ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες
*Ημερομηνία Γέννησης

Με την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
Διεθνείς επιχειρήσεις

Πτυχίο στις Διεθνείς Επιχειρήσεις


Το πρόγραμμα Bachelor of Science (B.S.) στις Διεθνείς Επιχειρήσεις του State University of New York/ Empire State University, με σπουδές εξ ολοκλήρου στο NEW YORK COLLEGE στην Ελλάδα, είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που προετοιμάζει τους φοιτητές για μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της διοίκησης διεθνών επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα προσφέρει μια ποικιλία μαθημάτων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως η διοίκηση διεθνών επιχειρηματικών λειτουργιών, οι διεθνείς χρηματοοικονομικές συναλλαγές, το διεθνές marketing και τις διεθνείς σχέσεις.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι φοιτητές θα είναι σε θέση να:

 • Κατέχουν επαρκείς γνώσεις σχετικά με τη διοίκηση διεθνών επιχειρηματικών λειτουργιών, τις διεθνείς χρηματοοικονομικές συναλλαγές, το διεθνές marketing και τις διεθνείς σχέσεις.
 • Αντιλαμβάνονται βασικές αρχές σε σχετιζόμενους τομείς, όπως η Επιστήμη Διοίκησης (Management Science), η Λογιστική, τα Οικονομικά, η Υπολογιστική (H/Y) και τα Πληροφοριακά Συστήματα, η Οργανωσιακή συμπεριφορά (Organizational Behavior), καθώς και νομικά θέματα και ηθικά ζητήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία, ανάπτυξη και πολυεθνική επέκταση διεθνών επιχειρήσεων.
 • Αποκτήσουν ένα γενικό γνωστικό υπόβαθρο στις επιστήμες και τις ανθρωπιστικές σπουδές, που παρέχεται μέσω του προγράμματος Γενικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου.
 • Αναλύουν και επεξηγούν τον αντίκτυπο περιβαλλοντικών παραγόντων (νομικών, οικονομικών και πολιτισμικών), συναρτώμενων με την λειτουργία και επέκταση πολυεθνικών εταιρειών, επί της διεξαγωγής της παγκόσμιας οικονομικής δραστηριότητας.
 • Παρουσιάζουν και επεξηγούν τις αρχές και θεωρίες περί ηθικής διάστασης της λήψεως αποφάσεων από κερδοσκοπικές εταιρείες και των επιπτώσεών τους στην καθημερινή οικονομική δραστηριότητα.
 • Κατανοούν το πολιτικό, κανονιστικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λαμβάνει χώρα η παγκόσμια δραστηριότητα των πολυεθνικών εταιρειών.

Ανακάλυψε περισσότερα πτυχία στη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων.


Λεπτομέρειες
 • What's next?

 • Πρόγραμμα Σπουδών

 • Καριέρα

What's next?

Στο New York College: Με το Πτυχίο στις Διεθνείς Επιχειρήσεις γίνεστε δεκτοί στα περισσότερα MBA και MA προγράμματα που προσφέρονται στο New York College. Οι περισσότεροι φοιτητές επιλέγουν να συνδυάσουν την εργασία με περεταίρω σπουδές, επιλέγοντας ένα από τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται στο New York College.

Σε Ιδρύματα του Εξωτερικού: Οι απαιτήσεις για εισαγωγή σε μεταπτυχιακές σπουδές διαφέρουν από πανεπιστήμιο σε πανεπιστήμιο. Εντούτοις, το πτυχίο του SUNY/Empire State University γίνεται αποδεκτό από τα περισσότερα πανεπιστήμια παγκοσμίως. Τα δημοφιλή πανεπιστήμια συνήθως απαιτούν εκτός από το πτυχίο, βαθμολογία (GPA) μεγαλύτερη από 3.0. Αν ενδιαφέρεστε για ευκαιρίες σπουδών στο εξωτερικό, συμβουλευθείτε τους επόπτες καθηγητές σας ενωρίς στις σπουδές σας μαζί μας και μέσω του τμήματος Φοιτητικών Υποθέσεων ελάτε σε επαφή με τους αποφοίτους μας που συνέχισαν τις σπουδές τους στο εξωτερικό.

Πρόγραμμα Σπουδών

 Κατεβάστε το pdf εδώ.

Διάρκεια 

Τα περισσότερα προγράμματα bachelor's απαιτούν από τον σχεδιασμό τους 4 ακαδημαϊκά έτη πλήρους φοίτησης. Οι φοιτητές έχουν και την επιλογή της μερικής φοίτησης.

Καριέρα

Πρακτική άσκηση και θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις, κυβερνητικούς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς στη Διεθνή Πολιτική, το Διεθνές Δίκαιο και το Διεθνές Εμπόριο,  όπως για παράδειγμα, ΟΗΕ, ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΟΑΣΕ (Οργανισμός Ασφάλειας & Συνεργασίας στην Ευρώπη), ICC (Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο), ICJ (Διεθνές Δικαστήριο της  Χάγης), IMF (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο), WB (Warner Brothers), ΠΟΕ (Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου) και πολλοί άλλοι.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


 • Πτυχίο Bachelor of Science (B.S.) του Αμερικανικού κρατικού Πανεπιστημίου STATE UNIVERSITY OF NEW YORK / Empire State University.
 • Το παγκοσμίου φήμης STATE UNIVERSITY OF NEW YORK είναι το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο των Η.Π.Α., με 64 Πανεπιστημιουπόλεις (campuses) και 400.000 φοιτητές σε ακαδημαϊκά (πτυχιακά ή μεταπτυχιακά) προγράμματα.
 • Δεδομένου ότι οι Η.Π.Α. έχουν αναδειχθεί μεταπολεμικά στην Υπερδύναμη της εποχής μας, ειδικά μάλιστα στον τομέα των πολυεθνικών εταιριών, είναι σημαντικό και πρακτικά χρήσιμο, για φοιτητές που θέλουν να σταδιοδρομήσουν στον τομέα των διεθνών επιχειρήσεων, να αποκτήσουν πτυχίο από Αμερικανικό Πανεπιστήμιο.
 • Διάρκεια προγράμματος: 4 έτη, ήτοι πλήρες πανεπιστημιακό πτυχιακό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα οι πτυχιούχοι να μπορούν να συνεχίσουν τις μεταπτυχιακές σπουδές τους στις Η.Π.Α. αμέσως μετά την αποφοίτηση, χωρίς να χρειάζονται ενδιάμεσο γεφυροποιό πρόγραμμα σπουδών (post-graduate bridging program).
 • Οι πτυχιούχοι μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχικό επίπεδο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση στη Διεύθυνση Επιχειρήσεων (Management).

STATE UNIVERSITY OF NEW YORK/ ESU, U.S.A.


Το κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης STATE UNIVERSITY OF NEW YORK είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες με 64 πανεπιστημιουπόλεις και 400.000 φοιτητές. Το Empire State University είναι ένα από τα 64 κολλέγια και πανεπιστήμια του STATE UNIVERSITY OF NEW YORK με περίπου 20.000 φοιτητές. Tο New York College έχει σύμβαση franchise agreement σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας και το πτυχίο που θα λάβετε στο τέλος των σπουδών σας απονέμεται από το ίδιο το Πανεπιστήμιο.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe