ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Παντελής Ραδόπουλος

Παντελής Ραδόπουλος

BSc Business Administration-Management, State University of New York, Empire State College (2004)

Αποφοίτησα το 2004 από το προπτυχιακό πρόγραμμα BSc Business Administration με κατεύθυνση το Μάνατζμεντ. Μετά τις σπουδές μου στο New York College, απέκτησα μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Derby της Ελβετίας. Επίσης είμαι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Σήμερα είμαι Αντιπρόεδρος Πωλήσεων στην εταιρεία TourGreece SA, μέλος της Transat Group, μιας Καναδικής εταιρείας ετερογενών δραστηριοτήτων, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Τορόντο. Η εταιρεία απασχολεί πάνω από 5000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο και έχει 3.8 δις δολάρια καταγεγραμμένα κέρδη για το 2014.

Οι σπουδές μου  στο τμήμα Business Administration στο New York College μου έδωσαν τη δυνατότητα να αποκτήσω βασικές γνώσεις στα Οικονομικά, στο Μάνατζμεντ, στη Στατιστική, στα Οικονομικά στην Οργανωσιακή Συμπεριφορά  και σε πολλούς άλλους τομείς. Τα μαθήματα Ιστορία της Τέχνης και Αμερικανική Ιστορία ήταν εξαιρετικά ενδιαφέροντα και επιπλέον τα μαθήματα της κατεύθυνσής μου με βοήθησαν να εξελιχθώ ως Μάνατζερ. Εκτός από το ακαδημαϊκό όφελος, οι σπουδές μου με βοήθησαν να αποκτήσω πειθαρχία, να διαχειρίζομαι καλύτερα το χρόνο μου, να δουλεύω σε ομάδες, να επικοινωνώ καλύτερα με τους άλλους και να δρω ως επαγγελματίας.

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις σπουδές μου στο New York College γιατί απέκτησα ένα πολύ καλό και ευρύ υπόβαθρο γενικών γνώσεων. Οι καθηγητές εκτός από τα ακαδημαϊκά τους προσόντα είχαν μεγάλη εμπειρία στο χώρο τους. Η ευελιξία του προγράμματος μου έδωσε παράλληλα τη δυνατότητα να εργάζομαι κατά τη διάρκεια των σπουδών μου. Κλείνοντας θα έλεγα ότι ήταν μια υπέροχη μαθησιακή εμπειρία.

Παρότι έχω  πάρει εξειδίκευση στον Τουρισμό και έχω κάνει Μεταπτυχιακές σπουδές, πιστεύω ότι δεν θα είχα κάνει καριέρα ως Διευθυντής στον Τουρισμό αν δεν είχα αποκτήσει το πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Το Κολλέγιο λειτούργησε για μένα σαν μικρογραφία μιας πραγματικής επιχείρησης. Μου έδωσε το διαβατήριο για την πραγματική αγορά εργασίας, με βοήθησε να επιτύχω τους στόχους μου και τις επαγγελματικές μου φιλοδοξίες.

Θα ήθελα να συμβουλεύσω τους φοιτητές του New York College να εργάζονται σκληρά, παράλληλα όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι πρέπει να απολαμβάνετε τις σπουδές σας.  Σε αυτό το στάδιο της ζωής σας θα γνωρίσετε ανθρώπους και θα αναπτύξετε μακροχρόνιες φιλίες. Πρέπει να συνεχίσετε να επιμορφώνεστε και να προσαρμόζεστε στο εργασιακό σας περιβάλλον γιατί θα χρειαστεί να εργαστείτε με διαφορετικούς ανθρώπους. Η ηγεσία, η επιχειρηματική δράση και η επιμονή είναι μερικές από τις αγαπημένες μου λέξεις. Θα κλείσω με ένα αγαπημένο γνωμικό: «Δεν υπάρχει εξέλιξη στην ευκολία και τίποτα δεν είναι εύκολο όταν υπάρχει εξέλιξη».

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό του New York College για τις όμορφες αναμνήσεις που απέκτησα κατά τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe
INSTAGRAM