ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Κωνσταντίνα Αντωνοπούλου

Κωνσταντίνα Αντωνοπούλου

Master 2 Economics and Management of International Tourism, Université Toulouse 1 Capitole (2015)

Σπούδασα Οικονομικά και Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων Τουρισμού, ένα πρόγραμμα που προσφέρει το διάσημο Πανεπιστήμιο της Τουλούζης στην Ελλάδα μέσω του New York College. Αποφοίτησα το 2015. Πριν ξεκινήσω τη φοίτησή μου στο New York College σπούδασα στο Τμήμα Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης (Μ.Ι.Θ.Ε.) του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου με κατεύθυνση Ιστορία και Φιλοσοφία της Επιστήμης και της Τεχνολογίας. Σήμερα εργάζομαι στην Εταιρεία Romanos Luxury Collection Resort, Costa Navarino ως Eπικεφαλής της ομάδας Διοίκησης.

Οι σπουδές μου με βοήθησαν να αποκτήσω αυτοπεποίθηση και υπευθυνότητα, να αναπτύξω τις επικοινωνιακές μου δεξιότητες και πνεύμα ομαδικότητας. Όλες αυτές οι δεξιότητες έγιναν για μένα σημαντικά εργαλεία και με βοήθησαν σημαντικά στη δουλειά μου.

Τα μαθήματα που παρακολούθησα κατά τη διάρκεια των σπουδών μου αποτέλεσαν για μένα μια πλούσια και ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική εμπειρία. Η εκπαίδευση σε ένα πολυπολυτισμικό περιβάλλον και η συνανοστροφή με τους συμμαθητές και τους καθηγητές μου αποτέλεσαν για μένα μια συναρπαστική εμπειρία ζωής. Είμαι ευγώμων που είχα την ευκαιρία να διδαχθώ από Γάλλους καθηγητές και να διευρύνω τις γνώσεις μου στο αντικείμενο των Αεροπορικών μεταφορών στον τουρισμό.

Αποφοιτώντας από το New York College θεωρώ ότι πέτυχα τον στόχο μου. Απέκτησα δυναμική προσωπικότητα και έβαλα ισχυρά θεμέλια για το μέλλον μου. Σαφώς, όλα όσα αποκόμισα ωφείλονται πρωτίστως στις γνώσεις που μου μεταλαμπάδευσαν οι καθηγητές μου αλλά και στην προσωπική προσπάθεια που κατέβαλα.

Η συμβουλή που θέλω να δώσω στους νέους φοιτητές είναι να αγαπάνε αυτό που κάνουνε και να έχουνε πάθος. Για να επιτύχουν στον τουριστικό τομέα θα πρέπει να είναι φιλομαθείς, ανοιχτόμυαλοι, δραστήριοι και φιλόδοξοι. Ο τουρισμός είναι ένα συναρπαστικό αντικείμενο σπουδών και δίνει πολλές και διαφορετικές επαγγελματικές διεξόδους. Προσπαθείστε να αποκτήσετε εργασιακή εμπειρία πριν ξεκινήσετε τις σπουδές σας -εργαστείτε σε ένα ξενοδοχείο, ένα εστιατόριο ή μια τουριστική επιχείρηση. Ο τουρισμός είναι μια βιομηχανία η οποία σφύζει από σκληρά εργαζόμενους, φιλόξενους ανθρώπους με αίσθηση του χιούμορ. Ενστερνιστείτε την αλλαγή αν θέλετε να επιβιώσετε στον σύγχρονο κόσμο και να βρίσκεστε πάντα ένα βήμα μπροστά.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe
INSTAGRAM