ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

To New York College στη Σπάρτη!


28 June 2017
To New York College στη Σπάρτη!

ΤΟ NEW YORK COLLEGE ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ!

«Το όνειρο του ηγέτη εμπνέει και οδηγεί την επιχείρηση και το ανθρώπινο δυναμικό της!»Το New York College σε συνεργασία με τον Δήμο Σπάρτης και το Επιμελητήριο Λακωνίας διοργάνωσαν στη Σπάρτη ανοικτό σεμινάριο με θέμα «Ηγεσία στις σύγχρονες επιχειρήσεις». Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Ιουνίου και συγκέντρωσε νέους πτυχιούχους αλλά και στελέχη επιχειρήσεων από ολόκληρη τη Λακωνία.

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση

 

«Το πρώτο μέλημα του ηγέτη είναι να πείσει την ομάδα του να ακολουθήσει το όνειρο και τους στόχους του», τόνισε στην ομιλία του ο καθηγητής και Provost of Academic Development, Research and Innovation από το University of Bolton (Μ. Βρετανία), Δρ. Ηλίας Σιόρης και δεν έκρυψε ότι «ένα μειονέκτημα μερίδας πτυχιούχων είναι ο συμβιβασμός με τα συνηθισμένα».

Ο Δρ. Ηλ. Σιόρης ανέφερε, επίσης, ότι «στην έρευνα για τις καινοτόμες επιχειρήσεις ποτέ δεν τίθεται πρώτη προτεραιότητα το κέρδος».

Δρ. Ηλίας Σιόρης, καθηγητής και Provost of Academic Development, Research and Innovation από το University of Bolton (Μ. Βρετανία)

ΔρΗλίας Σιόρηςκαθηγητής και Provost of Academic Development, Research and Innovation από το University of Bolton (ΜΒρετανία)

«Τρείς είναι οι βασικές αρχές στις επιχειρήσεις που πετυχαίνουν στόχους κι αυτές έχουν να κάνουν με την ικανότητα προσαρμογής και την ευελιξία» αναφέρει ο Αλέξανδρος Νικολακόπουλος, οικονομικός αναλυτής στην BNB Paribas στην Ολλανδία και απόφοιτος του New York College. Ο ίδιος υπογράμμισε ότι «όποιος σκέπτεται το “επιχειρείν” του μέλλοντος έξω από το κινητό τηλέφωνο καλύτερα να μην το επιχειρήσει…»

 

Αλέξανδρος Νικολακόπουλος οικονομικός αναλυτής, BNB Paribas (Ολλανδία), απόφοιτος του New York College

Αλέξανδρος Νικολακόπουλος οικονομικός αναλυτής, BNB Paribas (Ολλανδία), απόφοιτος του New York College

«Απαραίτητη προϋπόθεση για όσους κάνουν σπουδές με στόχους και φιλοδοξία είναι ο εκπαιδευτικός φορέας να στέκεται δίπλα τους και να τους βοηθά στην στοχοπροσήλωση», αναφέρει η υπεύθυνη Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων  του New York College, Τούλα Ρεπαπή.

 

Τούλα Ρεπαπή, Υπεύθυνη Ενημέρωσης Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων  του New York College

Τούλα Ρεπαπή, Υπεύθυνη Ενημέρωσης Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων  του New York College

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Δήμου Σπάρτης σε θέματα Εκπαίδευσης, Χρήστος Πλειώτας, ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού Δήμου Σπάρτης, Χρήστος Αλεξάκος, ο Οικονομικός Διευθυντής του ΑΣΕ Λακωνία Νίκος Δημητρόπουλος, το μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Λακωνίας, Ηλίας Αθανασιάδης και ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Λακωνίας, Σωτήρης Ροϊνός.

Χρήστος Αλεξάκος, Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού Δήμου Σπάρτης, Φιλίτσα Αρβανίτη, Director ofAdvertisement του New York College, Ηλίας Σιόρες, Τούλα Ρεπαπή, Αλέξανδρος Νικολακόπουλος

Από αριστερά: Χρήστος Αλεξάκος, Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού Δήμου Σπάρτης, Φιλίτσα Αρβανίτη, Director ofAdvertisement του New York College, Ηλίας Σιόρες, Τούλα Ρεπαπή, Αλέξανδρος Νικολακόπουλος

Με το πέρας του Σεμιναρίου οι συμμετέχοντες έλαβαν βεβαίωση παρακολούθησης. Το Σεμινάριο ήταν μια προσφορά του New York College και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και των Δράσεων για Δια βίου Εκπαίδευση του Κολλεγίου.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe