ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ημερίδα με θέμα «Νοσοκομειακές Λοιμώξεις και Δημόσια Υγεία» από το New York College


13 May 2019
Ημερίδα με θέμα «Νοσοκομειακές Λοιμώξεις και Δημόσια Υγεία» από το New York College

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019, η Ημερίδα με θέμα «Νοσοκομειακές Λοιμώξεις και Δημόσια Υγεία» στην Αίθουσα Συνεδρίων της ΕΣΗΕΑ.

Η Εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο New York College, σε συνεργασία με την «Επιτήρηση Λοιμώξεων στην Υγεία» (ΕΠΙ.ΛΟΙ.Σ.Υ.) και την Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Κρίσεων στον τομέα Υγείας, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας για την Υγιεινή των Χεριών.

Στην κατάμεστη αίθουσα της ΕΣΗΕΑ έδωσαν το παρόν ως Κεντρικοί Ομιλητές ο Θάνος Πλεύρης, (Δικηγόρος, ΔΝ LLM, Υποψήφιος Βουλευτής Α’ Αθηνών Ν.Δ), ο Λέων Γρηγόρης (Πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας), η Αθηνά Στούπη (Λοιμωξιολόγος), ο Θεοδωράκος Ιωάννης (Πλωτάρχης Πολεμικού Ναυτικού, Διευθυντής Μικροβιολογικού Tμήματος Nαυτικού Nοσοκομείου Aθηνών, Mέλος Eλληνικής Eταιρείας Διαχείρισης Κρίσεων στον Τομέα Υγείας) και ο Ηλίας Φούτσης (Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College).

Κάθε ένας εκ των Ομιλητών τοποθετήθηκε επί του θέματος, αναπτύσσοντας τις απόψεις του από διαφορετική σκοπιά και κρατώντας το ενδιαφέρον του κοινού συνεχώς στα ύψη.

Στην Ημερίδα έγινε για πρώτη φορά λόγος για τη νέα Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση, την «Επιτήρηση Λοιμώξεων στην Υγεία» (ΕΠΙ.ΛΟΙ.Σ.Υ.), η οποία, καθοδηγούμενη από τον Θάνο Πλεύρη και τον Ηλία Φούτση, έχει ως στόχο να συμβάλλει στην πρόληψη των πάσης φύσεως λοιμώξεων, κυρίως όμως των ενδονοσοκομειακών.

Την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση συντόνισε ο Δημοσιογράφος, Γιώργος Κουβαράς.

Η Εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση των διοργανωτών να συνεχίσουν τις τόσο επιτυχημένες δράσεις στο χώρο της υγείας και την ανανέωση του ραντεβού για την επόμενη Ημερίδα.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe