ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Τελετή Αποφοίτησης του New York College με επίτιμο προσκεκλημένο τον τ. Πρωθυπουργό της Τσεχικής Δημοκρατίας, Jan Fischer


04 July 2019
Τελετή Αποφοίτησης του New York College με επίτιμο προσκεκλημένο τον τ. Πρωθυπουργό της Τσεχικής Δημοκρατίας, Jan Fischer

Με φόντο την Ακρόπολη και τους στύλους του Ολυμπίου Διός, την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 , το New York College αποχαιρέτησε εκατοντάδες αποφοίτους του οι οποίοι απέκτησαν όλα τα απαραίτητα εφόδια και γνώσεις για να δοκιμάσουν πλέον τις δεξιότητές τους στην αγορά εργασίας.  Η 30η τελετή αποφοίτησης  πραγματοποιήθηκε στον Εθνικό όπου σε κλίμα συγκίνησης και χαράς οι απόφοιτοι παρέλαβαν  τα πτυχία τους, Bachelor, Master και PhD, παρουσία αγαπημένων τους προσώπων καθώς και εξεχουσών προσωπικοτήτων από τον Ακαδημαϊκό, Πολιτικό και Επιχειρηματικό χώρο.

 

Επίτιμος προσκεκλημένος για φέτος, και guest speaker στην τελετή αποφοίτησης, ήταν  ο τ. Πρωθυπουργός της Τσεχικής Δημοκρατίας, κ. Jan Fischer, ο οποίος συγκαταλέγεται ανάμεσα στις σημαντικότερες προσωπικότητες της Ευρώπης.

 O Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, κος Ηλίας Φούτσης, ο τ. Πρωθυπουργός της Τσεχικής Δημοκρατίας, κ. Jan Fischer και η κ. Eva Anderová, τ. Υφυπουργός Οικονομικών της Τσεχικής Δημοκρατίας και συνεργάτιδα του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College στο University of New York in Prague (UNYP). 

Στα 30 χρόνια της παρουσίας  του στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα και όχι μόνο, το New York College έχει προσφέρει στην αγορά περισσότερους από 16.500 πτυχιούχους, οι οποίοι στελέχωσαν πολλές σημαντικές επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα ή δημιούργησαν υπεραξίες με δικές τους επιχειρηματικές και επιστημονικές δραστηριότητες.

 

Όπως προκύπτει από το βιβλίο αποφοίτων, το 94% των πτυχιούχων του New York College, έχει άμεση πρόσβαση στην αγορά εργασίας αμέσως μετά την αποφοίτηση τους.

Οι σημαντικές διεθνείς συνεργασίες του New York College επιβεβαιώθηκαν με τις παρουσίες ακαδημαϊκών εκπροσώπων των συνεργαζόμενων Πανεπιστημίων  State University of New York, Empire State College- ΗΠΑ , University of Greenwich-Ην. Βασίλειο, University of Bolton- Ην. Βασίλειο και Université Toulouse 1 Capitole-Γαλλία, οι οποίοι απένειμαν και τα πτυχία.

Ιδιαίτερη τιμή για τους αποφοίτους ήταν η παρουσία και ο χαιρετισμός του Έλληνα εφοπλιστή καπετάν Παναγιώτη Τσάκου, επικεφαλής του πανίσχυρου ομίλου Tsakos Group.

O καπετάν Παναγιώτης Τσάκος, επικεφαλής του πανίσχυρου Tsakos Group.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το New York College βράβευσε την Κιβωτό του Κόσμου, έναν εθελοντικό μη-κερδοσκοπικό οργανισμό που εδώ και δύο δεκαετίες προσφέρει ανεκτίμητης αξίας έργο και πρόσφερε υποτροφίες σπουδών σε απροστάτευτα παιδιά.

 O Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, κος Ηλίας Φούτσης και η Πρόεδρος της Κιβωτού του Κόσμου κ. Σταματία Γεωργαντή

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, o Καθηγητής Άγγελος Συρίγος, έλαβε από τον Κόμη του St. Andrews τιμητικό Διδακτορικό Τίτλο για το επιστημονικό του έργο από το Πανεπιστήμιο του Bolton.

 Ο καθηγητής Άγγελος Συρίγος και ο Κόμης του St.Andrews, Καγκελάριος του Πανεπιστημίου του Bolton

Ο τ. Πρωθυπουργός της Τσεχικής Δημοκρατίας Jan Fischer, απευθυνόμενος στους αποφοίτους μίλησε για την Ευρωπαϊκή οικονομία και τα επιτεύγματα της Τσεχικής Οικονομίας και αναφέρθηκε στις προοπτικές απασχόλησης που έχουν οι απόφοιτοι του New York College για μια παγκόσμια καριέρα.

 

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, κος Ηλίας Φούτσης, αφού ευχήθηκε στους αποφοίτους καλή επαγγελματική σταδιοδρομία, αναφέρθηκε στο γεγονός πως η τελετή αποφοίτησης μπορεί να σηματοδοτεί το τέλος μιας διαδρομής αλλά όχι απαραίτητα και το τέλος μιας πορείας. Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Απόφοιτοι, συνεχίστε να εκπαιδεύεστε και να μετεκπαιδεύεστε, συνεχίστε να μαθαίνετε, και ερωτευτείτε… τις σπουδές και το επάγγελμα σας!

O Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, κος Ηλίας Φούτσης, o Καθηγητής Άγγελος Συρίγος, ο τ. Πρωθυπουργός της Τσεχικής Δημοκρατίας, κ. Jan Fischer και η κ. Eva Anderová, τ. Υφυπουργός Οικονομικών της Τσεχικής Δημοκρατίας και συνεργάτιδα του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College στο University of New York in Prague (UNYP).

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe