ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Γεωργία Παπαδάκη

Γεωργία Παπαδάκη

Μετά τις σπουδές μου στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συγκεκριμένα στο Τμήμα Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης (Μ.Ι.Θ.Ε.) με κατεύθυνση στις Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Επιστήμες και μετά από μια διπλωματική εργασία στην Οργανωτική Ψυχολογία, παρακολούθησα το ΜΒΑ in Human Resources Management, ένα πρόγραμμα του Institut Universitaire Kurt Bosch (IUKB), όπου και αποφοίτησα το 2007.

Σήμερα εργάζομαι στην Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Mercedes-Benz Hellas SA, εταιρεία 100% θυγατρική του Ομίλου Daimler, ως HR Administrator.

Οι σπουδές μου με βοήθησαν να αποκτήσω όλες εκείνες τις γνώσεις και τις δεξιότητες, καθώς και την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, ώστε να μπορέσω να ανταπεξέλθω στο απαιτητικό και ευμετάβλητο περιβάλλον των πολυεθνικών επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου είχα την ευκαιρία να διδαχθώ από ανθρώπους που εκτός από εξαίρετοι καθηγητές με μεταδοτικότητα και αγάπη προς αυτό που κάνουν και προς τους μαθητές τους, κάποιοι ήταν και υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, γεμάτοι από πείρα και εμπειρίες που ήθελαν να μεταβιβάσουν μέσα από case studies της δικής τους εργασιακής ζωή, κάτι πολύ χρήσιμο για όλους εμάς που τότε ξεκινούσαμε δειλά τα πρώτα μας επαγγελματικά βήματα. Επιπλέον, η πολυπολιτισμικότητα και η επαφή μας με καθηγητές και φοιτητές, από διαφορετικές κουλτούρες, μας βοήθησαν να προσεγγίσουμε την πορεία και την εξέλιξή μας, με τρόπο ευέλικτο και ανοιχτό στις προκλήσεις.

Οι νέοι που ξεκινούν το ταξίδι τους στη γνώση με σκοπό την μετέπειτα εξέλιξη τους και επαγγελματική αποκατάσταση, πρέπει να έχουν πάθος και επιμονή, ειδικά στην εποχή της κρίσης, τίποτα δε χαρίζεται, αλλά η πραγματικά ικανοί και όσοι αγαπούν αυτό που κάνουν πάντα βρίσκουν το χώρο και τον τρόπο να λάμψουν. Εκτός από τη διάθεσή και τη θέληση για συνεχή γνώση, θέλει τόλμη, θάρρος, πείσμα και ευελιξία και να μην ξεχνάτε, είμαστε πολίτες του κόσμου, μην αφήνετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες, ούτε το μυαλό σας να σας περιορίζει. Ο δρόμος είναι ανοιχτός για εσάς!

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe