ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια

State University of New York (SUNY)
STATE UNIVERSITY OF NEW YORK, EMPIRE STATE COLLEGE, Η.Π.Α.
STATE UNIVERSITY OF NEW YORK, EMPIRE STATE COLLEGE, Η.Π.Α.

Το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (STATE UNIVERSITY OF NEW YORK-SUNY) έχει 64 γεωγραφικά διασκορπισμένες πανεπιστημιουπόλεις στην πολιτεία της Νέας Υόρκης. Είναι το μεγαλύτερο δημόσιο πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Με την πάροδο των ετών, το State University of New York έχει επεκτείνει την επιρροή του και πέρα από τα όρια της Νέας Υόρκης και εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. Το Empire State College είναι ένα από τα 64 κολέγια και πανεπιστήμια του State University of New York και εξυπηρετεί περίπου 20.000 φοιτητές κάθε χρόνο. Το State University of New York - Empire State College (SUNY-ESC) προσφέρει πλήρως αναγνωρισμένα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα καθώς και επαγγελματικούς τίτλους σπουδών . Το State University of New York -Empire State College έχει το δικαίωμα να απονέμει πτυχία από το New York State Education Department και είναι πλήρως διαπιστευμένο από το Middle States Associations of Colleges and Universities (http://www.msche.org/ - 3624 Market St., Philadelphia, PA 19104). Το Empire State College του State University of New York ιδρύθηκε το 1971 και έχει κερδίσει τη φήμη για τα ευέλικτα και καινοτόμα προγράμματα του.

Οι καθηγητές και το προσωπικό του State University of New York, ESC χρησιμοποιούν καινοτόμες, εναλλακτικές και ευέλικτες προσεγγίσεις στη τριτοβάθμια εκπαίδευση που μετασχηματίζουν τους ανθρώπους και τις κοινότητες με την παροχή αυστηρών προγραμμάτων που συνδέουν τις μοναδικές και διαφορετικές ζωές των ατόμων με τους προσωπικούς στόχους εκμάθησής τους. 

Το Τμήμα Διεθνών Προγραμμάτων του State University of New York, ESC συνεργάζεται με εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο για την εξυπηρέτηση των προπτυχιακών φοιτητών. Οι φοιτητές συμμετέχουν σε μαθήματα στη τάξη και σε διαδικτυακή εκπαίδευση στην Αθήνα, την Πράγα, τη Θεσσαλονίκη και τα Τίρανα. Επιτόπια εξυπηρέτηση προς τους φοιτητές παρέχεται από τα γραφεία State University of New York, Empire State College σε αυτές τις πόλεις.

Επικοινωνία: Two Union Avenue, Saratoga Springs, NY 12866 | T 518-587-2100 | www.esc.edu

ΠΤΥΧΙΟ | ΙΣΟΤΙΜΙΑ

University of Greenwich
UNIVERSITY OF GREENWICH, Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ
UNIVERSITY OF GREENWICH, Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Το University of Greenwich βρίσκεται στο Λονδίνο και είναι ιδιαίτερα γνωστό στην Ελλάδα λόγω της μακροχρόνιας παράδοσής του στον τομέα της ναυτιλίας και, πιο πρόσφατα, λόγω του υψηλού δείκτη απασχολησιμότητας των αποφοίτων του, γεγονός που καταδεικνύει την καλή φήμη που το πανεπιστήμιο απολαμβάνει στη αγορά εργασίας. Το University of Greenwich θέτει τα υψηλότερα πρότυπα στην ποιότητα διδασκαλίας. Πράγματι, το Πανεπιστήμιο ταξινομήθηκε ως το καλύτερο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στην ποιότητα της διδασκαλίας σύμφωνα με τους Sunday Times.

Πολλά από τα προγράμματα του University of Greenwich έχουν επαγγελματικό προσανατολισμό και συνδέονται άμεσα με την αγορά εργασίας. Σε συνεργασία με το New York College το University of Greenwich προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα με σπουδές εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα, μετά την ολοκλήρωση των οποίων οι φοιτητές λαμβάνουν το αυθεντικό πτυχίο του Πανεπιστημίου. 

Επικοινωνία: Old Royal Naval College, Park Row, Greenwich, London SE10 9LS | Τ 02083319000 | www.gre.ac.uk

ΠΤΥΧΙΟ | ΠΤΥΧΙΟ MASTER | ΙΣΟΤΙΜΙΑ | ΙΣΟΤΙΜΙΑ MASTER | ΙΣΟΤΙΜΙΑ MASTER

UNIVERSITY OF BOLTON, Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ
UNIVERSITY OF BOLTON, Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ
UNIVERSITY OF BOLTON, Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Το University of Bolton έχει τις ρίζες του σε ένα από τα πρώτα ιδρύματα εκπαίδευσης μηχανικών το 1824. Σήμερα το University of Bolton έχει ένα διεθνές φοιτητικό πληθυσμό. Οι ισχυροί δεσμοί του Πανεπιστημίου με τη βιομηχανία του επιτρέπουν να παρέχει έναν μεγάλο αριθμό επαγγελματικά αναγνωρισμένων προγραμμάτων διαπιστευμένων από τις αντίστοιχες επαγγελματικές ενώσεις. Το University of Bolton δίνει έμφαση στην υποστήριξη των φοιτητών σε κάθε στάδιο του ταξιδιού τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το Πανεπιστήμιο στεγάζεται σε μία σύγχρονη, συμπαγή, κεντρική πανεπιστημιούπολη στη πόλη του Bolton μία φιλική, ασφαλή και ανεπτυγμένη πόλη κοντά στο Μάντσεστερ και το Λίβερπουλ. Η ποιότητα διδασκαλίας του πανεπιστημίου έχουν κερδίσει με συνέπεια τις υψηλότερες δυνατές βαθμολογίες από την αντιπροσωπεία ποιοτικού ελέγχου της βρετανικής κυβέρνησης. Τα τελευταία χρόνια το Πανεπιστήμιο είχε ένα σημαντικό πρόγραμμα επένδυσης στην αναδιαμόρφωση και δημιουργία νέων εγκαταστάσεων καθώς και συναρπαστικές εγκαταστάσεις για τη μελέτη και την αναψυχή. 

Επικοινωνία: Deane Road, Bolton, BL3 5AB | T +44 (0)1204 900600 | www.bolton.ac.uk

ΠΤΥΧΙΟ

Université Toulouse 1 Capitole
UNIVERSITÉ TOULOUSE 1 CAPITOLE, ΓΑΛΛΙΑ
UNIVERSITÉ TOULOUSE 1 CAPITOLE, ΓΑΛΛΙΑ

To Université Toulouse 1 Capitole - (ονομάζεται επίσης UT1) βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Τουλούζης, στη νοτιοδυτική Γαλλία, και είναι υπερήφανο για την ακαδημαϊκή του παράδοση που ανάγεται στον 13ο αιώνα. Προσηλωμένο στην επιδίωξη της ακαδημαϊκής αριστείας και της επαγγελματικής δεξιότητας, ήδη από το 1970, όταν άνοιξε, το Université Toulouse 1 Capitole είναι ένα δημόσιο ίδρυμα που έχει τις καταβολές του στη Σχολή Κανονιστικού Δικαίου που δημιουργήθηκε το 1229 από τον βασιλιά Saint Louis, το δεύτερο πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε στη Γαλλία μετά τη Σορβόννη. Σήμερα, είναι ένα Πανεπιστήμιο Νομικών, Οικονομικών και Διοικητικών Σπουδών και προτεραιότητά του είναι η έμφαση στα διεθνή δίκτυα με σκοπό την προώθηση επιστημονικών συνεργασιών, καθώς και ανταλλαγών φοιτητών, καθηγητών και των ερευνητών. 

Το UT1 αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της έρευνας σε θέματα Βιομηχανικής Οικονομίας (κατετάγη πέμπτο στον κόσμο για τις δημοσιεύσεις στην IO/Οικονομική των Επιχειρήσεων μετά τα Harvrard, UC Berkeley, Chicago και Stanford από το econphd.net), με πολλούς γνωστούς διεθνείς ερευνητές και διδακτορικούς φοιτητές από όλο τον κόσμο. 

Το UT1 παρέχει εκπαίδευση για τα στελέχη των επιχειρήσεων του μέλλοντος. Η επίτευξη της αριστείας στον τομέα της έρευνας διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο UT1 στην ανάπτυξη των ανταλλαγών, στην εξέλιξη των μεθόδων διδασκαλίας και στη συνεργασία με επιχειρήσεις. Οι EADS, Airbus, EDF-GDF, Microsoft, VISA, κυρίαρχοι πάροχοι τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και διεθνείς χρηματοπιστωτικοί όμιλοι, όπως η BNP, έχουν δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης με το UT1 και βρίσκουν στους μεταπτυχιακούς φοιτητές του UT1 και στα αποτελέσματα των ερευνών του UT1 τα μέσα που είναι ουσιώδη για την ανάπτυξή τους. 

Επικοινωνία: 2, Rue du Doyen, Gabriel Marty, 31042 Toulouse, Cedex 9 | T. 05 61 63 5600 | www.iae-toulouse.fr

ΠΤΥΧΙΟ | ΠΤΥΧΙΟ MASTER

NATIONAL AMERICAN UNIVERSITY, U.S.A.
NATIONAL AMERICAN UNIVERSITY, Η.Π.Α.
NATIONAL AMERICAN UNIVERSITY, Η.Π.Α.

Το National American University (NAU) ιδρύθηκε το 1941 στη Νότια Ντακότα και από τότε το Πανεπιστήμιο έχει επεκταθεί σε προγράμματα ενώ πολλές πανεπιστημιουπόλεις ιδρύθηκαν σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, από τη Νότια Ντακότα και Μινεσότα στο Νέο Μεξικό, Κολοράντο και Τέξας. Το NAU έχει γίνει γνωστό για τα εκπαιδευτικά του προγράμματα που ανταποκρίνονται στους επαγγελματικούς στόχους των φοιτητών του και τις ανάγκες των εργοδοτών και στην κοινωνία γενικότερα μέσω των παραδοσιακών αλλά κυρίως μέσω εξ αποστάσεως μεθοδολογιών.

Από το 1996, το πρόγραμμα NAU Distance Learning έχει δημιουργήσει ένα διαδικτυακό πανεπιστήμιο που προσφέρει πτυχίο σε διάφορες επιστημονικές περιοχές. Με την προσθήκη των online μαθημάτων οι φοιτητές έχουν πρόσβαση στη μάθηση 24 ώρες την ημέρα από οπουδήποτε μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Internet.

Μεταξύ άλλων διακρίσεων, το πανεπιστήμιο είναι πλήρως διαπιστευμένο από το Higher Learning Commission και την North Central Association. Επιπλέον, το Business School του NAU έχει λάβει την αρχική διαπίστευση από τη IACBE για αρκετά από τα προγράμματα σπουδών του. Το Πανεπιστήμιο έχει καταχωρηθεί με τα Υπουργεία Παιδείας σε πολλά έθνη και απολαμβάνει καθεστώς θυγατρικών με πολλά ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλο τον κόσμο.

Επικοινωνία: www.national.edu

ΠΤΥΧΙΟ

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe
INSTAGRAM