ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Το New York College είναι ο μοναδικός Εκπαιδευτικός Όμιλος μέλος του Οικουμενικού Συμφώνου (Global Compact) του οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών στις leading companies της Ελλάδας


23 January 2019
Το New York College είναι ο μοναδικός Εκπαιδευτικός Όμιλος μέλος του Οικουμενικού Συμφώνου (Global Compact) του οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών στις leading companies της Ελλάδας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019, η ιδρυτική συνάντηση των μελών του Global Compact Network Hellas ως ανεξάρτητης νομικής οντότητας. Το New York College, μέλος του United Nations Global Compact, από το 2014, έχει θέσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη βασική προτεραιότητα των δραστηριοτήτων του υποστηρίζοντας δράσεις φορέων προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Το Global Compact Network Hellas είναι το Τοπικό Δίκτυο του Οικουμενικού Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών (United Nations Global Compact-UNGC) στην Ελλάδα. Ο Πρόεδρος του NEW YORK COLLEGE Δρ. Ηλίας Φούτσης δηλώνει ότι ο όμιλος δεσμεύεται στο να υποστηρίζει ολόθερμα την πρωτοβουλία του ΟΗΕ για την διάδοση και εφαρμογή των δέκα (10) Πανανθρώπινων Αρχών που σχετίζονται  με τα Ανθρώπινα και Εργασιακά Δικαιώματα, τη Προστασία του Περιβάλλοντος αλλά και με τους τρόπους Καταπολέμησης της διαφθοράς.

O απώτερος στόχος της Διοίκησης και των Στελεχών του New York College όλα τα προηγούμενα χρόνια, είναι η ενσωμάτωση των αρχών του Οικουμενικού Συμφώνου τόσο στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Κολλεγίου, όσο και στα προγράμματα Διά βίου Μάθησης και  Επαγγελματικής Κατάρτισης Ενηλίκων με σκοπό την εφαρμογή τους σε Ακαδημαϊκό και Επιχειρηματικό επίπεδο.


Τα ιδρυτικά μέλη του Global Compact Network Hellas είναι οι Carel AE, Cosmos Aluminium ΑΕ, CSR Hellas, Ερνεστ & Γιανγκ Ελλάς (EY), Fourlis AE Συμμετοχων, GEO Routes Cultural Institute, Global Sustain, Grant Thornton AE, Interamerican ΑΕ, Intergeo ΕΠΕ, Intracom Telecom, Intermed ΑΕ, New York College, Polyeco AE, Quality Net Foundation, Uni-Pharma ABEE, Ακρίτας ΑΕ, ΑΛΟΥΜΥΛ ΑΕ, ΑΕ Τσιμέντων Τιτάν, Β. Καυκάς ΑΕ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ΑΕ, Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, Μοτορ Οιλ (Ελλάς) Διυλιστήρια Κορίνθου ΑΕ, Μυτιληναίος ΑΕ, Νηρεύς Ιχθυοκαλλιέργειες Χίου ΑΕ, Όμιλος UNESCO Σερρών, Οργάνωση Γη, ΟΤΕ ΑΕ και ΣΕΒ Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe