ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Παγκόσμια Κατάταξη Πανεπιστημίων: 76 Ελληνικά Ιδρύματα στη Λίστα


10 April 2019
Παγκόσμια Κατάταξη Πανεπιστημίων: 76 Ελληνικά Ιδρύματα στη Λίστα

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

 Το NEW YORK COLLEGE και φέτος στην κορυφή της κατάταξης σε σχέση με τα ανταγωνιστικά ιδιωτικά κολλέγια, σύμφωνα με τα Επίσημα Αποτελέσματα από Webometrics Ranking of World Universities για το 1ο εξάμηνο του 2019.

Το 2019 βρίσκει και πάλι το NEW YORK COLLEGE να προηγείται σε σχέση με τα υπόλοιπα ιδιωτικά κολλέγια, καθώς συγκεντρώνει υψηλότερη βαθμολογία κατάταξης που βασίζεται σε αντικειμενικές μετρήσεις ποιοτικών δεικτών, όπως η Παρουσία, η Απήχηση, το Ανοιχτό Επιστημονικό Περιεχόμενο και η Αριστεία.

Επίσης, το New York College στην Παγκόσμια Κατάταξη Ιδρυμάτων στην Ελλάδα για το 2018, ήταν το 1ο ελληνικών συμφερόντων κολλέγιο (μετά από δυο ιστορικά και μη κερδοσκοπικά ιδιωτικά ιδρύματα), στην μελέτη που συνέταξε η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ) του Εθνικoύ και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) που δημοσιεύτηκε στην Καθημερινή τον Απρίλιο του 2018 (αριθμός φύλου 29.810), επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο σπουδών, την ακαδημαϊκή φήμη και την απήχηση του New York College σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Με περηφάνεια λοιπόν συνεχίζουμε την επιτυχημένη εκπαιδευτική μας πορεία, αφού το όραμα μας για ποιοτική εκπαίδευση έχει μετουσιωθεί σε πράξη!

NEW YORK COLLEGE 

30 YEARS OF EXCELLENCE

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe