ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Αποφοιτήσεις NYC

New York College 2018 Τελετή Αποφοίτησης με εξέχοντες προσκεκλημένους

Με φόντο την Ακρόπολη και τους στύλους του Ολυμπίου Διός, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018, η τελετή αποφοίτησης του New York College, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους αποφοίτους και τους γονείς τους καθώς και με την παρουσία διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον ακαδημαϊκό, πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο.

15 April 2019

Μεγαλοπρεπείς Αποφοιτήσεις με Διεθνές Αποτύπωμα για τους τελειόφοιτους του Ομίλου σε Aθήνα-Θεσσαλονίκη, Πράγα, Tίρανα

Μεγαλοπρεπείς Αποφοιτήσεις με Διεθνές Αποτύπωμα

Για τους τελειόφοιτους του Ομίλου σε Aθήνα-Θεσσαλονίκη, Πράγα, Tίρανα.

10 April 2019

Παρουσίαση Αποφοιτήσεων του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College από τις Εφημερίδες REAL NEWS & ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δημοσιογραφικό Αφιέρωμα για τις Τελετές Αποφοίτησης Αθήνας - Θεσσαλονίκης, Τίρανα, Πράγα του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College στο Πρώτο Θέμα & την Real News της Κυριακής 15/07.

 

16 July 2018

Λαμπρή τελετή αποφοίτησης για το University of New York in Prague (UNYP), μέλος του εκπαιδευτικού ομίλου New York College

Στις 22 Ιουνίου 2018 το University of New York in Prague (UNYP) μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College πραγματοποίησε την 17η Τελετή Αποφοίτησης, στο κατάμεστο Palác Žofín στην Πράγα. Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν δικαιωματικά οι 200 απόφοιτοι από 40 χώρες, το διοικητικό και ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου, καθώς και εξέχουσες ακαδημαϊκές προσωπικότητες, εκπρόσωποι από την Κυβέρνηση της Τσεχίας και της πολιτικής, πρεσβευτές και διπλωμάτες.

28 June 2018

University of New York Tirana: Λαμπρή τελετή αποφοίτησης

140 καταρτισμένοι και εφοδιασμένοι με όλα τα προσόντα και τις δεξιότητες που αναζητά η παγκόσμια αγορά εργασίας, νέοι επαγγελματίες, αποφοίτησαν πριν από μερικές ημέρες από το University of New York Tirana. Η 12η κατά σειρά ετήσια αποφοίτηση πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουλίου στο Xibraku Resort, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες της χώρας και του εξωτερικού.  

12 July 2017

Αποφοίτηση New York College: Η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής τους!

Ήταν μια βραδιά που τα είχε όλα: Ενθουσιασμό, χαρά, συγκίνηση, πολιτικό λόγο, ελπιδοφόρα μηνύματα αλλά κυρίως τη βεβαιότητα ότι οι νέοι πτυχιούχοι βαδίζουν με εφόδια προς το μέλλον τους! Και αυτό διότι τα πτυχία Bachelor, Master και PhD από Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια, τα οποία απέκτησαν οι απόφοιτοι-με σπουδές εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα- αποτελούν εχέγγυο όχι απλά για την επαγγελματική τους αποκατάσταση αλλά και τη βέβαιη εξέλιξή τους!

10 July 2017

Τελετή Αποφοίτησης UNYP 2016

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2014, τo University of New York in Prague πραγματοποίησε την 15η ετήσια τελετή αποφοίτησης στο Palác Žofín. Περισσότεροι από 150 απόφοιτοι από 40 διαφορετικές χώρες έλαβαν τα πτυχία τους από το UNYP και τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια, το Empire State College του State University of New York, το National American University, και το Le Salle University.

20 July 2016

Τελετή Αποφοίτησης UNYT 2016

Το University of New York Tirana πραγματοποίησε την 11η Τελετή Αποφοίτησης του στις 8 Ιουλίου 2016 στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Sheraton. Διακεκριμένοι προσκεκλημένοι και προσωπικότητες ήταν παρόντες, μεταξύ των οποίων και η Πρέσβειρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αλβανία, κα Romana Vlahutin, η οποία ήταν η κεντρική ομιλήτρια της Τελετής.

19 July 2016

Τελετή Αποφοίτησης 2016 του New York College Θεσσαλονίκης

Η Τελετή Αποφοίτησης του New York College Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη 5 Ιουλίου στο Ξενοδοχείο The Met Hotel. Στην τελετή αποφοίτησης απονεμήθηκαν τα πτυχία στους απόφοιτους των προγραμμάτων Bachelor's και Master's του New York College, που προσφέρονται σε συνεργασία με Βρετανικά, Γαλλικά και Αμερικανικά Πανεπιστήμια. Η απονομή των πτυχίων έγινε από τους εκπροσώπους των συνεργαζόμενων πανεπιστημίων.

12 July 2016

O διδάκτωρ Ιατρικής Μπερνάρ Κουσνέρ, συν-ιδρυτής των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, ιδρυτής των Γιατρών του Κόσμου και τ. Υπουργός Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών υποθέσεων της Γαλλικής Δημοκρατίας με κεντρική ομιλία και απονομή πτυχίων στην τελετή αποφοίτησης του NYC

Το New York College (NYC) διοργάνωσε λαμπρή Τελετή Αποφοίτησης στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο στην Αθήνα. Τα πτυχία Bachelor, Master και PhD, που αποκτούν οι απόφοιτοι με σπουδές εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα, απονεμήθηκαν από ακαδημαϊκούς εκπροσώπους των συνεργαζόμενων πανεπιστημίων μεταξύ των οποίων ο Δρ. Alfred Ntoko, Κοσμήτορας του State University of New York-Empire State College, Η.Π.Α., o κος Timothy Barry Διευθυντής του Τμήματος Διεθνών Συνεργασιών του University of Greenwich, Ην. Βασίλειο, ο Πρύτανης του University of Bolton, Καθηγητής Δρ. George Ε. Holmes DL και η Διευθύντρια του προπτυχιακού προγράμματος Διοίκησης κα Isabelle Sole του Université Toulouse 1 Capitole, Γαλλίας.

11 July 2016

New York College: An International and Multicultural Institution | Graduation 2015 Athens

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College (NYC) διοργάνωσε λαμπρές Τελετές Αποφοίτησης σε Αθήνα, Πράγα και Τίρανα.

Τα πτυχία Bachelor, Master και PhD, που αποκτούν οι απόφοιτοι με σπουδές εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα, απονεμήθηκαν από ακαδημαϊκούς εκπροσώπους των συνεργαζόμενων πανεπιστημίων μεταξύ των οποίων η Καθηγήτρια Δρ. Susan Lea, Αντιπρύτανης του University of Greenwich, Μ. Βρετανία, ο Δρ. Alfred Ntoko, Κοσμήτορας του State University of New York-Empire State College, Η.Π.Α., και ο Καθηγητής François Vellas του Université Toulouse 1 Capitole, Γαλλίας.

11 August 2015

Παρουσίαση των αποφοιτήσεων του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College | Εφημερίδα REAL NEWS

10 July 2015
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe
INSTAGRAM