ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων

 

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του New York College προσφέρει την δυνατότητα σε σπουδαστές να παρακολουθήσουν πανεπιστημιακό πρόγραμμα σπουδών εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα για να αποκτήσουν πτυχία (Bachelor, Master, MBA, Ph.D.) κρατικού πανεπιστημίου Αγγλίας, Γαλλίας ή Αμερικής, σε ειδικότητες αιχμής στον παγκόσμιο χώρο των επιχειρήσεων, με δυνατότητα επιλογής διάρκειας σπουδών και γλώσσας διδασκαλίας (Eλληνική ή Aγγλική).

 

Μέθοδος διαδασκαλίας

Η μέθοδος διδασκαλίας προσδίδει έμφαση στην εξυπηρέτηση των αναγκών των εργαζομένων φοιτητών και στελεχών και τους υποστηρίζει μέσα από ένα ευρύ δίκτυο διεθνών και εγχώριων επιχειρήσεων που συνδέονται με το NEW YORK COLLEGE στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Πτυχία από ξένα Κρατικά Πανεπιστήμια

Κάθε πτυχίο από ξένο κρατικό Πανεπιστήμιο Αγγλίας, Γαλλίας ή Αμερικής που συνεργάζεται σε πανεπιστημιακό επίπεδο με το NEW YORK COLLEGE, διευρύνει τους ορίζοντες σταδιοδρομίας για τους σπουδαστές μας, ανάλογα με την ειδικότητα που επιλέγουν.

 

Δημοφιλείς ειδικότητες

Δημοφιλείς ειδικότητες, με υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας, είναι η Διοίκηση Επιχειρήσεων, τα Χρηματοοικονομικά, το Marketing, η Επικοινωνία και οι Διεθνείς Επιχειρήσεις.

Ευκαιρίες καριέρας

Οι πτυχιούχοι αυτών των πανεπιστημιακών προγραμμάτων, σχετικών με την λειτουργία και την ανάπτυξη επιχειρήσεων και οργανισμών, σταδιοδρομούν είτε ως στελέχη σε επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, παραγωγής προϊόντων, τράπεζες, μη-κυβερνητικές οργανώσεις και εθνικούς ή ευρωπαϊκούς οργανισμούς, είτε ως αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ανακαλύψτε όλες τις σχολές του NYC

Προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων

  • Προπτυχιακά

  • Μεταπτυχιακά

  • Διδακτορικά

  • Σεμινάρια

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe