ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Σχολή Πληροφορικής

Σχολή Πληροφορικής

 

H Σχολή Πληροφορικής του NEW YORK COLLEGE, σε συνεργασία με αναγνωρισμένα κρατικά πανεπιστήμια της Αγγλίας και Αμερικής, προσφέρει σπουδές υψηλών προδιαγραφών στην Πληροφορική με έμφαση στην πρακτική εφαρμογή.

 

Οι εφαρμογές βελτιστοποίησης των επιχειρησιακών διαδικασιών και λειτουργιών (business processes and operations) διά Πληροφοριακών Συστημάτων σε όλους ανεξαιρέτως τους επιχειρηματικούς κλάδους, αποτελούν κύριο μοχλό ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος. Ανταποκρινόμενο σ’ αυτή ακριβώς τη ζήτηση, το New York College προσφέρει πτυχία Bachelor και Master σε ειδικότητες τεχνολογιών αιχμής σε τομείς της Επιστήμης Υπολογιστών, Δικτύων Υπολογιστών και Εφαρμογών Internet και Web.

 

Προς την ίδια κατεύθυνση, το New York College έχει πιστοποιηθεί από την CISCO SYSTEMS ως Cisco Networking Academy και προσφέρει στους φοιτητές του τη δυνατότητα τελειοποίησης των δεξιοτήτων τους στη διαχείριση και ασφάλεια δικτύων.

 

Το Students Club του New York College έχει ενεργό ενδιαφέρον για τη δημιουργία και πραγματοποίηση εξειδικευμένων projects που σχετίζονται με τον κλάδο της Πληροφορικής: Οι φοιτητές ενθαρρύνονται από το Τμήμα των Φοιτητικών Υποθέσεων του New York College να συμμετέχουν σε αυτές τις ομάδες εργασίας για να αποκτήσουν εμπειρία και χρήσιμες δεξιότητες για την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη.

 

Προγράμματα Πληροφορικής

  • Προπτυχιακά

  • Μεταπτυχιακά

  • Σεμινάρια

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe