ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων

Ένα πτυχίο από τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του New York College, μπορεί να σου ανοίξει πολλούς ορίζοντες σταδιοδρομίας, ανάλογα με τις σπουδές που θα επιλέξεις. Οι πιο προφανείς, ανάλογα με την σχολή, περιλαμβάνουν ρόλους σε τμήματα οικονομικών και λογιστικής, ενώ άλλοι τομείς με υψηλή ζήτηση είναι οι σπουδές Διοίκησης επιχειρήσεων στο μάρκετινγκ, στην επικοινωνία, στη διαφήμιση, στις πωλήσεις, στο ανθρώπινο δυναμικό και στη συμβουλευτική επιχειρήσεων.

Με την αξιοπιστία και το κύρος αναγνωρισμένων κρατικών πανεπιστημίων Αγγλίας, Γαλλίας και Αμερικής, η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Κολλεγίου, προσφέρει τίτλους σπουδών σε ειδικότητες αιχμής με δυνατότητα επιλογής διάρκειας σπουδών, γλώσσα διδασκαλίας (ελληνική ή αγγλική), μέθοδο διδασκαλίας (έμφαση στην εξυπηρέτηση των αναγκών των εργαζομένων φοιτητών και στελεχών) με την υποστήριξη ενός ευρέως δικτύου διεθνών και εγχώριων επιχειρήσεων. 

O Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College έχει συμπληρώσει 32 χρόνια σταθερής συνεργασίας με το STATE UNIVERSITY OF NEW YORK, το μεγαλύτερο κρατικό πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Αμερικής. Οι φοιτητές μας αποκτούν πτυχίο BACHELOR του Αμερικανικού κρατικού πανεπιστημίου STATE UNIVERSITY OF NEW YORK - Empire State College, με διεθνή αναγνώριση και το παγκόσμιο κύρος του αμερικανικού εκπαιδευτικού συστήματος.

Οι συνεργασίες μας αφορούν τα αγγλικά πανεπιστήμια UNIVERSITY OF BOLTON, το οποίο αναδείχθηκε ως ένα από τα 50 κορυφαία πανεπιστήμια της Αγγλίας στη διαβάθμιση Βρετανικών Πανεπιστημίων σύμφωνα με την Guardian για το 2021, και το UNIVERSITY OF GREENWICH στο Λονδίνο, το οποίο ταξινομήθηκε ως το καλύτερο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στην ποιότητα της διδασκαλίας σύμφωνα με τους Sunday Times.

Τέλος, στο New York College οι φοιτητές έχουν το προνόμιο να αποκτήσουν το πτυχίο ενός από τα πιο φημισμένα πανεπιστήμια του κόσμου, το UNIVERSITE TOULOUSE 1 CAPITOLE το οποίο διαβαθμίζεται ως ένα από τα 100 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου στη λίστα της Σανγκάης.

Οι απόφοιτοι ειδικοτήτων σχετικών με σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων, σταδιοδρομούν είτε ως στελέχη διαφόρων δραστηριοτήτων σε επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, παραγωγής προϊόντων, τράπεζες, μη κυβερνητικές οργανώσεις και σε υπηρεσίες ευρωπαϊκών οργανισμών, είτε ως αυτοαπασχολούμενοι στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων
  • Προπτυχιακά

  • Μεταπτυχιακά

  • Διδακτορικά

  • Σεμινάρια

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe