ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Αθλητικά & Ψυχαγωγία

Παρά το γεγονός ότι οι μαθητές του NYC εργάζονται σκληρά κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού τους έτους, πολλοί καταφέρνουν να συμμετέχουν ενεργά σε διάφορες αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Το Αθλητικό Τμήμα του NYC σε συνεργασία με μια σειρά από αθλητικά κέντρα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, προωθεί ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ανταγωνιστικών και ψυχαγωγικών αθλητικών δραστηριοτήτων που κυμαίνονται από το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο, έως το τένις και την ξιφασκία.

To New York College βρίσκεται σε συνεργασία με τον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο, σε απόσταση 300μ. από τις κεντρικές εγκατάσεις του Κολλεγίου (Αμαλίας 38, Σύνταγμα). Τα αθλήματα κολύμβησης, καλαθοσφαίρησης και στίβου πραγματοποιούνται με δωρεάν συμμετοχή για τους φοιτητές του New York College.

Τα προγραμματισμένα μαθήματα διδάσκονται από επαγγελματίες προπονητές και εκπαιδευτές, και είναι ανοιχτά σε όλα τα επίπεδα ικανότητας.

Μεγάλη έμφαση δίνεται στην ομαδική προσπάθεια και τη συμμετοχή όλων των μαθητών.

Επιπλέον, το NYC υποστηρίζει αθλητικές ομάδες που συμμετέχουν σε τοπικά και εθνικά φοιτητικά πρωταθλήματα στα οποία οι ομάδες του NYC έχουν μια εξαιρετική παράδοση επιτυχίας.

Ερωτηματολόγιο Συμμετοχής στις Αθλητικές Δραστηριότητες του NYC
Εσωτερικό πρωτάθλημα 5Χ5 ποδοσφαίρου κάθε Τρίτη και Τέταρτη 9.00 -10.00 και 10.00-11.00 μ.μ. στην Ηλιούπολη (Δ' αθλητικό κέντρο Ηλιούπολης, Αργυρουπόλεως και Αλιμούντος 102)
Καλαθοσφαίριση και 3on3 basketball κάθε Πέμπτη 2.00-4.00 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου απέναντι από το Ζάππειο
Στίβος καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή 4.30-5.30 μ.μ. στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο απέναντι από το ΖάππειοΈνας συνδυασμός διαφορετικών προγραμμάτων και δραστηριοτήτων που εστιάζουν στη συνολική ευεξία και απόδοση των μαθητών μέσω ασκήσεων, καλή αναπνοή, διατάσεις, υπαίθρια πεζοπορία / τρέξιμο, ισορροπημένη διατροφή - Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 6-7 στο κτήριο Amalias

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe
INSTAGRAM