαλής του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων του New York College κύριο Λεωνίδα Γοντζέ (αριστερά), και τον Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων του New York College κύριο Γιάννη Φίκα (δεξιά).

 

 

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe