ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

New York College και προοπτικές συνεργασίας σε Χονγκ-Κόνγκ και Φιλιππίνες


13 March 2013

Αντιπροσωπεία του New York College με επικεφαλής τον Πρόεδρό του κ. Ηλία Φούτση, επισκέφθηκε τις Φιλιππίνες κατόπιν αποδοχής της πρόσκλησης της αναπληρωτού Υπουργού Παιδείας των Φιλιππίνων Dr. Nona Ricafort.

Η πρόσκληση ήταν απόρροια της επίσκεψής της στις εγκαταστάσεις του New York College στην Αθήνα όπου συζητήθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας. Η αντιπροσωπεία του Κολλεγίου έγινε δεκτή από προέδρους τοπικών πανεπιστημίων και συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, η παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ομίλου New York College στις Φιλιππίνες και στο Χόνγκ Κόνγκ. Στην αποστολή συμμετείχαν και οι Professor Elias Siores, Provost on-Campus, και Zubair Hanslot, Provost οff- Campus του Πανεπιστημίου του Bolton όπου το New York College έχει μια μακρά και επιτυχημένη συνεργασία.

 

Ο Πρόεδρος του New York College κύριος Ηλίας Φούτσης και η κυρία Φούτση ανάμεσα στους Dr. Alex Lee, Elias Siores, Zubair Hanslot, Dr. Joy Villapando και κ. Μαίρη Ιωαννίδη

Η ομάδα του Πανεπιστημίου ΑΜΑ μαζί με τον Πρόεδρο του NYC κ. Ηλία Φούτση και ομάδα αντιπροσώπων του κολλεγίου, στην είσοδο του ΑΜΑ. 

 

Επαγγελματική σύσκεψη μεταξύ του Προέδρου του NYC κ. Ηλία Φούτση και του Πρεσβευτή των Φιλιππίνων στο Μπαχρέϊν κ. Amable R. Aguiluz (ιδιοκτήτη του AMA University). 

 

Εξέταση Διδακτορικών διατριβών στο Lifelong University παρουσία των: Γ.Γ. Ανώτατης Παιδείας των Φιλιππίνων Κα. Nona Ricafort, του Dr. Zobair και του Dr. Elias Siores. 

 
 
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe