ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες
*Ημερομηνία Γέννησης

Με την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
BS Concentration in Marketing

Πτυχίο σε Marketing


Ανακαλύψτε το πανεπιστημιακό πρόγραμμα για το πτυχίο Bachelor of Science (B.S.) του Αμερικανικού κρατικού Πανεπιστημίου STATE UNIVERSITY OF NEW YORK / Empire State University, με ειδικότητα στο Marketing και με σπουδές εξ ολοκλήρου στο NEW YORK COLLEGE στην Ελλάδα! Το πρόγραμμα εξοπλίζει τους φοιτητές με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για μια λαμπρή σταδιοδρομία στον τομέα του Marketing.

Με το πέρας του προγράμματος Marketing οι απόφοιτοι αποκτούν:

 • Εξειδικευμένη γνώση σε ποικίλους τομείς του Marketing, όπως Διοίκηση Marketing, Συμπεριφορά Καταναλωτή, Διοίκηση Πωλήσεων, Έρευνα Marketing, Διαχείριση Υπηρεσιών Marketing και Διεθνές Marketing.
 • Βασική κατανόηση επιχειρησιακών λειτουργιών, όπως Διοικητική Επιστήμη, Οικονομικά, Λογιστική, Η/Υ και Πληροφοριακά Συστήματα, Οργανωσιακή Συμπεριφορά, Εμπορικό Δίκαιο και Ηθική Επιχειρήσεων.
 • Σφαιρική παιδεία στις επιστήμες και τις ανθρωπιστικές σπουδές μέσω του προγράμματος Γενικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου.
 • Γνώση στην επίλυση πρακτικών προβλημάτων Marketing σε διάφορους τύπους επιχειρήσεων, σε τοπικό και διεθνές περιβάλλον.
 • Κατανόηση των κοινωνικο-οικονομικών δυνάμεων που επηρεάζουν το Marketing καθώς και των στρατηγικών και διοικητικών διαστάσεών του.
 • Τα απαραίτητα προσόντα που απαιτούνται για επαγγελματική σταδιοδρομία στo Marketing, και ειδικά στο Διεθνές Marketing, ή για να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Ανακάλυψε περισσότερα πτυχία στη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων.


Λεπτομέρειες
 • Πρόγραμμα Σπουδών

 • What's next?

 • Καριέρα

Πρόγραμμα Σπουδών

Κατέβασε το PDF εδώ

Διάρκεια

Τα περισσότερα προγράμματα bachelor's απαιτούν από τον σχεδιασμό τους 4 ακαδημαϊκά έτη πλήρους φοίτησης. Οι φοιτητές έχουν και την επιλογή της μερικής φοίτησης.

What's next?

Στο New York College: Με το Πτυχίο στο marketing γίνεστε δεκτοί στα περισσότερα MBA και MA ή/και MSc προγράμματα που προσφέρονται στο New York College. Οι περισσότεροι φοιτητές επιλέγουν να συνδυάσουν την εργασία με περεταίρω σπουδές, επιλέγοντας ένα από τα δικά μας προγράμματα ΜΒΑ, σε Διεθνές Marketing, που προσφέρεται στο NYC σε συνεργασία με το  Paris Graduate School of Management.

Σε Ιδρύματα του Εξωτερικού: Οι απαιτήσεις για εισαγωγή σε μεταπτυχιακές σπουδές διαφέρουν από πανεπιστήμιο σε πανεπιστήμιο. Εντούτοις, το πτυχίο του SUNY/Empire State University γίνεται αποδεκτό παγκοσμίως. Τα δημοφιλή πανεπιστήμια συνήθως απαιτούν εκτός από το πτυχίο, βαθμολογία (GPA) μεγαλύτερη από 3.0. Αν ενδιαφέρεστε για ευκαιρίες σπουδών στο εξωτερικό, συμβουλευθείτε τους επόπτες καθηγητές σας ενωρίς στις σπουδές σας μαζί μας και μέσω του τμήματος Φοιτητικών Υποθέσεων ελάτε σε επαφή με τους αποφοίτους μας που συνέχισαν τις σπουδές τους στο εξωτερικό

Καριέρα

Οι απόφοιτοι του marketing συνήθως εργάζονται σε διάφορες θέσεις που περιλαμβάνουν: σχεδιασμό, διαφήμιση, προώθηση, δημόσιες σχέσεις και σχέσεις με ΜΜΕ, ανάπτυξη προϊόντος, διανομή, χορηγίες και έρευνα.
Ο ρόλος έχει συχνά προκλήσεις, ποικιλία και ενδιαφέρον. Καθώς πολλοί οργανισμοί έχουν τμήμα marketing, οι ειδικοί marketing μπορεί να εργαστούν και στον Δημόσιο και στον Ιδιωτικό τομέα: από τις τράπεζες, στο λιανεμπόριο, στα ΜΜΕ, έως τους εθελοντικούς μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς.
(www.prospects.ac.uk)
 
Οι απόφοιτοι μας στο marketing έχουν βρει εργασία στην διαφήμιση, τις πωλήσεις, και στην ανάπτυξη προϊόντος, κυρίως στον τομέα υπηρεσιών. Το πιο κοινό σημείο εκκίνησης είναι το Τμήμα Πωλήσεων, και η ζήτηση στην τοπική αγορά για πωλήσεις έχει αυξηθεί και αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνει λόγω της τάσης μεταμόρφωσης της οικονομίας σε οικονομία υπηρεσιών.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


 • Πτυχίο Bachelor of Science (B.S.) του Αμερικανικού κρατικού Πανεπιστημίου STATE UNIVERSITY OF NEW YORK / Empire State University.
 • Το παγκοσμίου φήμης STATE UNIVERSITY OF NEW YORK είναι το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο των Η.Π.Α., με 64 Πανεπιστημιουπόλεις (campuses) και 400.000 φοιτητές σε ακαδημαϊκά (πτυχιακά ή μεταπτυχιακά) προγράμματα.
 • Δεδομένου ότι οι Αμερικανικές επιχειρήσεις, και ειδικά οι πολυεθνικές εταιρείες και οι αμερικανικές (πληροφοριακές) εταιρείες της παγκοσμιοποιημένης Νέας Οικονομίας, έχουν καθορίσει την δυναμική της Παγκόσμιας Οικονομίας στην ψηφιακή εποχή του διαδίκτυο, είναι σημαντικό και πρακτικά χρήσιμο, για φοιτητές που θέλουν να σταδιοδρομήσουν στον τομέα του Marketing, να αποκτήσουν πτυχίο από Αμερικανικό Πανεπιστήμιο, ως επαγγελματικό διαβατήριο στο Διεθνές Marketing.
 • Διάρκεια προγράμματος: 4 έτη, ήτοι πλήρες πανεπιστημιακό πτυχιακό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα οι πτυχιούχοι να μπορούν να συνεχίσουν τις μεταπτυχιακές σπουδές τους στις Η.Π.Α. αμέσως μετά την αποφοίτηση, χωρίς να χρειάζονται ενδιάμεσο γεφυροποιό πρόγραμμα σπουδών (post-graduate bridging program).
 • Εκπαιδευτικές μέθοδοι υψηλής ποιότητας και τεχνολογικής αρτιότητας, που συνδυάζουν θεωρητικές διαλέξεις με επισκέψεις σε εταιρείες, με εφηρμοσμένα σεμινάρια, και με διαλέξεις από διάσημους και αναγνωρισμένους επαγγελματίες στον τομέα του Marketing και της Διαφήμισης.

STATE UNIVERSITY OF NEW YORK/ ESU, U.S.A.


Το κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης STATE UNIVERSITY OF NEW YORK είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες με 64 πανεπιστημιουπόλεις και 400.000 φοιτητές. Το Empire State University είναι ένα από τα 64 κολλέγια και πανεπιστήμια του STATE UNIVERSITY OF NEW YORK με περίπου 20.000 φοιτητές. Tο New York College έχει σύμβαση franchise agreement σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας και το πτυχίο που θα λάβετε στο τέλος των σπουδών σας απονέμεται από το ίδιο το Πανεπιστήμιο.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe