ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες
*Ημερομηνία Γέννησης

Με την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
Μεταπτυχιακό Ψυχολογίας

Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία (Ερευνητική Κατεύθυνση)


Το πανεπιστημιακό μεταπτυχιακό πρόγραμμα για το πτυχίο Master of Philosophy/ Innovation (M.Phil./Innovation) του Βρετανικού κρατικού Πανεπιστημίου UNIVERSITY OF BOLTON, με ειδίκευση στην Ψυχολογία και Ψυχοθεραπεία, και με σπουδές εξ ολοκλήρου στο New York College στην Ελλάδα, απευθύνεται σε πτυχιούχους Ψυχολογίας, που επιδιώκουν να αναπτύξουν περαιτέρω τις γνώσεις τους, σε βάθος, σε ένα συγκεκριμένο τομέα της Ψυχολογίας και να παράγουν έρευνα σε υψηλό επίπεδο ακαδημαϊκών επιδόσεων.

Οι υποψήφιοι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν θέματα στα οποία εξειδικεύεται το NYC. Υπάρχει μεγάλη ποκιλία ερευνητικών θεμάτων στον τομέα της Ψυχολογίας και της Ψυχοθεραπείας με τα οποία μπορούν να ασχοληθούν οι υποψήφιοι φοιτητές υπό την επίβλεψη μελών του NYC. Στο κολλέγιο εργάζονται εξειδικευμένα, έμπειρα και ενεργά μέλη που παράγουν έρευνα στο Τμήμα Ψυχολογίας. Μπορείτε να διαβάσετε για αυτά τα μέλη στη σελίδα καθηγητές παρακάτω.

Οι φοιτητές του πανεπιστημιακού μεταπτυχιακού προγράμματος για το πτυχίο Master of Philosophy/ Innovation καλούνται να συνεισφέρουν στα σεμινάρια του τμήματος, γεγονός που τους βοηθάει να αναπτύξουν τις δεξιότητες παρουσίασης και δικτύωσης.


Λεπτομέρειες
  • Πρόγραμμα Σπουδών

  • Καθηγητές

  • Magazine

  • Καριέρα

Πρόγραμμα Σπουδών

Ως πρώτο βήμα για το πρόγραμμα του MPhil, το New York College προσφέρει ένα «δυνατό στοιχείο», το οποίο είναι η περίοδος προετοιμασίας με σεμινάρια και διαλέξεις, που πραγματοποιούνται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο του μήνα (Σάββατο και Κυριακή, 10:00-17:30). Η προετοιμασία αυτή σκοπεύει στο να ανανεώσει τις ερευνητικές ικανότητες των φοιτητών αλλά και να τους βοηθήσει στην προετοιμασία της αίτησης τους για το MPhil, την πρότασή τους και –τελικά- στην διπλωματική τους.

Διάρκεια 

Η έλαχιστη διάρκεια των σπουδών για ένα MPhil είναι 1,5 έτος (3 έτη με μερική παρακολούθηση).

Magazine

Click εδώ > Psychology

Καριέρα

Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν είτε σε επαγγελματική αποκατάσταση στον χώρο της Ψυχολογίας είτε να συνεχίσουν τις σπουδές τους για την απόκτηση ενός Διδακτορικού.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


  • Πτυχίο of Master of Philosophy (M.Phil.) του Βρετανικού κρατικού Πανεπιστημίου UNIVERSITY OF BOLTON.
  • To UNIVERSITY OF BOLTON συγκαταλέγεται στα 30 καλύτερα Πανεπιστήμια της Βρετανίας (The Guardian’s Best University Guide 2024) και αναδείχθηκε πρόσφατα ως ένα από τα 4 κορυφαία πανεπιστήμια της Βρετανίας όσον αφορά στο κριτήριο «ικανοποίηση φοιτητών» (student satisfaction), σύμφωνα με την διαβάθμιση του Complete University Guide.
  • Επιβλέποντες καθηγητές, ακαδημαϊκό προσωπικό και μέλη του ακαδημαϊκού διοικητικού συμβουλίου συνεργάζονται και συνεισφέρουν στη βελτίωση των ερευνητικών προτάσεων που παρουσιάζουν οι διδακτορικοί φοιτητές.
  • Οι φοιτητές και απόφοιτοι του προγράμματος διεξάγουν διαθεματική καινοτόμο έρευνα και έχουν ενεργή παρουσία στην επιστημονική κοινότητα, μέσω της συμμετοχής τους σε διεθνή συνέδρια.
  • Όλες οι δραστηριότητες του προγράμματος πραγματοποιούνται στην Αγγλική Γλώσσα, ήτοι οι διαλέξεις, τα σεμινάρια, τα εργαστήρια, η συγγραφή και η υποστήριξη της διατριβής.

University of Bolton-Greater Manchester


Στα 30 καλύτερα και ταχέως αναπτυσσόμενα Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου (Guardian 2024)

Το κρατικό Βρετανικό πανεπιστήμιο του UNIVERSITY OF BOLTON εδρεύει στην περιοχή του Greater Manchester της Αγγλίας, με ιστορία από το 1824. Σύμφωνα με την Guardian (Best UK Universities 2024 – rankings), το UNIVERSITY OF BOLTON συγκαταλέγεται στα 30 καλύτερα Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου. Πρόσφατα το BBC ανέδειξε το UNIVERSITY OF BOLTON, ως πρότυπο για τα Πανεπιστήμια της Βρετανίας, σχετικά με τις προδιαγραφές λειτουργίας του για την ασφάλεια των φοιτητών από την πανδημία Covid-19 και η Υπουργός Παιδείας της Βρετανίας Michelle Donelan, από το βήμα της Βουλής των Κοινοτήτων, αναφέρθηκε στην «καταπληκτική δουλειά που κάνει το Πανεπιστήμιο».

Tο New York College έχει σύμβαση franchise agreement σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας και το πτυχίο που θα λάβετε στο τέλος των σπουδών σας απονέμεται από το ίδιο το Πανεπιστήμιο.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe