ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Εμπνευσμένη ομιλία του παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη στην εναρκτήρια εκδήλωση του πανεπιστημιακού προγράμματος Αθλητικών Σπουδών του New York College Θεσσαλονίκης


11 May 2023
Εμπνευσμένη ομιλία του παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη στην εναρκτήρια εκδήλωση  του πανεπιστημιακού προγράμματος  Αθλητικών Σπουδών του New York College Θεσσαλονίκης

Τη Δευτέρα 08 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Νew York College Θεσσαλονίκης  «Αθλητισμός: Όχι απλά τρόπος ζωής, μια υποσχόμενη καριέρα» στο αμφιθέατρο του Ολυμπιακού Μουσείου με κεντρικούς ομιλητές τους κ.κ.: Άγγελο Χαριστέα, Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κεντρικής Μακεδονίας, Πλούταρχο Σαρασλανίδη, πρ. Αν. Καθηγητή Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, Ομοσπονδιακό Προπονητή ΣΕΓΑΣ και Δρ. Κωνσταντίνο Ν. Παύλου, Sc.D., FAAKPE, ερευνητή Harvard Medical School, Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο, Αναπληρωτή Κοσμήτορα-Sports Sciences & Coaching Programme NYC, οι οποίοι  επικεντρώθηκαν στην  έναρξη του προπτυχιακού πανεπιστημιακού προγράμματος σπουδών BSc Hons in Sports Sciences and Coaching από αυτό τον Οκτώβριο στο NYC Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με ένα από τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας το UNIVERSITY OF BOLTON.

Την εκδήλωσε τίμησε με την παρουσία του ο χάλκινος παραολυμπιονίκης κολύμβησης Αντώνης Τσαπατάκης, ο οποίος συγκίνησε και ενέπνευσε - αφηγούμενος την προσωπική του εμπειρία - με τον ευθύ και μεστό του λόγο για τα αθλητικά και ολυμπιακά ιδεώδη.

Χαιρετισμό απηύθυναν οι κ.κ.: Δημήτρης Μπουραντάς, Πρύτανης New York College, Iδρυτής και Διευθυντής των μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού και Executive MBA στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών που τόνισε την αξία του αθλητισμού στην ανάπτυξη πολλαπλών δεξιοτήτων με εφαρμογή σε πολλά πεδία γνώσης και σταδιοδρομίας, ο Νικόλαος Ζεϊμπέκης, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Θεσσαλονίκης, ο Δρ. Γιάννης Τζαβλόπουλος, Γενικός Διευθυντής του New York College Θεσσαλονίκη και ιδρυτής της εταιρίας συμβούλων Upgrade και ο Ιωάννης Γκόβας, Sports Coordinator, Sports Sciences & Coaching Programme NYC.

Τη συζήτηση συντόνισε ο Δρ. Αθανάσιος Μουστόγιαννης, Sports Coaching Academic Coordinator του New York College.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe