ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια

Σπούδασε σε διεθνούς κύρους κρατικά Πανεπιστήμια Αγγλίας, Γαλλίας ή Αμερικής και απόκτησε πτυχίο επαγγελματικά ισοδύναμο με τα αντίστοιχα πτυχία των Ελληνικών Πανεπιστημίων, με παγκόσμια αναγνώριση για επιτυχημένη σταδιοδρομία στην Ελλάδα ή και το εξωτερικό!

To New York College προσφέρει μια ξεχωριστή ευκαιρία για ολοκληρωμένες πανεπιστημιακές σπουδές στην Ελλάδα που οδηγούν σε αυθεντικά πτυχία από κρατικά Πανεπιστήμια διεθνούς κύρους Αγγλίας, Γαλλίας και Αμερικής.

State University of New York (SUNY)
STATE UNIVERSITY OF NEW YORK- Empire State University, Η.Π.Α.
STATE UNIVERSITY OF NEW YORK- Empire State University, Η.Π.Α.

36 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΘΕΡHΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

O Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College έχει συμπληρώσει 36 χρόνια σταθερής συνεργασίας με το STATE UNIVERSITY OF NEW YORK, το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο των Η.Π.Α., για διεξαγωγή πανεπιστημιακών προγραμμάτων του στην Ελλάδα.

Οι φοιτητές μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αποκτούν αυθεντικό πτυχίο Bachelor του Αμερικανικού κρατικού Πανεπιστημίου STATE UNIVERSITY OF NEW YORK - Empire State University, με τη διεθνή αναγνώριση και το παγκόσμιο κύρος του ακαδημαϊκού εκπαιδευτικού συστήματος!

 

Το κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης STATE UNIVERSITY OF NEW YORK είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες με 64 πανεπιστημιουπόλεις και 400.00 φοιτητές. Το Empire State University είναι ένα από τα 64 κολλέγια και πανεπιστήμια του STATE UNIVERSITY OF NEW YORK με περίπου 20.000 φοιτητές κάθε χρόνο. Το STATE UNIVERSITY OF NEW YORK - Empire State University (SUNY-ESU) προσφέρει πλήρως αναγνωρισμένα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα καθώς και επαγγελματικούς τίτλους σπουδών. Ιδρύθηκε το 1971 και είναι διεθνώς φημισμένο για τα ευέλικτα και καινοτόμα προγράμματα του.

Το Τμήμα Διεθνών Προγραμμάτων του STATE UNIVERSITY OF NEW YORK - ESU συνεργάζεται με εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο για την εξυπηρέτηση των προπτυχιακών φοιτητών. Οι φοιτητές συμμετέχουν σε μαθήματα στην τάξη και σε διαδικτυακή εκπαίδευση στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πράγα (Τσεχία).

Επικοινωνία: Two Union Avenue, Saratoga Springs, NY 12866 | T 518-587-2100 | www.sunyempire.edu

ΠΤΥΧΙΟ | ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ

University of Greenwich
UNIVERSITY OF GREENWICH, Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ
UNIVERSITY OF GREENWICH, Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Το UNIVERSITY OF GREENWICH βρίσκεται στο Λονδίνο και είναι ιδιαίτερα γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο λόγω της μακροχρόνιας παράδοσής του στον τομέα της ναυτιλίας και πιο πρόσφατα λόγω του υψηλού δείκτη απασχολησιμότητας των αποφοίτων του, γεγονός που καταδεικνύει την καλή φήμη του στην αγορά εργασίας. Το UNIVERSITY OF GREENWICH ταξινομήθηκε ως το καλύτερο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στην ποιότητα της διδασκαλίας σύμφωνα με τους Sunday Times.

Το UNIVERSITY OF GREENWICH απολαύει παγκοσμίου φήμης για την εκπληκτική του πανεπιστημιούπολη, η οποία έχει χαρακτηρισθεί από την UNESCO ως «εξέχον μέρος της παγκόσμιας κληρονομιάς» ((‘…of outstanding universal value.’) και ειδικότερα ως «ο καλύτερος και ο πλέον δραματικά χωροθετημένος συνδυασμός αρχιτεκτονικής και τοπίου στις Βρετανικές νήσους» (‘…the finest and most dramatically sited architectural and landscape ensemble in the British isles.’).

 

Σε συνεργασία με το New York College το UNIVERSITY OF GREENWICH προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα με σπουδές εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, μετά την ολοκλήρωση των οποίων οι φοιτητές λαμβάνουν το αυθεντικό πτυχίο του Αγγλικού κρατικού Πανεπιστημίου.

 

Επικοινωνία: Old Royal Naval College, Park Row, Greenwich, London SE10 9LS | Τ 02083319000 | www.gre.ac.uk

ΠΤΥΧΙΟ | ΠΤΥΧΙΟ MASTER | ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ | ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ MASTER | ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ MASTER

UNIVERSITY OF BOLTON, Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ
University of Bolton, Μ. Βρετανία
University of Bolton,  Μ. Βρετανία

Το UNIVERSITY OF BOLTON έχει τις ρίζες του σε ένα από τα πρώτα ιδρύματα εκπαίδευσης μηχανικών το 1824. Σήμερα έχει έναν διεθνή φοιτητικό πληθυσμό. Οι ισχυροί δεσμοί του Πανεπιστημίου με τον κλάδο της Βιομηχανίας του επιτρέπουν να παρέχει ένα μεγάλο αριθμό επαγγελματικά αναγνωρισμένων προγραμμάτων, διαπιστευμένων από τις αντίστοιχες επαγγελματικές ενώσεις.

Το UNIVERSITY OF BOLTON συγκαταλέγεται στα 30 καλύτερα Πανεπιστήμια της Βρετανίας σύμφωνα με την ετήσια διαβάθμιση της Guardian (2024). Αναδείχθηκε δε ως ένα από τα 4 κορυφαία πανεπιστήμια της Βρετανίας όσον αφορά στο κριτήριο «ικανοποίηση φοιτητών» (student satisfaction), σύμφωνα με την διαβάθμιση του Complete University Guide. Πρόσφατα μάλιστα το BBC, σε ειδικό αφιέρωμα του, ανέφερε ότι το UNIVERSITY OF BOLTON αποτελεί πρότυπο για τα Πανεπιστήμια της Βρετανίας, σχετικά με τις προδιαγραφές λειτουργίας του για την ασφάλεια των φοιτητών από την πανδημία Covid-19: https://fb.watch/7z91qjfI7J/ Σε αυτό δε το πλαίσιο, η Υπουργός Παιδείας της Βρετανίας Michelle Donelan, από το βήμα της Βουλής των Κοινοτήτων (House of Commons), αναφέρθηκε στην «καταπληκτική δουλειά που κάνει το Πανεπιστήμιο Bolton» (the fantastic work the University of Bolton are doing) απαντώντας σε δήλωση του Βρετανού Βουλευτή Chris Green ότι «το Πανεπιστήμιο Bolton θέτει το πρότυπο» (the University of Bolton is setting the standard): https://fb.watch/7ziulS3_8t/

 

Το Πανεπιστήμιο στεγάζεται σε μια σύγχρονη πανεπιστημιούπολη στην πόλη του Bolton μια πόλη κοντά στο Μάντσεστερ και το Λίβερπουλ. Η ποιότητα διδασκαλίας του Πανεπιστημίου διαβαθμίζεται με υψηλές βαθμολογίες από την επιτροπή ποιοτικού ελέγχου της Βρετανικής Κυβέρνησης.

 

Επικοινωνία: Deane Road, Bolton, BL3 5AB | T +44 (0)1204 900600 | www.bolton.ac.uk

ΠΤΥΧΙΟ | ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ

Université Toulouse 1 Capitole
Université Toulouse 1 Capitole, Γαλλία
Université Toulouse 1 Capitole,  Γαλλία

Στα 100 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου στην παγκόσμια λίστα κατάταξης της Σανγκάης

Το UNIVERSITE TOULOUSE 1 CAPITOLE είναι ένα από τα αρχαιότερα Πανεπιστήμια της Ευρώπης, ιδρυθέν το 1229, με παράδοση και φήμη για πανεπιστημιακές σπουδές ανωτάτου επιπέδου. Στο New York College οι φοιτητές έχουν το προνόμιο να αποκτήσουν το αυθεντικό πτυχίο ενός από τα πιο φημισμένα πανεπιστήμια του κόσμου: Το UNIVERSITE TOULOUSE 1 CAPITOLE διαβαθμίζεται ώς ένα από τα 100 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου στη λίστα της Σανγκάης.

 

Σήμερα, ως Πανεπιστήμιο Νομικών, Οικονομικών και Διοικητικών Σπουδών, προσδίδει ιδιαίτερη  έμφαση στα διεθνή δίκτυα με σκοπό την προώθηση επιστημονικών συνεργασιών, καθώς και την την ανταλλαγών φοιτητών, καθηγητών και ερευνητών.

Επικοινωνία: 2, Rue du Doyen, Gabriel Marty, 31042 Toulouse, Cedex 9 | T. 05 61 63 5600 | www.iae-toulouse.fr

ΠΤΥΧΙΟ | ΠΤΥΧΙΟ MASTER | ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe