ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες
*Ημερομηνία Γέννησης

Με την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
Διδακτορικό New York College

Διδακτορικό


Το New York College σε συνεργασία με το Bρετανικό κρατικό Πανεπιστήμιο UNIVERSITY OF BOLTON δεσμεύεται για την αριστεία στην έρευνα και ενθαρρύνει τους απόφοιτους σε όλους τους κλάδους να συνεχίσουν τις σπουδές τους για την απόκτηση ενός διδακτορικού τίτλου.

Στο Διδακτορικό του New York College μπορούν να κάνουν αίτηση όλοι οι πτυχιούχοι των σχολών Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πληροφορικής, Τεχνών, Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, Επιστημών Υγείας και Αθλητισμού, Τουρισμού και Ναυτιλιακών σπουδών.» και στα αγγλικά ως εξής «All graduates from the Schools of Business, Informatics, Arts, Humanities and Social Sciences, Health and Sports Sciences, Tourism and Maritime Studies can apply for our PhD.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν έρευνα υπό ακαδημαϊκή επίβλεψη σε διδακτορικό επίπεδο, η οποία θα οδηγήσει στην εκπόνηση της διατριβής που θα θεωρηθεί αυθεντική και ανεξάρτητη συνεισφορά στη γνώση.


Λεπτομέρειες
 • Magazine

 • PhD Training program

 • Testimonial

 • Πρόγραμμα Σπουδών

 • Προϋποθέσεις

 • Καριέρα

Magazine

Click εδώ > Business

PhD Training program

Το Τμήμα Διδακτορικών Σπουδών του New York College προσφέρει συνεχή επιμόρφωση και υποστήριξη με την μορφή Σεμιναρίων στις παρακάτω θεματικές ενότητες:

 • Ακαδημαϊκή γραφή (30 ώρες)
 • Σύνταξη της ερευνητικής πρότασης (2 ώρες)
 • Ρύθμιση στόχων και διαχείριση χρόνου (ώρες)
 • Γράφοντας με ακεραιότητα (2 ώρες)
 • Ανθεκτικότητα στις αναθεωρήσεις (2 ώρες)
 • Βιβλιογραφική ανασκόπηση (2 ώρες)
 • Συνεργασία  φοιτητή και επόπτη (2 ώρες )
 • Διαχείριση άγχους και δυσλειτουργικών γνωστικών λειτουργιών (2 ώρες)
 • Ατομική καθοδήγηση (10 ώρες)

Testimonial

"I would like to express my sincere gratitude to all academic staff of the UoB in Greece for their deep commitment and commendable work and effort toward the PhD program. I have been a part-time PhD student for the last 4 years in NYC and all through the academic year, all staff has ensured that the program runs smoothly, our questions are answered promptly and the timetables put forward are always flexible and feasible.

This commitment has also been true during the challenging time of the pandemic. I have personally witnessed the commitment of the academic staff and the immense care towards all students of the program. As a matter of fact, we have been able to achieve our educational goals through your tireless efforts. 

I would like to pay a special tribute to Dr. Anna Bougia, without her great contribution towards helping the students, this PhD program would not be feasible. Her individual guidance towards us, as well as guiding the integrated efforts of other academic staff members of the college, has accelerated the progress we have made in our PhD."

Mavolis V.


 

"Pursuing my PhD has been an immensely rewarding challenge. The program expanded my knowledge and skills through rigorous and intensive research.  Under the guidance of dedicated professors and supervisors, I honed my critical thinking abilities and perseverance. Conducting original research to contribute to the field was a demanding yet fulfilling process.  Earning this doctoral degree took drive and determination, but also opened new opportunities, and for that I will always be grateful."

Dimitris Ch.

Πρόγραμμα Σπουδών

Τα διδακτορικά διπλώματα απονέμονται σε φοιτητές οι οποίοι έχουν:

 • δημιουργήσει και ερμηνεύσει νέα γνώση, μέσω πρωτότυπης έρευνας ή άλλες προηγμένες τεχνικές ευρυμάθειας, οι οποίες εξετάζονται από ακαδημαϊκούς αξιολογητές, επεκτείνοντας την αιχμή της τεχνολογίας και ταυτόχρονα χρήζουν δημοσίευσης σε εγκεκριμένα επιστημονικά περιοδικά.
 • παρουσιάσει μια συστηματική απόκτηση και κατανόηση ενός σημαντικού κορμού γνώσης η οποία να είναι στην πρώτη γραμμή της ακαδημαϊκής περιοχής ή τους τομείς της επαγγελματικής πρακτικής.
 • την γενική ικανότητα να αντιληφθούν, το σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός σχεδίου για τη δημιουργία νέας γνώσης, εφαρμογές ή κατανόηση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας και της έρευνας καθώς και να προσαρμόσει το σχεδιασμό του έργου, λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα που πιθανόν θα ανακύψουν.
 • παρουσιάσει μια λεπτομερή κατανόηση των τεχνικών που εφαρμόζονται για την προηγμένη ακαδημαϊκή έρευνα

Τυπικά οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ικανοί να:

 • προβούν σε ενημερωμένες αποφάσεις για πολύπλοκα ζητήματα σε ειδικούς τομείς, συχνά ελλείψει δεδομένων, καθώς και να είναι σε θέση να επικοινωνούν τις ιδέες και τα συμπεράσματά τους με σαφήνεια και αποτελεσματικότητα σε εξειδικευμένα και μη εξειδικευμένα ακροατήρια.
 • να συνεχίσουν να αναλαμβάνουν την θεωρητική ή/και την εφαρμοσμένη έρευνα και την ανάπτυξη σε προχωρημένο επίπεδο, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη των νέων τεχνικών, ιδεών ή προσεγγίσεων.
 • κατέχουν την ποιότητα και τις ευέλικτες δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την ενασχόληση που απαιτείται δια μέσου προσωπικής άσκησης και ταυτόχρονα την ευθύνη που χρειάζεται σε μεγάλο βαθμό για την αυτόνομη πρωτοβουλία σε πολύπλοκες και απρόβλεπτες καταστάσεις, σε επαγγελματικά ή ισοδύναμα περιβάλλοντα.


Ερευνητικές Περιοχές

Το πανεπιστήμιο του Bolton μπορεί να προσφέρει και να υποστηρίξει φοιτητές PhD/MPhil οι οποίοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν έρευνα στα επόμενα ερευνητικά πεδία:

 • Λογιστική και Επιχειρήσεις
 • Δομικών έργων & Πολιτικών Μηχανικών
 • Κοινωνικές επιστήμες
 • Επιστήμη των υπολογιστών
 • Εκπαίδευση
 • Μηχανολογία
 • Αγγλική γλώσσα και δημιουργική γραφή
 • Υγεία & ευεξία
 • Πληροφοριακά συστήματα
 • Χρηματοοικονομική στο Ισλάμ
 • Νομική
 • Mass Observation and Worktown Studies
 • Ψυχολογία
 • Αθλητισμός, Επίδοση, Αποθεραπεία & Αποκατάσταση
 • Αθλητική Κοινωνιολογία και Πολιτική
 • Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας & περιβαλλοντικές τεχνολογίες

Διάρκεια

3 με 4 χρόνια (full-time); 5 με 7 χρόνια (part-time).

Προϋποθέσεις

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον ένα ανώτερο πτυχίο δεύτερης κατηγορίας (2,1) ή ισοδύναμο σε σχετικό θέμα. Ένας μεταπτυχιακός τίτλος είναι επιθυμητός ή/και οποιαδήποτε ερευνητική κατάρτιση με σχετική επαγγελματική εξέλιξη. Ως υποψήφιοι θα κληθείτε σε συνέντευξη (αυτό μπορεί να γίνει από το τηλέφωνο ή σε τηλεδιάσκεψη για τους υποψηφίους που δεν εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο). Αν τα Αγγλικά δεν είναι η μητρική σας γλώσσα, θα χρειαστείτε IELTS 6,5 (ή ισοδύναμο).

Πώς να δηλώσετε συμμετοχή
Πριν την κατάθεση της αίτησής σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το New York College και συγκεκριμένα με τον Διευθυντή Μεταπτυχιακών Σπουδών και Ερευνών με τον οποίο θα συζητήσετε το θέμα της ειδικότητάς σας και τη φύση της έρευνάς σας. Από αυτή την διαδικασία θα ενημερωθείτε για τους τύπους εξειδίκευσης που είμαστε πρόθυμοι να αναλάβουμε. Μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες της αντίστοιχης ακαδημαϊκής περιοχής.

Ο φάκελος της αίτησής σας θα πρέπει να περιλαμβάνει:

1. Αίτηση (κατεβάστε εδώ)

2. Ένα πρόσφατο βιογραφικό σημείωμα

3. Επικυρωμένα μεταφρασμένα αντίγραφα του(ων) πτυχίου(α) μαζί με την αντίστοιχη αναλυτική βαθμολογία.

4. Ερευνητική Πρόταση (http://www.bolton.ac.uk/Research/Prospective-Students/Writing-a-Research-Proposal.aspx)


Όλες οι ολοκληρωμένες αιτήσεις ερευνητικού ενδιαφέροντος θα πρέπει να αποστέλλονται στο τμήμα Αιτήσεων του Πανεπιστημίου του Bolton.

Πρέπει να κάνετε όλες τις αιτήσεις ακολουθώντας τις οδηγίες για την ορθή συμπλήρωση και εν συνεχεία την έγκαιρη υποβολή της. Παρακαλώ να μην υποβάλλεται τις αιτήσεις απευθείας στο Συντονιστή Έρευνας ή σε κάποιο άλλο ακαδημαϊκό όργανο.

Σημαντικές Ημερομηνίες

Προθεσμία υποβολής αίτησης: 15 Απριλίου

Αυτή είναι η ημερομηνία κατά την οποία η ολοκληρωμένη αίτηση εισδοχής, όπου περιλαμβάνονται η πληρωμή της αίτησης, τα ακαδημαϊκά διαπιστευτήρια και οποιοδήποτε πρόσθετο υλικού, πρέπει να παραληφθεί από το Admissions Office στο New York College

Προθεσμία υποβολής στο  NYC: 15 Μαΐου

Αυτή είναι η προθεσμία κατά την οποία το  Τμήμα Διδακτορικών και η Επιτροπή Ερευνών και Ποιότητας πρέπει να λάβει τελικές προτάσεις. Μπορεί να παρέχονται σχόλια για τη βελτίωση της ποιότητας των προτάσεων.

Προθεσμία υποβολής στο Bolton University: 30 Μαΐου

Αυτή είναι η προθεσμία κατά την οποία όλες οι υποβληθείσες προτάσεις αποστέλλονται στο Bolton University.

UoB προθεσμία απάντησης: Σεπτέμβριος

Αυτή είναι η ημερομηνία όπου το Bolton University ανακοινώνει τις αποφάσεις (αποδοχή / παραπομπή / απόρριψη) προτάσεων σε υποψήφιους για διδακτορικό. Οι φοιτητές που γίνονται δεκτοί λαμβάνουν το offer letter. Μπορούν να ληφθούν υπό όρους αποφάσεις εισαγωγής για ειδικευμένους αιτούντες βάσει προσωρινών / ανεπίσημων εγγράφων που έχουν παραληφθεί έως αυτήν την ημερομηνία.

Όλες οι προθεσμίες μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.  Συνιστάται να κάνετε αίτηση νωρίς. Αιτήσεις και υλικό που υποβάλλονται μετά την παρέλευση των προθεσμιών δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ

Προθεσμία υποβολής αίτησης: 15 Σεπτεμβρίου

Αυτή είναι η ημερομηνία κατά την οποία η ολοκληρωμένη αίτηση εισδοχής, όπου περιλαμβάνονται η πληρωμή της αίτησης, τα ακαδημαϊκά διαπιστευτήρια και οποιοδήποτε πρόσθετο υλικού, πρέπει να παραληφθεί από το Admissions Office στο New York College.

Προθεσμία υποβολής στο  NYC: 15 Οκτωβρίου

Αυτή είναι η προθεσμία κατά την οποία το  Τμήμα Διδακτορικών και η Επιτροπή Ερευνών και Ποιότητας πρέπει να λάβει τελικές προτάσεις. Ενδέχεται να παρέχονται σχόλια για τη βελτίωση της ποιότητας των προτάσεων.

Proposal submission Bolton University: 30 Οκτωβρίου

Αυτή είναι η προθεσμία κατά την οποία όλες οι υποβληθείσες προτάσεις αποστέλλονται στο Bolton University.

UoB Decision Deadline: February

Αυτή είναι η ημερομηνία όπου το Bolton University ανακοινώνει τις αποφάσεις (αποδοχή / παραπομπή / απόρριψη) προτάσεων σε υποψήφιους για διδακτορικό. Οι φοιτητές που γίνονται δεκτοί λαμβάνουν το offer letter. Μπορούν να ληφθούν υπό όρους αποφάσεις εισαγωγής για ειδικευμένους αιτούντες βάσει προσωρινών / ανεπίσημων εγγράφων που έχουν παραληφθεί έως αυτήν την ημερομηνία.

Όλες οι προθεσμίες μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.  Συνιστάται να κάνετε αίτηση νωρίς. Αιτήσεις και υλικό που υποβάλλονται μετά την παρέλευση των προθεσμιών δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Καριέρα

Οι κάτοχοι Διδακτορικού (PhD), πέραν του ότι έχουν εξειδικευτεί στο ερευνητικό αντικείμενο που έχουν επιλέξει, έχουν επίσης αποκτήσει μία δέσμη δεξιοτήτων και ικανοτήτων που μπορούν να εφαρμοστούν σε διάφορους τομείς , γεγονός που τους καθιστά πολύ ελκυστικούς στους σημερινούς γρήγορα αναπτυσσόμενους και πολυεθνικούς εργοδότες.

Ολοκληρώνοντας ένα Διδακτορικό, έχετε εμπράγματα αποδείξει κριτική ανάλυση και υψηλή ικανότητα επίλυσης προβλημάτων, διάθεση αμφισβήτησης παγιωμένων αντιλήψεων και παροχή εναλλακτικών επιλογών, διαχειριστικές ικανότητες, προωθημένες ερευνητικές δεξιότητες, ηγετικές ικανότητες, καθώς και αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα και επιμονή. Οι απόφοιτοι Διδακτορικών προγραμμάτων είναι οι κινητήριοι μοχλοί στο εργασιακό τους περιβάλλον, αυτοί στους οποίους βασίζονται οι εργοδότες για την καινοτομία και το επιχειρείν.

Πέρα από το κύρος της κατοχής του ανώτερου ακαδημαϊκού τίτλου, οι απόφοιτοι Διδακτορικών προγραμμάτων έχουν τις περισσότερο επιτυχημένες σταδιοδρομίες και τις υψηλότερες αποδοχές από κάθε άλλο απόφοιτο.

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


 • Το Διδακτορικό Πρόγραμμα του Πανεπιστημίου του Bolton έχει σχεδιαστεί με στόχο να προετοιμάσει τους φοιτητές για μία ερευνητική καριέρα στην Ακαδημία, στη Βιομηχανία, σε κυβερνητικά ιδρύματα ή κέντρα δημόσιας διοίκησης
 • Ο ρόλος του μέντορα, η καθοδήγηση και η υποστήριξη των φοιτητών αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο του Διδακτορικου προγράμματος. Οι φοιτητές συνεργάζονται στενά με τους καθηγητές και το διοικητικό προσωπικό και έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν σε μία κοινότητα ανθρώπων που υιοθετεί την προβληματοκεντρική προσέγγιση της έρευνας.
 • Ενθαρρύνουμε το συνεργατικό περιβάλλον. Επιβλέποντες καθηγητές, ακαδημαϊκό προσωπικό και μέλητoυ ακαδημαϊκού διοικητικού συμβουλίου συνεργάζονται, και συνεισφέρουν στη βελτίωση των ερευνητικών προτάσεων που παρουσιάζουν οι διδακτορικοί φοιτητές.
 • Είμαστε περήφανοι για τους διδακτορικούς φοιτητές και αποφοίτους μας οι οποίοι διεξάγουν διαθεματική καινοτόμο έρευνα και έχουν ενεργή παρουσία στην επιστημονική κοινότητα μέσω της συμμετοχής τους σεδιεθνή συνέδρια.
 • Όλες οι δραστηριότητες του προγράμματος πραγματοποιούνται στην Αγγλική Γλώσσα (Διαλέξεις, σεμινάρια, εργαστήρια, συγγραφή και υποστήριξη τηςδιατριβής). Επίσης, οι διδακτορικοί φοιτητές έχουν πρόσβαση στον εξοπλισμό, και τις εγκαταστάσεις που διατίθενται στο New York College και στο Πανεπιστήμιο του Bolton.

University of Bolton-Greater Manchester


Στα 30 καλύτερα και ταχέως αναπτυσσόμενα Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου (Guardian 2024)

Το κρατικό Βρετανικό πανεπιστήμιο του UNIVERSITY OF BOLTON εδρεύει στην περιοχή του Greater Manchester της Αγγλίας, με ιστορία από το 1824. Σύμφωνα με την Guardian (Best UK Universities 2024 – rankings), το UNIVERSITY OF BOLTON συγκαταλέγεται στα 30 καλύτερα Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου. Πρόσφατα το BBC ανέδειξε το UNIVERSITY OF BOLTON, ως πρότυπο για τα Πανεπιστήμια της Βρετανίας, σχετικά με τις προδιαγραφές λειτουργίας του για την ασφάλεια των φοιτητών από την πανδημία Covid-19 και η Υπουργός Παιδείας της Βρετανίας Michelle Donelan, από το βήμα της Βουλής των Κοινοτήτων, αναφέρθηκε στην «καταπληκτική δουλειά που κάνει το Πανεπιστήμιο».

Tο New York College έχει σύμβαση franchise agreement σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας και το πτυχίο που θα λάβετε στο τέλος των σπουδών σας απονέμεται από το ίδιο το Πανεπιστήμιο.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe