ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Bsc (Hons) Psychology, Psychotherapy and Counselling του Πανεπιστημίου του Bolton στο New York College είναι πλέον διαπιστευμένο από τη Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία (British Psychological Society)!


19 May 2023
Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Bsc (Hons)  Psychology, Psychotherapy and Counselling του Πανεπιστημίου του Bolton στο New York College είναι πλέον διαπιστευμένο από τη Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία (British Psychological Society)!

Το Τμήμα Ψυχολογίας του New York College φιλοξένησε επισκέπτες από τη Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία (BPS) και τον εταίρο μας, το Πανεπιστήμιο του Bolton, κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Οι εκπρόσωποι της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρείας πραγματοποίησαν μια σειρά συναντήσεων με φοιτητές, καθηγητές και τη διοίκηση, ενώ επιθεώρησαν τις εγκαταστάσεις του NYC, συμπεριλαμβανομένου του πλήρως εξοπλισμένου ερευνητικού εργαστηρίου Ψυχολογίας του NYC. Επιβεβαιώθηκε ότι το πρόγραμμα στο New York College πληροί τα αυστηρά κριτήρια της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρείας για τη διαπίστευση των μαθημάτων. Ολόκληρη η ομάδα καθηγητών του New York College επαινέθηκε για την «προσιτότητα και τον συνεκτικό τρόπο που εργάζονται ως ομάδα και υποστηρίζουν τους φοιτητές».

Η είδηση αυτή δίνει τη δυνατότητα στους μελλοντικούς απόφοιτους του προγράμματος BSc (Hons) Psychology, Psychotherapy and Counselling του University of Bolton στο New York College στην Αθήνα, να αποκτήσουν Graduate Basis for Chartered Membership (GBC) της BPS. Η Graduate Basis for Chartered Membership (GBC) είναι ένα ουσιαστικό ορόσημο που αποδεικνύει ότι ο απόφοιτος έχει σπουδάσει την Επιστήμη της Ψυχολογίας σε επαρκές βάθος και εύρος ώστε να πληροί τα κριτήρια της BPS.

Η διαπίστευση των μαθημάτων από την BPS αποτελεί αφενός σημαντικό σήμα ποιότητας για τον πάροχο εκπαίδευσης, το οποίο αναγνωρίζεται εκτενώς από εργοδότες του κλάδου σε όλο τον κόσμο, και αφετέρου βασικό σκαλοπάτι για τους φοιτητές που επιθυμούν να προχωρήσουν σε μια διαπιστευμένη από την BPS επαγγελματική μεταπτυχιακή εκπαίδευση για να γίνουν πιστοποιημένοι ψυχολόγοι στον τομέα εξειδίκευσης που έχουν επιλέξει, για παράδειγμα στην Κλινική Ψυχολογία, την Ψυχολογία Υγείας ή την Εκπαιδευτική Ψυχολογία.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe