ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ο Πρόεδρος του State University of New York- ESC, J. Malatras απένειμε στον Πρόεδρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου NYC Η. Φούτση, το Προεδρικό Βραβείο SUNY-ESC για τα 32 χρόνια σταθερής συνεργασίας με το μεγαλύτερο κρατικό Πανεπιστήμιο των Η.Π.Α.


19 February 2020
Ο Πρόεδρος του State University of New York- ESC, J. Malatras απένειμε στον Πρόεδρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου NYC Η. Φούτση, το Προεδρικό Βραβείο SUNY-ESC για τα 32 χρόνια σταθερής συνεργασίας με το μεγαλύτερο κρατικό Πανεπιστήμιο των Η.Π.Α.

(ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ - 18 Φεβρουαρίου 2020)

Ο Πρόεδρος του State University of New York- Empire State College, Jim Malatras απένειμε στον Πρόεδρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College κο Ηλία Φούτση, το Προεδρικό Βραβείο SUNY-Empire State College σε αναγνώριση της σημαντικής αφοσίωσης του στην μακροπρόθεσμη συνεργασία των δυο εκπαιδευτικών φορέων εδώ και 32 χρόνια και της ενίσχυσης της παγκόσμιας εκπαιδευτικής κοινότητας του State University of New York-  ESC.

O Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College έχει συμπληρώσει 32 χρόνια σταθερής συνεργασίας με το State University of New York - Empire State College το μεγαλύτερο κρατικό Πανεπιστήμιο των Η.Π.Α. Οι φοιτητές μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αποκτούν αυθεντικό πτυχίο Bachelor Αμερικανικού κρατικού πανεπιστημίου, με διεθνή αναγνώριση και το παγκόσμιο κύρος του αμερικανικού εκπαιδευτικού συστήματος!

 

Σχετικά με το STATE UNIVERSITY OF NEW YORK-SUNY

Το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (STATE UNIVERSITY OF NEW YORK-SUNY) έχει 64 γεωγραφικά διασκορπισμένες πανεπιστημιουπόλεις στην πολιτεία της Νέας Υόρκης. Είναι το μεγαλύτερο δημόσιο πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Empire State College είναι ένα από τα 64 κολέγια και πανεπιστήμια του State University of New York και εξυπηρετεί περίπου 20.000 φοιτητές κάθε χρόνο. Το State University of New York - Empire State College (SUNY-ESC) προσφέρει πλήρως αναγνωρισμένα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα καθώς και επαγγελματικούς τίτλους σπουδών. Το Empire State College του State University of New York ιδρύθηκε το 1971 και έχει κερδίσει τη φήμη για τα ευέλικτα και καινοτόμα προγράμματα του.

Το Τμήμα Διεθνών Προγραμμάτων του State University of New York, ESC συνεργάζεται με εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο για την εξυπηρέτηση των προπτυχιακών φοιτητών. Οι φοιτητές συμμετέχουν σε μαθήματα στη τάξη και σε διαδικτυακή εκπαίδευση στην Αθήνα, την Πράγα και τη Θεσσαλονίκη.

Σχετικά με το STUDY ABROAD Program

Ο Πρόεδρος του State University of New York- Empire State College, Jim Malatras και ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, Ηλίας Φούτσης, υπέγραψαν μια νέα συμφωνία εταιρικής σχέσης μεταξύ των δύο Εκπαιδευτικών οργανισμών, δημιουργώντας ένα πρόγραμμα σπουδών (Study Abroad) με βασικό αντικείμενο τον Δυτικό Πολιτισμό, το οποίο απευθύνεται στους  φοιτητές του State University of New York-ESC. 

 

Με έναρξη του προγράμματος τον προσεχή Αύγουστο,  οι φοιτητές του State University of New York-ESC θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Αθήνα και την αρχαία Ελλάδα μέσα από μια εντατική μελέτη διάρκειας δύο εβδομάδων. Το πλούσιο πρόγραμμα σπουδών θα επικεντρωθεί στον δυτικό πολιτισμό και θα περιλαμβάνει πολιτιστικές εκδρομές στα μέρη όπου γεννήθηκε η γνώση και ο πολιτσμός και την εμβάθυνση στην ελληνική ιστορία. Το πρόγραμμα «Εισαγωγή στην Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία και Ανάπτυξη του Δυτικού Πολιτισμού», παρέχει μια βαθιά επισκόπηση της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας. Οι σπουδαστές θα μελετήσουν τα έργα του Σωκράτη, του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη, τις θεωρίες και τις πρακτικές της κλασικής και ελληνιστικής περιόδου, αλλά και την επίδραση της αρχαίας φιλοσοφίας στη σύγχρονη εποχή. Το μάθημα θα εξετάσει την επίδραση των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων στα θεμέλια της σύγχρονης σκέψης, της δημοκρατίας, της θρησκείας, την ανάπτυξη σύγχρονων οικονομιών, κοινωνιών, αλλά και πολιτισμών σε όλο τον κόσμο. Οι ξεναγήσεις σε ιστορικά μνημεία, όπως η Ακρόπολη, η Αθηναϊκή Αγορά και οι Δελφοί, θα πραγματοποιούνται από αρχαιολόγους και πανεπιστημιακούς ιστορικούς. Το New York College θα προσφέρει στους φοιτητές στέγαση στην καρδιά της Αθήνας. To NYC Athens Campus βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την Πλάκα, την Ακρόπολη, την Βουλή των Ελλήνων, το Θέατρο Ηρώδου του Αττικού, στο όριο της Πλάκας, και έναντι του Εθνικού Κήπου - Ζαππείου - Ολυμπιείου.

 

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe