ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Επίσκεψη του Δημάρχου Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη στο NYC Athens Campus παρουσία φοιτητών του New York College


16 February 2022
Επίσκεψη του Δημάρχου Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη στο NYC Athens Campus παρουσία φοιτητών του New York College

Ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης επισκέφθηκε χθες το ιστορικό πολυκτιριακό συγκρότημα NYC Athens Campus, στην καρδιά της Αθήνας, στη γειτονιά όπου δημιουργήθηκε η γνώση και ο πολιτισμός (κάτω από την Ακρόπολη στις στήλες Ολυμπίου Διός), όπου μίλησε με τους φοιτητές του New York College και ενημερώθηκε για την οργάνωση και λειτουργία των δύο μουσειακών χώρων που λειτουργούν στα κτίρια του campus: Το «Ιστορικό Υφαντουργείο» του Συλλόγου Εκπαιδεύσεως Ελληνίδων (ΣΕΝ) και την επετειακή εικαστική έκθεση «NYC Bicentennial Artistic Exhibition» του New York College (NYC).

Τον Δήμαρχο Αθηναίων υποδέχθηκαν στο NYC Athens Campus από κοινού ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ) της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, και ο Πρόεδρος και ιδρυτής του διεθνούς Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College κ. Ηλίας Φούτσης, Hon Ph.D.

 

 

ΦΩΤΟ ΔΕΞΙΑ: Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης (κέντρο), ο Πρόεδρος και ιδρυτής του  διεθνούς Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College Ηλίας Φούτσης, Hon Ph.D. (δεξιά) και ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ) της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος (αριστερά).

 ΦΩΤΟ ΑΝΩ (από αριστέρα προς δεξιά): Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου Ψυχικού του Ελληνο-Αμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, Δημήτριος Ιωσηφίδης, ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ) της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, ο Πρόεδρος και ιδρυτής του διεθνούς Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College Ηλίας Φούτσης, Hon Ph.D., η εκτελεστική γραμματέας του Προεδρικού Γραφείου του NYC Αφροδίτη Τερκενλή, o Curator της NYC Bicentennial Artistic Exhibition John D. Pappas, και η Coordinator της NYC Bicentennial Artistic Exhibition Φιλίτσα Αρβανίτη.

Στην ενημέρωση του Δημάρχου Αθηναίων παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του ΣΕΝ κ. Βίκυ Καλατζοπούλου, η Γραμματέας του ΣΕΝ κ. Έφη Σαρτζετάκη, ο Πολιτικός Μηχανικός και πρ. Αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Παναγιώτης Καλφαντής, όπως επίσης και ο κ. Απόστολος Μπεκιράκης, Γραμματέας του παρακειμένου Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου (ΕΓΣ), όπου αθλούνται οι φοιτητές του New York College, δεδομένου ότι το NYC Athens Campus έχει πλέον διασυνδεθεί με το Γυμναστήριο του ΕΓΣ μετά την από το 2020 πεζοδρόμηση της οδού Βασ. Όλγας από τον Δήμο Αθηναίων.

Διαβάστε περισσότερα για την ιστορία του NYC Athens Campus εδώ: https://www.nyc.gr/about-nyc/athina-egkatastaseis-nyc

  ΦΩΤΟ ΑΝΩ: Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης παραλαμβάνει από την Coordinator της NYC Bicentennial Artistic Exhibition Φιλίτσα Αρβανίτη το αναλυτικό πληροφοριακό υλικό της Έκθεσης.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe