ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ημερίδα στην Θεσσαλονίκη με θέμα: Ηγεσία, Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο New York College


16 April 2019
Ημερίδα στην Θεσσαλονίκη με θέμα: Ηγεσία, Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο New York College

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College, με την επίσημη υποστήριξη Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece, πραγματοποίησε διαδραστική ημερίδα με τίτλο: «Ηγεσία, Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα: Εμπειρία και προοπτικές στην Ελλάδα του σήμερα», την Πέμπτη, 11 Απριλίου στην αίθουσα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ του Electra Palace Hotel στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης.

Την Εκδήλωση άνοιξε η Εκπρόσωπος του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, κα Αφροδίτη Τερκενλή, η οποία προέβη σε μία εισαγωγή επί του θέματος, σημειώνοντας ότι το τρίπτυχο Ηγεσία Καινοτομία Επιχειρηματικότητα αποτελεί ενδεχομένως το θεμέλιο λίθο για την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση και την ευημερία των πολιτών. Πρόκειται για άρρηκτα συνδεδεμένες έννοιες που υπό κανονικές συνθήκες θα πρέπει η μία να συνοδεύει την άλλη. Η Ημερίδα συνεχίστηκε με χαιρετισμούς από την κα Χρύσα Γκαβανίδου, εκπρόσωπο του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Μάρκου Μπόλαρη, τον Βουλευτή Θεσσαλονίκης κ. Γιώργο Αρβανιτίδη, τον Βουλευτή Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Γκιουλέκα, τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιάννη Αβραμίδη, τον Γενικό Διευθυντή του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/ Junior Achievement Greece κ. Αργύρη Τζικόπουλου , τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Βουλευτή Θεσσαλονίκης κ. Σταύρο Καλαφάτη.

Ακολούθησε η Κεντρική Ομιλία του Πρύτανη του New York College, κ. Δημήτρη Μπουραντά, ο οποίος ανέλυσε την έννοια της ηγεσίας, δίδοντας πλήθος παραδειγμάτων και εστιάζοντας στο τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεται η χώρα μας, τόσο σε επίπεδο πολιτικό, όσο και σε επιχειρηματικό επίπεδο.

Συντονισμό της συζήτησης έκανε η Δημοσιογράφος, Ελένη Καμπάκη, η οποία, μετά από τα ιδιαιτέρως στοχευμένα σχόλιά της, έδωσε το λόγο στο κοινό και ακολούθησε σειρά ερωτήσεων και συζήτηση στη διάρκεια της οποίας οι διοργανωτές έδωσαν την υπόσχεση για διεξαγωγή και άλλων Ημερίδων που θα αφορούν στο χώρο της Ηγεσίας και Επιχειρηματικότητας, στο άμεσο χρονικό διάστημα.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe