ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Το 2019 σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας επιτυχημένης πορείας με τον καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Δ.Μπουραντά να αγορεύεται πρύτανης του κολλεγίου


10 April 2019
Το 2019 σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας επιτυχημένης πορείας με τον καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Δ.Μπουραντά να αγορεύεται πρύτανης του κολλεγίου

30 ΧΡΟΝΙΑ NEW YORK COLLEGE – ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ!

ΤΟ 2019 ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Δ. ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ 

Οι εργαζόμενοι του Εκπαιδευτικού Ομίλου συγκεντρώθηκαν και φέτος στην καθιερωμένη εταιρική εκδήλωση της κοπής της πίτας για το 2019, σε γνωστή μουσική σκηνή.

 Για μία ακόμα χρονιά, ο πιο σημαντικός πυλώνας του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, οι άνθρωποί του, συγκεντρώθηκαν για την κοπή της εταιρικής πίτας. Πρόκειται για μία από τις παραδόσεις της εταιρείας, να διοργανώνει κάθε χρόνο ένα πάρτι για να πραγματοποιηθεί ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε και να τεθούν οι στόχοι της νέας χρονιάς!

Από αριστερά προς δεξιά: Ο κος Ηλίας Φούτσης Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, η κα Γεωργία Κόλλια Οικονομική Διευθύντρια, η κα Όλγα Φούτση Γενική Διευθύντρια και ο Καθηγητής Δημήτρης Μπουραντάς, Πρύτανης του New York College.

Αυτή τη χρονιά, η εταιρική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε γνωστή  μουσική σκηνή με  αγαπημένους καλλιτέχνες, που ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους, ενώ παρουσιάστηκε και ένας σύντομος απολογισμός του Ομίλου New York College από τον Πρόεδρο και ιδρυτή του κο Ηλία Φούτση, από την έναρξη της λειτουργίας του το 1989 και με αναφορά στις επιτυχίες που έχουν σηματοδοτήσει την πορεία του έως σήμερα.

Με το βλέμμα στο μέλλον και προετοιμάζοντας μια νέα εποχή με καινοτόμα προγράμματα και σημαντικές συνεργασίες, ανακοινώθηκε επίσης από τον Πρόεδρο και Ιδρυτή του New York College κο Ηλία Φούτση, η συνεργασία του Κολλεγίου με τον Δημήτρη Μπουραντά, Καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και γνωστό συγγραφέα με την ιδιότητα του Πρύτανη.

Η διοίκηση και το προσωπικό του New York College εύχεται σε όλους το 2019 να είναι γεμάτο υγεία, επιτυχίες και όμορφες στιγμές, ενώ υπόσχεται πως θα συνεχίσει να πρωτοπορεί στον τομέα της εκπαίδευσης!

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe