ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

New York College 2018 Τελετή Αποφοίτησης με εξέχοντες προσκεκλημένους


10 April 2019

Με φόντο την Ακρόπολη και τους στύλους του Ολυμπίου Διός, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018, η τελετή αποφοίτησης του New York College, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους αποφοίτους και τους γονείς τους καθώς και με την παρουσία διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον ακαδημαϊκό, πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο.

 

Με φόντο την Ακρόπολη και δίπλα από τους στύλους του Ολυμπίου Διός, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018,

η τελετή αποφοίτησης του New York College.


Ήταν μια πραγματικά συγκινητική βραδιά για όλους τους συμμετέχοντες, γεμάτη ενθουσιασμό, χαρά, ελπίδα  καθώς και με την πεποίθηση πως οι νέοι πτυχιούχοι συνεχίζουν την πορεία τους με τα κατάλληλα εφόδια και τις απαραίτητες δεξιότητες προκειμένου να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις μελλοντικές προκλήσεις της ζωής.  Το New York College παρέχει στους σπουδαστές του την μοναδική ευκαιρία να  πραγματοποιήσουν τις σπουδές τους εξ ’ολοκλήρου στην Ελλάδα, αλλά να αποκτήσουν πτυχία BachelorMaster και PhD απευθείας από Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια. Έτσι, διασφαλίζουν με τον καλύτερο τρόπο την επαγγελματική τους αποκατάσταση αλλά και την ευρύτερη εξέλιξή τους στην αγορά εργασίας.

 

Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College κ. Ηλίας Φούτσης με την Βρετανίδα Πρέσβη στην Ελλάδα κα Kate Smith και τον τ. Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Αντιπρόεδρο της Ν.Δ. - Βουλευτή Β' Αθηνών κ. Κωστή Χατζηδάκη.

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και συνεχάρησαν τους αποφοίτους οι: Mrs Kate SmithΒρετανίδα Πρέσβης στην Ελλάδα, η οποία εξέφρασε τη μεγάλη της χαρά για τη διοργάνωση και για τα επιτεύγματα των αποφοίτων, o Dr. David Bejou, Κοσμήτορας του State University of New York, Empire State College, ο Καθηγητής George EHolmesViceChancellor του University of Bolton, η Isabelle Solé, Διευθύντρια του ΒΑ Business – Marketing του Πανεπιστημίου της Τουλούζης, ο DrStuart Ashenden, Faculty Operating Officer και ο Dr. Alec Coutroubis από το Πανεπιστήμιο του Greenwich.

 

Ακαδημαϊκοί αξιωματούχοι του New York College και των συνεργαζόμενων πανεπιστημίων University of Greenwich, University of Bolton, State University of New York, Empire State College και το Université Toulouse.

 

Η κ. Eva Anderová, τ. Υφυπουργός Οικονομικών της Τσεχικής Δημοκρατίας και συνεργάτιδα του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College στο University of New York in Prague (UNYP) με τον Πρόεδρο και Ιδρυτή του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College κ. Ηλία Φούτση και τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή.

 

 Συγχαρητήριους χαιρετισμούς εκφώνησαν εκπρόσωποι της πολιτικής, όπως ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, Υπουργός Ναυτιλίας, ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, βουλευτής της Ν.Δ. και τ. Υπουργός Ναυτιλίας, ο Δρ. Α. Πλεύρης LL.M, Δικηγόρος, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων και η κ. Eva Anderová, τ. Υφυπουργός Οικονομικών της Τσεχικής Δημοκρατίας και συνεργάτης του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College στο University of New York in Prague (UNYP)

 

Από αριστερά: Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College κ. Ηλίας Φούτσης με τον τ. Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Αντιπρόεδρο της Ν.Δ. - Βουλευτή Β' Αθηνών κ. Κωστή Χατζηδάκη, τον τ. Πρόεδρο της MIGκ. Σταύρο Λεκκάκο, τον εφοπλιστή καπετάν Παναγιώτη Τσάκο, επικεφαλής του Ομίλου Tsakos Group, τον κ. Γιάννη Γιαννακόπουλο, Αν. Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος Τσάκος, τον τ.Υφυπουργό Οικονομικών κ. Πέτρο Δούκα και τον Βουλευτή της Ν.Δ, τ. Υπουργό Ναυτιλίας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. 

 

Ιδιαίτερη τιμή για τους αποφοίτους ήταν η παρουσία και ο χαιρετισμός του Έλληνα εφοπλιστή καπετάν Παναγιώτη Τσάκου, επικεφαλής του πανίσχυρου ομίλου Tsakos Group. Την αποφοίτηση τίμησε επίσης με την παρουσία του ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Βιοϊατρικής, κ. Ευάγγελος Σπανός.

 

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Βιοϊατρικής κ. Ευάγγελος Σπανός με τον Πρόεδρο και Ιδρυτή του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College κ. Ηλία Φούτση.

 

Ο εφοπλιστής καπετάν Παναγιώτης Τσάκος, επικεφαλής του πανίσχυρου ομίλου Tsakos Group απηύθυνε χαιρετισμό στους αποφοίτους του New York College.

 

Από τις πιο συγκινησιακά φορτισμένες στιγμές υπήρξε η ομιλία του Κόμη του St. Andrews και Καγκελάριου του Πανεπιστημίου του Bolton, ο οποίος επικαλούμενος την ελληνική του καταγωγή, απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους στην ελληνική γλώσσα.  Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, o Sir Graham Brady, Βουλευτής του Βρετανικού Κοινοβουλίου και Πρόεδρος της «Επιτροπής 1922», έλαβε από τον Κόμη του St. Andrews τιμητικό Διδακτορικό Τίτλο (Doctorate of Arts) από το Πανεπιστήμιο του Bolton.

 

Ο Βουλευτής του Βρετανικού Κοινοβουλίου,  Πρόεδρος της «Επιτροπής 1922» Sir Graham Brady έλαβε από τον Κόμη του StAndrews τιμητικό Διδακτορικό Τίτλο  (Doctorate of Social Sciences) από το Πανεπιστήμιο του Bolton.

 

Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου του New York College, κ. Ηλίας Φούτσης αναφέρθηκε στο γεγονός πως η τελετή αποφοίτησης μπορεί να σηματοδοτεί το τέλος μιας διαδρομής αλλά όχι απαραίτητα και το τέλος μιας πορείας. Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Απόφοιτοι, σας προτρέπω να μην ξεχνάτε, ότι η μάθηση είναι σαν να κωπηλατείς αντίθετα στο ρεύμα του ποταμού. Αν σταματήσεις να κωπηλατείς τότε το νερό σε παρασύρει προς τα πίσω. Συνεχίστε λοιπόν να εκπαιδεύεστε και να μετεκπαιδεύεστε, συνεχίστε να μαθαίνετε, αυτή είναι η συμβουλή μου προς εσάς, ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή που τα πάντα αλλάζουν με εκρηκτικές ταχύτητες»

 

Δείτε φωτογραφικό υλικό εδώ

 

Επικοινωνία

Αμαλίας 38, Σύνταγμα,105 58
Τηλ: + (30) 210 322 5961
Fax: +(30) 210 323 3337

e-Mail: nycth@nyc.gr

Website: http://www.nyc.gr

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe