ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Φοιτητικοί Σύλλογοι

  • NYC Student Union

  • Ο Σύλλογος Ψυχολογίας

  • Ο Σύλλογος Επικοινωνίας & Μαρκετινγκ

  • Ο Σύλλογος Διεθνών Σχέσεων

To NYC Student Union είναι ο πιο αντιπροσωπευτικός σύλλογος για τους φοιτητές του New York College. Kύριος στόχος της Ένωσης Φοιτητών είναι η βελτίωση του student experience σε συνεργασία με το Student Affairs Department. Oι φοιτητές οργανώνουν διάφορες εκδηλώσεις όπως: παρτι, πολιτιστικές επισκέψεις και δραστηριότητες, εκδρομές κλπ.

Ο Σύλλογος Ψυχολογίας είναι μια πρωτοβουλία των σπουδαστών του NYC με την υποστήριξη του ακαδημαϊκού προσωπικού και του Τμήματος Φοιτητικών Υποθέσεων.
 
Ο κύριος σκοπός του συλλόγου είναι να είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις νέες εξελίξεις στον χώρο της ψυχολογίας, να διοργανώνει διαλέξεις σε εξειδικευμένα θέματα της ψυχολογίας, επισκέψεις σε ιδρύματα, αρθρογραφία και πολλά άλλα.

Όποιος σπουδάζει ή ενδιαφέρεται για την Ψυχολογία, είναι ευπρόσδεκτος να γίνει μέλος του Συλλόγου.


 

Ο Σύλλογος Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ δημιουργήθηκε από φοιτητές που σπουδάζουν στους αντίστοιχους τομείς. Ο σκοπός αυτού του Συλλόγου είναι να ενημερώνει τους σπουδαστές για θέματα που αφορούν την Επικοινωνία και το Μάρκετινγκ, να παρουσιάζει αναβαθμισμένες πληροφορίες μέσω του Περιοδικού Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, να οργανώνουν σχετικές δραστηριότητες, και πολλά άλλα.

O Σύλλογος, ξεκινώντας τον Νοέμβριο του 2006,  έχει ήδη οργανώσει σειρά διαλέξεων από επαγγελματίες της επικοινωνίας και του μάρκετινγκ.


Όσοι σπουδάζουν ή ενδιαφέρονται για την Επικοινωνία και το Μάρκετινγκ, είναι ευπρόσδεκτοι να γίνουν μέλη του Συλλόγου και να συμμετέχουν ενεργά.


Τμήμα Φοιτητικών Υποθέσεων | Τηλ: 210 3225 961 | E-mail:  studentaffairs@nyc.gr

Ο Σύλλογος Διεθνών Σχέσεων τέθηκε σε λειτουργία στις αρχές του 2008, ως αποτέλεσμα των προσπαθειών NYC / ESC φοιτητών που επιδίωξαν να δημιουργήσουν ένα σύλλογο από φοιτητές για φοιτητές με έντονο ενδιαφέρον στον τομέα των διεθνών σχέσεων, της ιστορίας, της πολιτικής επιστήμης, και της κυβέρνησης και πολιτικής.
 
Οι στόχοι του Συλλόγου είναι τρεις: Πρώτον, να βοηθήσουν τους μαθητές με τις ακαδημαϊκές ευθύνες τους με τη δημιουργία ομάδων μελέτης, όπου οι μαθητές μπορούν να εργαστούν από κοινού, καθώς και να διευκολύνουν όλους όσους θέλουν να διαλέξουν διπλή κατεύθυνση στις διεθνείς σχέσεις ή/και οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα της επιλογής τους.
 
Επιπλέον, ο Σύλλογος καλεί εκλεκτούς προσκεκλημένους για να δώσουν διαλέξεις των οποίων η θεματολογία είναι σχετική με τους ανωτέρω τομείς και κατ 'επέκταση προβλέπει για το φόρουμ στο οποίο οι μαθητές μπορούν να ανταλλάξουν ιδέες και να συζητήσουν για τα τρέχοντα και τα μελλοντικά γεγονότα.
 
Δεύτερον, για να συντονίσει τις προσπάθειες των φοιτητών στην διαδικασία προσέγγισης των επιχειρήσεων, κυβερνητικών υπηρεσιών και μη κυβερνητικών οργανώσεων σε αναζήτηση εργασίας ή / και πρακτική.
 
Τρίτον, οργανώνει πάρτι, ταξίδια και εκδρομές με σκοπό οι συμμετέχοντες να δημιουργήσουν νέες φιλίες και να κοινωνικοποιηθούν.
 
Ο Σύλλογος Διεθνών Σχέσεων  είναι ο νεότερος σύλλογος φοιτητών New York College/ State University of New York-ESC  με ένα συνεχώς αυξανόμενο σώμα μελών και φήμη.
 
Τμήμα Φοιτητικών Υποθέσεων | Τηλ: 210 3225 961 | E-mail:  studentaffairs@nyc.gr

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe