ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Φοιτητικοί Σύλλογοι

 

Η Ένωση Σπουδαστών του New York College έχει ενεργό ενδιαφέρον για τη δημιουργία φοιτητικών συλλόγων που σχετίζονται με τον κλάδο σπουδών τους και των προσωπικών τους επιλογών. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται από το Τμήμα των Φοιτητικών Υποθέσεων έτσι ώστε να συμμετέχουν σε αυτές τις ομάδες και να αποκτήσουν εμπειρία και δεξιότητες χρήσιμες για την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη. Επί του παρόντος οι παρακάτω σύλλογοι είναι ενεργοί, αλλά σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να ορίσετε το δικό σας σύλλογο, αρκεί μόνο να έχετε μια νέα ιδέα, και να είστε σε θέση να κινητοποιήσετε τους συμφοιτητές σας να εγγραφούν.

  • Η Ένωση Φοιτητών

  • Ο Σύλλογος Ψυχολογίας

  • Ο Σύλλογος Επικοινωνίας & Μαρκετινγκ

  • Ο Σύλλογος Διεθνών Σχέσεων

  • Αθλητικά & Ψυχαγωγία

Η Ένωση Φοιτητών είναι ο πιο αντιπροσωπευτικός σύλλογος για τους φοιτητές. Εκλογές γίνονται μία φορά το χρόνο και οι φοιτητές ψηφίζουν εκείνους που τους εκπροσωπούν καλύτερα.
Ο κύριος στόχος της Ένωσης είναι να βελτιώσει τη φοιτητική ζωή και λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ της διοίκησης του NYC και των καθηγητών με τους φοιτητές. Κάτω από την ομπρέλα της Ένωσης, οι φοιτητές οργανώνουν διάφορες εκδηλώσεις όπως: παρτι, πολιτιστικές επισκέψεις και δραστηριότητες, εκδρομές κλπ.
 
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης έχει εκλεγεί και ορίζει το σχέδιο δράσης τους για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος. Ένας από τους βασικούς του στόχους είναι να συνεργαστεί στενά με το New York College στη Θεσσαλονίκη και να επεκτείνουν το φοιτητικό δίκτυο του NYC ακόμη περισσότερο. Τώρα σκοπεύουν να έχουν ολιγοήμερες διακοπές στα ελληνικά νησιά, ώς μέλη της NYC οικογένειας, όλοι μαζί στις ίδιες ημερομηνίες, έτσι ώστε να εξοικειωθούν ο ένας με τον άλλο. Επιπλέον, τα σχέδια τους περιλαμβάνουν:

  • Να δημιουργήσουν δεσμούς και με τα υπόλοιπα μέλη του Ομίλου NYC
  • Να οργανώσουν πολιτιστικές δραστηριότητες (επισκέψεις σε μουσεία, γκαλερί, κλπ.)
  • Να αποκτήσουν ακόμα περισσότερα προνόμια για τους κατόχους της φοιτητικής ταυτότητας

Ο Σύλλογος Ψυχολογίας είναι μια πρωτοβουλία των σπουδαστών του NYC με την υποστήριξη του ακαδημαϊκού προσωπικού και του Τμήματος Φοιτητικών Υποθέσεων.
 
Ο κύριος σκοπός του συλλόγου είναι να είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις νέες εξελίξεις στον χώρο της ψυχολογίας, να διοργανώνει διαλέξεις σε εξειδικευμένα θέματα της ψυχολογίας, επισκέψεις σε ιδρύματα, αρθρογραφία και πολλά άλλα.
 
Όποιος σπουδαστής σπουδάζει ή ενδιαφέρεται για την Ψυχολογία, είναι ευπρόσδεκτος να γίνει μέλος του Συλλόγου.
 

Ο Σύλλογος Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ δημιουργήθηκε από φοιτητές που σπουδάζουν στους αντίστοιχους τομείς. Ο σκοπός αυτού του Συλλόγου είναι να ενημερώνει τους σπουδαστές για θέματα που αφορούν την Επικοινωνία και το Μάρκετινγκ, να παρουσιάζει αναβαθμισμένες πληροφορίες μέσω του Περιοδικού Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, να οργανώνουν σχετικές δραστηριότητες, και πολλά άλλα.
 
Ξεκινώντας ο Σύλλογος τον Νοέμβριο του 2006,  έχει ήδη οργανώσει μια σειρά από διαλέξεις από επαγγελματίες της επικοινωνίας και του μάρκετινγκ.
 
Όσοι φοιτητές, σπουδάζουν ή ενδιαφέρονται για την Επικοινωνία και το Μάρκετινγκ, είναι ευπρόσδεκτοι να γίνουν μέλη του Συλλόγου και να συμμετέχουν ενεργά.
 
Τμήμα Φοιτητικών Υποθέσεων | Τηλ: 210 3225 961 | E-mail:  studentaffairs@nyc.gr

Ο Σύλλογος Διεθνών Σχέσεων τέθηκε σε λειτουργία στις αρχές του 2008, ως αποτέλεσμα των προσπαθειών NYC / ESC φοιτητών που επιδίωξαν να δημιουργήσουν ένα σύλλογο από φοιτητές για φοιτητές με έντονο ενδιαφέρον στον τομέα των διεθνών σχέσεων, της ιστορίας, της πολιτικής επιστήμης, και της κυβέρνησης και πολιτικής.
 
Οι στόχοι του Συλλόγου είναι τρεις: Πρώτον, να βοηθήσουν τους μαθητές με τις ακαδημαϊκές ευθύνες τους με τη δημιουργία ομάδων μελέτης, όπου οι μαθητές μπορούν να εργαστούν από κοινού, καθώς και να διευκολύνουν όλους όσους θέλουν να διαλέξουν διπλή κατεύθυνση στις διεθνείς σχέσεις ή/και οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα της επιλογής τους.
 
Επιπλέον, ο Σύλλογος καλεί εκλεκτούς προσκεκλημένους για να δώσουν διαλέξεις των οποίων η θεματολογία είναι σχετική με τους ανωτέρω τομείς και κατ 'επέκταση προβλέπει για το φόρουμ στο οποίο οι μαθητές μπορούν να ανταλλάξουν ιδέες και να συζητήσουν για τα τρέχοντα και τα μελλοντικά γεγονότα.
 
Δεύτερον, για να συντονίσει τις προσπάθειες των φοιτητών στην διαδικασία προσέγγισης των επιχειρήσεων, κυβερνητικών υπηρεσιών και μη κυβερνητικών οργανώσεων σε αναζήτηση εργασίας ή / και πρακτική.
 
Τρίτον, οργανώνει πάρτι, ταξίδια και εκδρομές με σκοπό να γνωρίσουν καινούργιους ανθρώπους, να κάνουν φίλους και να κοινωνικοποιηθούν.
 
Ο Σύλλογος Διεθνών Σχέσεων  είναι ο πιο καινούργιος σύλλογος φοιτητών NYC/ESC  με ένα συνεχώς αυξανόμενο σώμα μελών και φήμη.
 
Τμήμα Φοιτητικών Υποθέσεων | Τηλ: 210 3225 961 | E-mail:  studentaffairs@nyc.gr

The emphasis is on Participation!

Παρά το γεγονός ότι οι μαθητές του NYC εργάζονται σκληρά κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού τους έτους, πολλοί καταφέρνουν να συμμετέχουν ενεργά σε διάφορες αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Το Αθλητικό Τμήμα του NYC σε συνεργασία με μια σειρά από αθλητικά κέντρα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, προωθεί ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ανταγωνιστικών και ψυχαγωγικών αθλητικών δραστηριοτήτων που κυμαίνονται από το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο, έως το τένις και την ξιφασκία.

To New York College βρίσκεται σε συνεργασία με τον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο, σε απόσταση λιγότερη του ενός χιλιομέτρου από τις κεντρικές εγκατάσεις του Κολλεγίου (Αμαλίας 38, Σύνταγμα). Τα αθλήματα κολύμβησης, καλαθοσφαίρησης και στίβου πραγματοποιούνται με δωρεάν συμμετοχή για τους φοιτητές του New York College (δείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα).

Ο Εθνικός Γυμναστικός Σύλλογος ιδρύθηκε στις 23 Μαίου 1893 από ομάδα φιλάθλων – μελών του Πανελληνίου Γ.Σ. που πίστευαν πρώτιστα στην ανάγκη επαρκούς υποδομής και δημιουργίας καταλλήλου Γυμναστηρίου, και κατά δεύτερο λόγο στην οργάνωση αγωνιστικών επιδείξεων των οποίων μαχητικός λάτρης ήταν ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Ιωάννης Φωκιανός.

Κύριοι ιδρυτές του υπήρξαν οι κ.κ. Τρ. Τιρανταφυλλόπουλος, Ι.Σιώρης, Στ. Βούρος, Νικ.  Αθανασιάδης, Αλεκ. Δεμερτζής, Α. Ζίννης, Κ. Δεμερτζής και άλλοι. Πρώτος Πρόεδρος του  Συλλόγου διετέλεσε ο Στ. Φραγκιαδής.

Μεγάλη έμφαση δίνεται στην ομαδική προσπάθεια και τη συμμετοχή όλων των μαθητών.

Τα προγραμματισμένα μαθήματα διδάσκονται από επαγγελματίες προπονητές και εκπαιδευτές, και είναι ανοιχτά σε όλα τα επίπεδα ικανότητας.
Μεγάλη έμφαση δίνεται στην ομαδική προσπάθεια και τη συμμετοχή όλων των μαθητών.
Τα προγραμματισμένα μαθήματα διδάσκονται από επαγγελματίες προπονητές και εκπαιδευτές, και είναι ανοιχτά σε όλα τα επίπεδα ικανότητας.

Επιπλέον, το NYC υποστηρίζει αθλητικές ομάδες που συμμετέχουν σε τοπικά και εθνικά φοιτητικά πρωταθλήματα στα οποία οι ομάδες του NYC έχουν μια εξαιρετική παράδοση επιτυχίας.

Για τη ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ πατήστε εδώ
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe
INSTAGRAM