ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Σχολή Πληροφορικής

Βελτιώστε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας με σπουδές πληροφορικής υψηλής ποιότητας στο New York College. Η Σχολή Πληροφορικής προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σε τομείς τεχνολογίας αιχμής, συμπεριλαμβανομένης της επιστήμης των υπολογιστών, των πληροφοριακών συστημάτων και των εφαρμογών Διαδικτύου και της ανάπτυξης Ιστού.

 

Σε συνεργασία με κρατικά πανεπιστήμια της Αγγλίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, τα προγράμματά μας παρέχουν πρακτικές εφαρμογές βελτιστοποίησης πληροφοριακών συστημάτων για επιχειρηματικές διαδικασίες και λειτουργίες σε όλους τους κλάδους. Αυτό δίνει στους αποφοίτους μας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

 

Επιπλέον, το New York College είναι πιστοποιημένο Cisco Networking Academy από την CISCO SYSTEMS. Οι μαθητές μας έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις δεξιότητες διαχείρισης δικτύων και ασφάλειας μέσω αυτού του προγράμματος.

 

Στο New York College Students Club, ενθαρρύνουμε τους μαθητές να συμμετέχουν σε εξειδικευμένα έργα που σχετίζονται με τον τομέα της επιστήμης των υπολογιστών. Το Τμήμα Φοιτητικών Υποθέσεων υποστηρίζει αυτές τις ομάδες εργασίας για να βοηθήσει τους μαθητές να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία και δεξιότητες για προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη.

 

Ανακαλύψτε όλες τις σχολές του NYC

Προγράμματα Πληροφορικής

  • Προπτυχιακά

  • Μεταπτυχιακά

  • Σεμινάρια

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe