ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Υπηρεσίες

 Στο New York College σας παρέχεται η πρόσβαση σε εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από οποίο μπορέιτε να στέλνετε και να λαμβάνετε ηλεκτρονική αλληλογραφία, όπου και αν βρίσκεστε. Πολλές από τις ανακοινώσεις της γραμματείας και των στελεχών του κολλεγίου πρός τους φοιτητές γίνεται γίνεται ηλεκτρονικά, οπότε παρακαλέισθε να παρακολουθέιτε την αλληλογραφία σας τακτικά.

Για να συνδεθείτε στην εφαρμογή αλληλογραφίας σας, εισάγετε την διεύθυνση στον φυλλομετρητή σας www.nyc.gr και μετά πλοηγηθείτε στον σύνδεσμο NYC Webmail. Εναλλακτικά εισάγετε απ’ ευθείας τη διεύθυνση http://nycmail.gr. Η εφαρμογή θα σας ζητήσει να εισάγετε το όνομα και τον κωδικό χρήστη σας τα οποία προέρχονται από το όνομα, το επώνυμο και τον κωδικό εγγραφής σας, ο οποίος παρέχεται από το κολλέγιο. Αν, για παράδειγμα, το όνομά σας είναι Παναγιώτης Γεωργίου (σε αγγλική γραφή: Panagiotis Georgiou), με κωδικό εγγραφής 1256, τότε το όνομα χρήστη σας θα ήταν pgeorgiou (το πρώτο γράμμα του ονόματος και το επώνυμο), ο κωδικός σας θα ήταν panagiotis1256 (το όνομά σας και ο κωδικός εγγραφής σας).


Τόσο ο κωδικός όσο και το όνομα χρήστη εισάγονται με λατινικούς πεζούς χαρακτήρες.

Η εφαρμογή e-gnomon είναι μία νέα προσθήκη στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του κολλεγίου και έχει ως στόχο την ενημέρωση των φοιτητών για θέματα της ακαδημαϊκής απόδοσής τους, για τυχόν απουσίες τους, και οικονομικές εκκρεμότητες ως προς το κολλέγιο. Η υπηρεσία είναι διαδικτυακή και παρέχεται μέσα από την ιστοσελίδα του κολλεγίου με την επιλογή του συνδέσμου e-gnomon, είτε από το μενού Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες.

  • Υπηρεσίες e-learning NYC: ένας σύντομος οδηγός για τους φοιτητές

Κατεβάστε τον σύντομο οδηγό εδώ: NYC e-learning services_ a brief guide for students gr

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe