ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Σχολή Επιστημών Υγείας και Αθλητισμού

 

Η Σχολή Επιστημών Υγείας και Αθλητισμού του NEW YORK COLLEGE συνεργάζεται με κρατικά Πανεπιστήμια της Αγγλίας και των ΗΠΑ για να προσφέρει ποιοτική εκπαίδευση σε φοιτητές που ενδιαφέρονται για τους τομείς της υγείας, της ψυχολογίας, της διαιτολογίας, των βιοϊατρικών επιστημών και των αθλητικών επιστημών. Τα προγράμματα σπουδών συνδυάζουν τη θεωρία με την πράξη, δίνοντας στους φοιτητές την ευκαιρία να εξασκήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους σε αναγνωρισμένα κέντρα ψυχικής υγείας, κοινωνικής υποστήριξης, νοσοκομεία, διαγνωστικά κέντρα, επιχειρήσεις, γυμναστήρια, αθλητικά σωματεία και ομάδες, ενώσεις και οργανισμούς. Τα πανεπιστημιακά προγράμματα σπουδών της σχολής Επιστημών Υγείας και Αθλητισμού παρέχουν στους φοιτητές τίτλους πτυχίων από κρατικά Πανεπιστήμια της Αγγλίας και της Αμερικής

 

Σπουδές Ψυχολογίας: Οι σπουδές στην Ψυχολογία στο NEW YORK COLLEGE συνδυάζουν τη θεωρητική κατάρτιση με την πρακτική εφαρμογή σε εγκεκριμένα κέντρα ψυχικής υγείας και κοινωνικής υποστήριξης. Οι πτυχιούχοι απολαμβάνουν τη διαχρονική αξιοπιστία της Αμερικανικής και Βρετανικής πανεπιστημιακής κοινότητας, καθώς τα πτυχία τους πιστοποιούνται από κρατικά πανεπιστήμια διεθνούς κύρους.

 

Σπουδές Διαιτολογίας και Διατροφολογίας: Το πτυχίο στη Διαιτολογία και Διατροφολογία στο NEW YORK COLLEGE συνδυάζει τη θεωρητική κατάρτιση με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας αιχμής. Οι απόφοιτοι αποκτούν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να εργαστούν στον χώρο της βιομηχανίας τροφίμων, σε νοσοκομεία, γηροκομεία, παιδικούς σταθμούς, ινστιτούτα αδυνατίσματος και υγιεινής διατροφής, εργαστήρια ανάλυσης τροφίμων, μικροβιολογίας και σε ερευνητικά εργαστήρια.

 

Σπουδές Βιοϊατρικών Επιστημών: Το πτυχίο στη Βιοϊατρική στο NEW YORK COLLEGE παρέχει στους φοιτητές μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση για την υγεία του ανθρώπου και την αντιμετώπιση των ασθενειών. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην παθογένεση των ασθενειών, τις μεθόδους διάγνωσης και τις θεραπευτικές παρεμβάσεις.

 

Σπουδές Αθλητισμού, Άσκησης και Υγείας: Το πτυχίο στις Αθλητικές Επιστήμες - Προπονητική στο NEW YORK COLLEGE αποτελεί το εναρκτήριο βήμα ενός συνόλου εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τη θεμελιώδη ανθρώπινη λειτουργία: την κίνηση. Οι φοιτητές αποκτούν βαθιά γνώση των αθλητικών επιστημών και της προπονητικής, προετοιμάζοντας τους για καριέρα στον αθλητισμό, την προπόνηση και την υγεία. Το πτυχίο αναγνωρίζεται από τη Βρετανική ακαδημαϊκή κοινότητα και προσφέρει εγγύηση και αξιοπιστία στους αποφοίτους.

                                                

Η Ελλάδα από την αρχαιότητα ανέπτυξε την ολιστική προσέγγιση  «νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ» που εμπεριέχει την υγεία, την άσκηση, τη σωστή διατροφή, την ευγενή άμιλλα («εὖ ἀγωνίζεσθαι»), το Ολυμπιακό Ιδεώδες και τον αγωνιστικό αθλητισμό. Ο θεμελιωτής της ορθολογικής ιατρικής Ιπποκράτης συνεχίζει να μας παροτρύνει έως σήμερα:

 

«Η θετική υγεία και οι ανθρώπινες λειτουργίες απαιτούν γνώση της πρωταρχικής σύστασης του ανθρώπου (γενετική) και των θρεπτικών συστατικών των διαφόρων τροφίμων, τόσο αυτών που παίρνουμε από την φύση όσο και εκείνων που προκύπτουν από την ανθρώπινη παρέμβαση (επεξεργασμένα τρόφιμα). Η τροφή, από μόνη της, δεν είναι αρκετή για την υγεία και την ανθρώπινη λειτουργία. Πρέπει επίσης να υπάρχει και άσκηση (προπόνηση), με μορφή, διάρκεια, ένταση και συχνότητα. Με την έλλειψη τροφής και/ή σωστής άσκησης, το σώμα θα εξασθενίσει θα αρρωστήσει και δεν θα μεγαλουργήσει».

~ Ιπποκράτης (480 π.Χ.).

 

Ανακαλύψτε όλες τις σχολές του NYC

Προγράμματα Υγείας & Αθλητισμού

  • Προπτυχιακά

  • Μεταπτυχιακά

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe