ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες
*Ημερομηνία Γέννησης

Με την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
Διοίκηση Επιχειρήσεων - Πανεπιστήμιο Suny Empire

Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων


Το πρόγραμμα Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του STATE UNIVERSITY OF NEW YORK / Empire State University είναι ένα πλήρες και ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που προετοιμάζει τους φοιτητές για μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο των επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα προσφέρει μια ποικιλία μαθημάτων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως η λογιστική, ο οικονομικός προγραμματισμός, η τεχνολογία, η πληροφορική και το μάρκετινγκ και τον συντονισμό τους για την επίτευξη των στόχων μιας επιχείρησης.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι φοιτητές θα είναι σε θέση να:

 • Κατέχουν βασικές γνώσεις του αντικειμένου της Διοικητικής Επιστήμης, στα πεδία των οικονομικών, της λογιστικής, των πληροφοριακών συστημάτων, της οργανωσιακής συμπεριφοράς του εμπορικού δικαίου και της επιχειρηματικής ηθικής.
 • Κατανοούν και να εφαρμόζουν τις γνώσεις τους στην πράξη, αναλύοντας και αξιολογώντας επιχειρηματικές καταστάσεις.
 • Αποκτήσουν λειτουργική γνώση του ευρωπαϊκού και αμερικανικού περιβάλλοντος των οργανισμών και επιχειρήσεων, καθώς και των κυβερνητικών σχέσεων και των πολυπολιτισμικών θεμάτων.
 • Αποκτήσουν γενικές γνώσεις σε θεμελιώδεις επιστήμες και τέχνες μέσω του προγράμματος γενικής παιδείας.
 • Αναπτύξουν την αναλυτική τους ικανότητα για την αναγνώριση των δυνατών και αδύνατων σημείων μιας επιχείρησης και για την πρόταση βελτιώσεων.
 • Αναλάβουν διοικητικούς ρόλους στο σχεδιασμό, την οργάνωση και τον έλεγχο των λειτουργιών μιας μικρομεσαίας επιχείρησης και για να καταστρώσουν ένα επιχειρηματικό σχέδιο.

Επιπλέον, οι φοιτητές θα έχουν αναπτύξει σημαντικές δεξιότητες, όπως:

 • Εξαιρετική επικοινωνία (γραπτή και προφορική)
 • Αναλυτική σκέψη και κριτική λήψη αποφάσεων για τη λήψη υγειών επιχειρηματικών και αποφάσεων
 • Δεξιότητες ανάλυσης δεδομένων και παρουσίασης
 • Αποτελεσματική χρήση της τεχνολογίας για επικοινωνία και πληροφόρηση
 • Δεξιότητες διαχείρισης χρόνου στη δημιουργία κινήτρων, πρωτοβουλία και επιχειρηματικότητα
 • Αυτογνωσία, σεβασμός και ευαισθησία στη διαφορετικότητα

Το πρόγραμμα Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του STATE UNIVERSITY OF NEW YORK / Empire State University είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους ενδιαφέρονται για μια συναρπαστική καριέρα στον χώρο των επιχειρήσεων και θέλουν να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες. Το πρόγραμμα είναι πλήρες και ολοκληρωμένο, και προσφέρει στους φοιτητές τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να αναλάβουν διοικητικούς ρόλους και να διαμορφώσουν την επιτυχία μιας μικρομεσαίας επιχείρησης.

Ανακάλυψε περισσότερα πτυχία στη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων.


Λεπτομέρειες
 • What's next?

 • Newsletter

 • Πρόγραμμα Σπουδών

 • Καριέρα

What's next?

Στο New York College: Με το Πτυχίο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων γίνεστε δεκτοί στα περισσότερα MBA και MA ή/και MSc προγράμματα που προσφέρονται στο New York College. Οι περισσότεροι φοιτητές επιλέγουν να συνδυάσουν την εργασία με περεταίρω σπουδές, επιλέγοντας ένα από τα δικά μας προγράμματα ΜΒΑ, ΜSc Ναυτιλιακά ή Master 2 σε Διοίκηση Τουρισμού. 

Σε Ιδρύματα του Εξωτερικού: Οι απαιτήσεις για εισαγωγή σε μεταπτυχιακές σπουδές διαφέρουν από πανεπιστήμιο σε πανεπιστήμιο. Εντούτοις, το πτυχίο του SUNY/Empire State University γίνεται αποδεκτό από πανεπιστήμια παγκοσμίως. Τα δημοφιλή πανεπιστήμια συνήθως απαιτούν εκτός από το πτυχίο, βαθμολογία (GPA) μεγαλύτερη από 3.0. Αν ενδιαφέρεστε για ευκαιρίες σπουδών στο εξωτερικό, συμβουλευθείτε τους επόπτες καθηγητές σας ενωρίς στις σπουδές σας μαζί μας και μέσω του τμήματος Φοιτητικών Υποθέσεων ελάτε σε επαφή με τους αποφοίτους μας που συνέχισαν τις σπουδές τους στο εξωτερικό.

Πρόγραμμα Σπουδών

Κατέβασε το PDF εδώ. 

Διάρκεια

Τα περισσότερα προγράμματα bachelor's απαιτούν από τον σχεδιασμό τους 4 ακαδημαϊκά έτη πλήρους φοίτησης. Οι φοιτητές έχουν και την επιλογή της μερικής φοίτησης.

Προϋποθέσεις

 • Απολυτήριο Λυκείου
 • Αγγλική Γλώσσα Επιπέδου IELTS 4.0 ή αντίστοιχο

Καριέρα

Οι απόφοιτοι ειδικοτήτων σχετικών με τη Διοίκηση Επιχειρήσεων σταδιοδρομούν είτε ως στελέχη διαφόρων δραστηριοτήτων σε επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, παραγωγής προϊόντων, τράπεζες, μη κυβερνητικές οργανώσεις και σε υπηρεσίες ευρωπαϊκών οργανισμών, είτε ως αυτοαπασχολούμενοι στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


 • Ευελιξία – μπορείτε να επιλέξετε από 1 έως 6 μαθήματα κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους και του καλοκαιριού, επιλέγοντας είτε πλήρη είτε μερική παρακολούθηση
 • Διαδικτυακά μαθήματα – επιλογή online παρακολούθησης των μαθημάτων σε περίπτωση κωλύματος λόγω εργασίας.
 • Γενική Εκπαίδευση – να διευρύνετε τους ορίζοντές σας
 • Υπάρχουν πολλές κατευθύνσεις από τις οποίες μπορεί να επιλέξει κανείς.
 • Επιλογές – κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ετών, ο φοιτητής επιλέγει μαθήματα διαφόρων κατευθύνσεων καθώς και μαθήματα γενικής εκπαίδευσης. Αυτό επιτρέπει στον/στην καθένα/καθεμία να επιλέξει την τελική κατεύθυνση μετά τα δύο πρώτα χρόνια (όχι από την αρχή) με την επιλογή να αλλάξει κατά την διάρκεια των σπουδών του/της.

STATE UNIVERSITY OF NEW YORK/ ESU, U.S.A.


Το κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης STATE UNIVERSITY OF NEW YORK είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες με 64 πανεπιστημιουπόλεις και 400.000 φοιτητές. Το Empire State University είναι ένα από τα 64 κολλέγια και πανεπιστήμια του STATE UNIVERSITY OF NEW YORK με περίπου 20.000 φοιτητές. Tο New York College έχει σύμβαση franchise agreement σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας και το πτυχίο που θα λάβετε στο τέλος των σπουδών σας απονέμεται από το ίδιο το Πανεπιστήμιο.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe