ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών

Σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών

 

Ο ναυτιλιακός κλάδος αναπτύσσεται σε παγκόσμιο επίπεδο και αποτελεί έναν σημαντικό οικονομικό τομέα με διεθνή επιρροή. Όποιος φοιτητής επιλέξει να κάνει καριέρα σε αυτόν τον κλάδο, θα πρέπει να επιλέξει ένα Πανεπιστημιακό ίδρυμα το οποίο να ανταποκρίνεται σε αυτά τα πρότυπα.

Η Σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών του Κολλεγίου ιδρύθηκε το 2006 και έχει καταξιωθεί για την ποιότητα της εκπαίδευσής της με τους αποφοίτους της σήμερα να στελεχώνουν κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες. Σε συνεργασία με το Βρετανικό κρατικό πανεπιστήμιο University of Greenwich, προσφέρει πτυχία στα Ναυτιλιακά με σπουδές εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

Τα πανεπιστημιακά προγράμματα στα Ναυτιλιακά δίνουν έμφαση στις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επαγγελματική εξέλιξη σε υψηλές θέσεις στη ναυτιλιακή βιομηχανία και σε ναυτιλιακούς οργανισμούς.

Με την απονομή πτυχίου από το University of Greenwich, οι απόφοιτοι έχουν προοπτικές απασχόλησης σε πολλούς τομείς της ναυτιλίας, όπως πλοιοκτήτριες εταιρείες φορτηγών (tankers και supertankers), ακτοπλοϊκών πλοίων και κρουαζιεροπλοίων, εταιρείες διαχείρισης πλοίων (Ship-management Companies), λιμάνια (διοίκηση, λιμενικές εργασίες, ανάπτυξη), ναυλομεσιτικά γραφεία, μεσιτικά γραφεία αγοραπωλησιών πλοίων, ναυτιλιακές εταιρείες τακτικών γραμμών (Cosco, Maersk, ZimLines, κτλ.) και ναυτικά πρακτορεία τακτικών γραμμών.

Επιλέγοντας σπουδές στη Σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών, οι φοιτητές αποκτούν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για μια επιτυχημένη καριέρα στον συναρπαστικό κλάδο της Ναυτιλίας.

Ανακαλύψτε όλες τις σχολές του NYC

Προγράμματα Ναυτιλιακών Σπουδών

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe