ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών

 

Ο Ναυτιλιακός Κλάδος είναι μια βιομηχανία που δεν γνωρίζει σύνορα, με ύψιστη οικονομική σημασία και με έκθεση στις διεθνείς αγορές και το παγκόσμιο εμπόριο. και Όποιος φοιτητής επιλέξει να κάνει καριέρα σε αυτόν τον κλάδο, προφανώς θα πρέπει να επιλέξει ένα Πανεπιστημιακό ίδρυμα το οποίο να ανταποκρίνεται σε αυτά τα πρότυπα.

 

Η Σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών του Κολλεγίου ιδρύθηκε το 2006 με τους αποφοίτους του σήμερα να στελεχώνουν κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες. Το κολλέγιο σε συνεργασία με το Βρετανικό κρατικό πανεπιστήμιο UNIVERSITY OF GREENWICH, προσφέρει στους φοιτητές του πτυχία στα Ναυτιλιακά με σπουδές εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

 

Τα πανεπιστημιακά προγράμματα στα Ναυτιλιακά δίνουν έμφαση σε εκείνες τις γνώσεις και δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την επαγγελματική ανέλιξη των πτυχιούχων του σε υψηλότατες θέσεις ναυτιλιακών επιχειρήσεων και οργανισμών.

 

Με την απονομή του πτυχίου από το UNIVERSITY OF GREENWICH, οι απόφοιτοι έχουν την ευκαιρία να εργασθούν σε πλήθος ναυτιλιακών δραστηριοτήτων, μερικές των οποίων είναι: πλοιοκτήτριες εταιρείες φορτηγών (tankers και supertankers), ακτοπλοϊκών πλοίων και κρουαζιεροπλοίων, εταιρείες διαχείρισης πλοίων (Ship-management Companies), λιμάνια (διοίκηση, λιμενικές εργασίες, ανάπτυξη), ναυλομεσιτικά γραφεία, μεσιτικά γραφεία αγοραπωλησιών πλοίων, ναυτιλιακές εταιρείες τακτικών γραμμών (Cosco, Maersk, ZimLines, κτλ.) και ναυτικά πρακτορεία τακτικών γραμμών.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe