ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Η Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας των Φιλιππίνων στο NewYorkCollege


09 January 2013

To New York College φιλοξένησε την Υφυπουργό Παιδείας των Φιλιππίνων, Δρ. Nona Ricafort με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων σε μία ευρεία ατζέντα θεμάτων συνεργασίας όπως την παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Ομίλου NYC στις Φιλιππίνες και την Νοτιο-Ανατολική Ασία.

Στο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος του NewYorkCollege κύριος Ηλίας Φούτσης προς τιμή της Υφυπουργού, παρευρέθηκε ως επίσημος προσκεκλημένος ο Πρέσβης της Δημοκρατίας των Φιλιππίνων στην Αθήνα Mr. MeynardoLBMontealegre καθώς και οι εκλεκτοί συνεργάτες και φίλοι του NewYorkCollege Δρ. Ιωάννης Λύρας, Πλαστικός Χειρούργος, Δρ. Ανδρέας Αντωνόπουλος, Πρύτανης του UniversityofNewYorkinPrague, κ. Γιάννης Τρεπεκλής, Δήμαρχος Κέρκυρας, και η κα Μαίρη Ιωαννίδου, Σύμβουλος. 
 
 

Στη μέση η Υφυπουργός Παιδείας της Δημοκρατίας των Φιλιππίνων Δρ. Νona Ricafort με τον Πρόεδρο του New York College κ. Ηλία Φούτση, πλαισιωμένοι από στελέχη και συνεργάτες του NYC Educational Group.

 

HYφυπουργός Παιδείας των Φιλιππίνων Δρ. ΝonaRicafort με τον Πρέσβη των Φιλιππίνων στην Ελλάδα κο M. Montealegre, τον Πρόεδρο του NewYorkCollege κ. Ηλία Φούτση, τον Πλαστικό Χειρουργό Δρ. ΙωάννηΛύρα, τονΠρύτανητου University of New York in Prague (UNYP) Δρ. Αντρέα Αντωνόπουλο και τον Δήμαρχο Κέρκυρας κ. Γιάννη Τρεπεκλή.
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe