ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Αθλητικά & Ψυχαγωγία

Παρά το γεγονός ότι οι μαθητές του NYC εργάζονται σκληρά κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού τους έτους, πολλοί καταφέρνουν να συμμετέχουν ενεργά σε διάφορες αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Το Αθλητικό Τμήμα του NYC σε συνεργασία με μια σειρά από αθλητικά κέντρα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, προωθεί ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ανταγωνιστικών και ψυχαγωγικών αθλητικών δραστηριοτήτων που κυμαίνονται από το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο, έως το τένις και την ξιφασκία.

To New York College βρίσκεται σε συνεργασία με τον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο, σε απόσταση 300μ. από τις κεντρικές εγκατάσεις του Κολλεγίου (Αμαλίας 38, Σύνταγμα). Τα αθλήματα κολύμβησης, καλαθοσφαίρησης και στίβου πραγματοποιούνται με δωρεάν συμμετοχή για τους φοιτητές του New York College.

Τα προγραμματισμένα μαθήματα διδάσκονται από επαγγελματίες προπονητές και εκπαιδευτές, και είναι ανοιχτά σε όλα τα επίπεδα ικανότητας.

Μεγάλη έμφαση δίνεται στην ομαδική προσπάθεια και τη συμμετοχή όλων των μαθητών.

Επιπλέον, το NYC υποστηρίζει αθλητικές ομάδες που συμμετέχουν σε τοπικά και εθνικά φοιτητικά πρωταθλήματα στα οποία οι ομάδες του NYC έχουν μια εξαιρετική παράδοση επιτυχίας.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe