ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Σχολή Μηχανικών και Πληροφορικής

H Σχολή Μηχανικών και Πληροφορικής του κολλεγίου σε συνεργασία με αναγνωρισμένα κρατικά πανεπιστήμια της Αγγλίας και της Αμερικής, προσφέρει σπουδές υψηλών προδιαγραφών με έμφαση στην πρακτική εφαρμογή. Τόσο οι σπουδές σε Μηχανική όσο και της Πληροφορικής βρίσκονται σε υψηλή ζήτηση στη σημερινή αγορά εργασίας , η οποίαδιαρκώς αναζητά πρωτοπόρα στελέχη που θα μπορούν να ανταποκριθούν στις ραγδαίες εξελίξεις του τομέα.

 

Οι εφαρμογές βελτιστοποίησης στα Business Processes, μέσω Πληροφοριακών Συστημάτων σε όλους ανεξαιρέτως τους επιχειρηματικούς κλάδους, αποτελούν τον κύριο μοχλό ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος που σε συνδυασμό με την έλλειψη σωστά καταρτισμένων στελεχών με πτυχίο Πληροφορικής στην Ελληνική και διεθνή αγορά, δημιουργούν έντονη ζήτηση για επαγγελματίες με άρτια πρακτική και θεωρητική γνώση της ειδικότητάς τους. Ανταποκρινόμενο σ’ αυτή ακριβώς τη ζήτηση και επιβεβαιώνοντας τη φήμη του ως ένα από τα κορυφαία κολλέγια στην Ελλάδα, το New York College προσφέρει πτυχία Bachelor’s και Masters σε ειδικότητες τεχνολογιών αιχμής στους χώρους της Επιστήμης Υπολογιστών, Δικτύων Υπολογιστών και Εφαρμογών Internet και Web.

 

Προς την ίδια κατεύθυνση, το NYC έχει πιστοποιηθεί από την Cisco Systems ως Cisco Networking Academy και προσφέρει στους φοιτητές του την δυνατότητα τελειοποίησης των δεξιοτήτων τους στη διαχείριση δικτύων και ασφάλεια.

 

Το student’s club έχει ενεργό ενδιαφέρον για τη δημιουργία projects που σχετίζονται με τον κλάδο της Πληροφορικής. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται από το Τμήμα των Φοιτητικών Υποθέσεων έτσι ώστε να συμμετέχουν σε αυτές τις ομάδες και να αποκτήσουν εμπειρία και χρήσιμες δεξιότητες για την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη.

 

Οι απόφοιτοι με σπουδές Πληροφορικής μπορούν να εργαστούν σε τομείς προγραμματισμού υπολογιστικών συστημάτων, μηχανικής λογισμικού, υποστήριξης και διαχείρισης δικτύων, σχεδίασης και διαχείρισης βάσεων δεδομένων, ανάλυσης και ελέγχου συστημάτων, σχεδίασης ιστοσελίδων και άλλα.

Σχολή Μηχανικών και Πληροφορικής
  • Προπτυχιακά

  • Σεμινάρια

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe