ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες
*Ημερομηνία Γέννησης

Με την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
Master in Psychology

Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία


Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc στην Ψυχολογία του Πανεπιστημίου του Μπόλτον είναι ένα μονοετές πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης που περιλαμβάνει την ολοκληρωμένη μελέτη επιλεγμένων τομέων στην ψυχολογία σε προχωρημένο επίπεδο και την απόκτηση προηγμένων επαγγελματικών και ερευνητικών δεξιοτήτων. Τα θέματα που καλύπτονται περιλαμβάνουν την Προηγμένη Γνωστική και Κοινωνική Νευροεπιστήμη, τα τρέχοντα θέματα στην Αναπτυξιακή Ψυχολογία, τις Τρέχουσες Συζητήσεις στην Ψυχολογία ή / και τη Θετική Ψυχολογία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης διεξοδική εκπαίδευση σε ποσοτικές και ποιοτικές μεθόδους έρευνας στην Ψυχολογία.

Οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν τις δεξιότητες που αποκτήθηκαν στο MSc στη διδασκαλία και την εκπαίδευση, τους ανθρώπινους πόρους, την καθοδήγηση σταδιοδρομίας, την ηγεσία, τις επιχειρήσεις και σε διάφορους τομείς της συμβουλευτικής ψυχικής υγείας. Το μάθημα έχει επίσης σχεδιαστεί για να ενισχύσει την ψυχολογική σας πρακτική, ανοίγοντας ευκαιρίες απασχόλησης και εξέλιξης σταδιοδρομίας σε ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών, συμπεριλαμβανομένης της ψυχολογίας, της ψυχοθεραπείας, των επαγγελμάτων βοήθειας ή υγείας, της κοινωνικής εργασίας, της εκπαίδευσης, της ιδιωτικής πρακτικής, των ανθρώπινων πόρων και των ηγετικών ρόλων.

Ανακάλυψε περισσότερα πτυχία στη σχολή επιστημών υγείας και αθλητισμού

Δες εδώ το πρόσφατο Webinar

"Η ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων μας θα σας ενθαρρύνει να αναπτύξετε τις διανοητικές σας δεξιότητες και τη σκέψη σας σε ένα πολύ υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο. Αυτό το μάθημα θα υποστηρίξει επίσης την ανάπτυξη των προσωπικών και μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων σας που απαιτούνται για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία ως επαγγελματίας ψυχολόγος ή/και για να συνεχίσετε την ακαδημαϊκή σας σταδιοδρομία με ένα διδακτορικό. Ορισμένοι από τους παλαιότερους αποφοίτους μας παρέμειναν στο Πανεπιστήμιο για να συνεχίσουν την ερευνητική τους εργασία σε επίπεδο MPhil και PhD. Άλλοι έχουν χρησιμοποιήσει τις δεξιότητες που ανέπτυξαν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων στην ιδιωτική πρακτική ως ψυχολόγοι, ψυχοθεραπευτές, σε τμήματα ανθρώπινου δυναμικού και σε εκπαιδευτικά περιβάλλοντα. Με την υποστήριξη της εξειδικευμένης, υποστηρικτικής και έμπειρης ομάδας μαθημάτων μας, θα διανθίσετε και θα μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητές σας!"

Antonia Svensson, PhD Programme Leader, MSc Psychology. Head of Psychology Department, Associate Dean-New York College


Λεπτομέρειες
 • Καθηγητές

 • Πρόγραμμα Σπουδών

 • Καριέρα

 • Magazine

Πρόγραμμα Σπουδών

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις παρακάτω ενότητες, οι οποίες είναι ένα μείγμα υποχρεωτικών (κορμού) και τριών προαιρετικών ενοτήτων:

 • Ψυχολογική και Κοινωνική Έρευνα: Ανασκόπηση, Αξιολόγηση και Σχεδιασμός (κορμού)
 • Τρέχουσες συζητήσεις στην Ψυχολογία (προαιρετικό)
 • Προχωρημένη Γνωστική και Κοινωνική Νευροεπιστήμη (προαιρετικό)
 • Τρέχοντα Θέματα Αναπτυξιακής Ψυχολογίας (προαιρετικό)
 • Θεμέλια της Θετικής Ψυχολογίας (κορμού)
 • Θετική Ψυχολογία στην Πράξη (προαιρετικό)
 • Ποιοτική έρευνα (προαιρετικό)
 • Ποσοτική έρευνα 1 (κορμού)
 • Διπλωματική Εργασία Ψυχολογίας (κορμού)

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του μεταπτυχιακού προγράμματος είναι η ευελιξία του, καθώς τα μαθήματα πραγματοποιούνται μόνο τα βράδια της Παρασκευής και τα Σάββατα, έτσι ώστε οι επαγγελματίες να μπορούν να συνδυάσουν μεταπτυχιακές σπουδές με εργασία. Όλα τα μαθήματα παραδίδονται στα αγγλικά.

Διάρκεια: 12 μήνες πλήρους απασχόλησης ή 24 μήνες μερικής απασχόλησης.

Για να ενταχθούν στο πρόγραμμα, οι φοιτητές πρέπει να διαθέτουν:

 • πτυχίο ψυχολογίας, αναγνωρισμένο από τη Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία ή ισοδύναμο, με ταξινόμηση τουλάχιστον 2:1
 • υποψήφιοι με 2:2 ή ισοδύναμο, ή απόφοιτοι από τομέα στενά συνδεδεμένο με την Ψυχολογία, μπορούν να γίνουν δεκτοί μετά από επιτυχή συνέντευξη με τον Υπεύθυνο του Προγράμματος.
 • καλό επίπεδο αγγλικών (ελάχιστο IELTS 6.5 ή αναγνωρισμένο ισοδύναμο).

Καριέρα

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στην Ψυχολογία σας προσφέρει την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και την αντίληψη που αποκτήσατε κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σας σπουδών, αναπτύσσοντας τις διανοητικές σας δεξιότητες και τη σκέψη σας σε πολύ υψηλό επίπεδο και ενισχύοντας τις ερευνητικές σας ικανότητες. Το τμήμα μας διαθέτει μια αναγνωρισμένη, υποστηρικτική και ζωντανή μαθησιακή και ερευνητική κουλτούρα. Θα σας καθοδηγήσουμε και θα σας ενθαρρύνουμε να αναπτύξετε μια προηγμένη κριτική εκτίμηση των σύγχρονων μεθόδων, θεωριών και θεμάτων της ψυχολογίας, αναδεικνύοντας τους δεσμούς μεταξύ της έρευνάς σας και της κλινικής πρακτικής. Κατά τη διάρκεια της ενότητας της διπλωματικής εργασίας θα εφαρμόσετε τις δεξιότητες έρευνας και ανάλυσης σε ένα ουσιαστικό κομμάτι ανεξάρτητης έρευνας, αποδεικνύοντας την κατανόηση των σχετικών ηθικών ζητημάτων στο πλαίσιο.

Το πρόγραμμα έχει επίσης σχεδιαστεί για να ενισχύσει την ψυχολογική σας πρακτική, ανοίγοντας ευκαιρίες απασχόλησης και επαγγελματικής εξέλιξης σε ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών, όπως η ψυχολογία, η ψυχοθεραπεία, τα βοηθητικά επαγγέλματα ή τα επαγγέλματα υγείας, η κοινωνική εργασία, η εκπαίδευση, η ιδιωτική πρακτική, οι ανθρώπινοι πόροι και οι ηγετικές θέσεις.

Magazine

Click εδώ > Psychology

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


 • Εξειδικευμένοι, έμπειροι και υποστηρικτικοί εκπαιδευτές
 • Επιλέξτε προαιρετικές ενότητες ανάλογα με τον τομέα της ψυχολογίας στον οποίο επιθυμείτε να ειδικευτείτε
 • Ανάπτυξη προηγμένης κριτικής γνώσης επιλεγμένων σύγχρονων μεθόδων, θεωριών και ζητημάτων ψυχολογίας
 • Διεξαγωγή έρευνας με την υποστήριξη των εξειδικευμένων επιβλεπόντων ερευνών μας και του Τεχνικού Ψυχολογίας πλήρους απασχόλησης, σε ειδικό Ερευνητικό Εργαστήριο Ψυχολογίας
 • Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να συνδυαστεί με εργασία. Τα μαθήματα είναι μόνο τα απογεύματα της Παρασκευής και του Σαββάτου και μπορείτε να μελετήσετε με πλήρη ή μερική απασχόληση
 • Έναρξη Φεβρουάριος και Οκτώβριος

University of Bolton-Greater Manchester


Στα 30 καλύτερα και ταχέως αναπτυσσόμενα Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου (Guardian 2024)

Το κρατικό Βρετανικό πανεπιστήμιο του UNIVERSITY OF BOLTON εδρεύει στην περιοχή του Greater Manchester της Αγγλίας, με ιστορία από το 1824. Σύμφωνα με την Guardian (Best UK Universities 2024 – rankings), το UNIVERSITY OF BOLTON συγκαταλέγεται στα 30 καλύτερα Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου. Πρόσφατα το BBC ανέδειξε το UNIVERSITY OF BOLTON, ως πρότυπο για τα Πανεπιστήμια της Βρετανίας, σχετικά με τις προδιαγραφές λειτουργίας του για την ασφάλεια των φοιτητών από την πανδημία Covid-19 και η Υπουργός Παιδείας της Βρετανίας Michelle Donelan, από το βήμα της Βουλής των Κοινοτήτων, αναφέρθηκε στην «καταπληκτική δουλειά που κάνει το Πανεπιστήμιο».

Tο New York College έχει σύμβαση franchise agreement σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας και το πτυχίο που θα λάβετε στο τέλος των σπουδών σας απονέμεται από το ίδιο το Πανεπιστήμιο.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe