ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες
*Ημερομηνία Γέννησης

Με την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
Εκπαίδευση και πιστοποίηση προσωπικού ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφάλειας (Ι.Ε.Π.Υ.Α –Security)

Εκπαίδευση και πιστοποίηση προσωπικού ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφάλειας (Ι.Ε.Π.Υ.Α –Security)


Σε ποιους απευθύνεται

Όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μια πιστοποιημένη άδεια εργασίας για να εργαστούν στον δυναμικό κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλειας.

Όσους χρειάζεται να ανανεώσουν την παλαιότερου τύπου άδεια εργασίας τους σύμφωνα με τη νέα διαδικασία.


Λεπτομέρειες
  • Εκπαίδευση

  • Εξετάσεις

Εκπαίδευση

Το κάθε πιστοποιημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης υλοποιείται σε 105 ώρες, σε χρονικό διάστημα μκρότερο του ενός μήνα (ταχύρρυθμα τμήματα).

Τμήματα εκπαίδευσης υλοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Τα μαθήματα διεξάγονται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, με πέντε (5) ή έξι (6) ώρες εκπαίδευσης ανά ημέρα.

Οι εισηγητές των τμημάτων είναι πιστοποιημένοι από το ΚΕΜΕΑ και τον ΕΟΠΠΕΠ, έμπειροι και εξειδικευμένοι, με υψηλές αξιολογήσεις.

Χορηγείται πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό (εγχειρίδιο, σημειώσεις κ.α.) σε όλους τους συμμετέχοντες.

Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης με φυσική παρουσία, στην αίθουσα ή εξ αποστάσεως πανελλαδικά, με σύγχρονη τηλεκατάρτιση (e-Learning).

Στο τέλος της εκπαίδευσης χορηγείται βεβαίωση κατάρτισης, απαραίτητη για τη συμμετοχή στις υποχρεωτικές εξετάσεις πιστοποίησης.

Εξετάσεις

Οι εξετάσεις διενεργούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα (4-5 φορές ανά έτος) από το ΚΕΜΕΑ και τον ΕΟΠΠΕΠ και είναι βασισμένες στην ύλη του σεμιναρίου εκπαίδευσης των 105 ωρών.

Εδώ και πέντε (5) χρόνια οι απόφοιτοι του ΚΔΒΜ NEW YORK  παρουσιάζουν υψηλά ποσοστά επιτυχίας  στις εξετάσεις - 98% επί του συνόλου.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Το ΚΔΒΜ NEW YORK, το διοικητικό-γραμματειακό και εκπαιδευτικό του Προσωπικό, είναι κοντά στους υποψηφίους του για την υπεύθυνη ενημέρωση και υποστήριξή τους κατά την εκπαίδευση και για ό,τι αφορά στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Υποστηρίζουμε και την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων μας, βάσει προσφοράς θέσεων εργασίας από εταιρείες του κλάδου, που γνωρίζουν την ποιότητα του ΚΔΒΜ NEW YORK και αναζητούν άψογα εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά διαμορφώνουν τη συνολική μας πρόταση για ποιοτική εκπαίδευση και σίγουρη πιστοποίηση που μπορούμε να σας προσφέρουμε στην καλύτερη τιμή της Αγοράς!

Η ασφαλής επιλογή για διέξοδο στην επαγγελματική σας αναζήτηση είναι μία: ΚΔΒΜ NEW YORK.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe