ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών

Η ναυτιλιακή βιομηχανία είναι μια βιομηχανία που δεν γνωρίζει σύνορα, με έκθεση στις διεθνείς αγορές και το εμπόριο και όποιος επιλέξει να κάνει καριέρα σε αυτόν τον κλάδο, θα πρέπει προφανώς να επιλέξει ένα πανεπιστημιακό ίδρυμα το οποίο να ανταποκρίνεται σε αυτά τα πρότυπα.

 

Η Σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών του κολλεγίου ιδρύθηκε το 2006 με τους αποφοίτους του σήμερα να στελεχώνουν κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες. Το κολλέγιο σε συνεργασία με το κρατικό πανεπιστήμιο UNIVERSITY OF GREENWICH στο Λονδίνο, προσφέρει στους φοιτητές του πτυχία στα Ναυτιλιακά με σπουδές εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Αυτή η καλά εδραιωμένη συνεργασία έχει προσφέρει στον μεγάλο κατάλογο των αποφοίτων μας, επιτυχημένες καριέρες στον κλάδο και τους έδωσε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζονταν για να πετύχουν σε αυτήν την εξαιρετικά ανταγωνιστική βιομηχανία.

 

Οι ταχύτατες και συνεχείς εξελίξεις στην Ναυτιλιακή βιομηχανία έχουν οδηγήσει στην κατακόρυφη αύξηση της ζήτησης για την παρακολούθηση σπουδών στα ναυτιλιακά. Η επιλογή σπουδών σε ναυτιλιακά προγράμματα αποτελεί διέξοδο για όσους επιθυμούν να εκπαιδευτούν σε επαγγέλματα που αφορούν σε έναν από τους πλέον δυναμικούς κλάδους της οικονομίας. Ο κύριος στόχος των προσφερόμενων ναυτιλιακών προγραμμάτων στο κολλέγιο είναι να παρέχουν ένα ευέλικτο πρόγραμμα που συνδυάζει ένα μοναδικό μίγμα τεχνικών και διοικητικών γνωστικών αντικειμένων άμεσα ανταποκρινόμενο στις προκλήσεις πού ήδη αντιμετωπίζει η ναυτιλιακή βιομηχανία.

 

Τα προγράμματα στα ναυτιλιακά δίνουν έμφαση σε εκείνες τις γνώσεις και δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την επαγγελματική ανέλιξη των πτυχιούχων του, στις υψηλότατες θέσεις των ναυτιλιακών επιχειρήσεων και οργανισμών. Με την ολοκλήρωση του πτυχίου, οι απόφοιτοι έχουν την ευκαιρία να εργασθούν σε πλήθος ναυτιλιακών δραστηριοτήτων μερικές των οποίων είναι: Πλοιοκτήτριες εταιρείες φορτηγών, ακτοπλοϊκών πλοίων και κρουαζιερόπλοιων, εταιρείες διαχείρισης πλοίων (Ship management Companies), λιμάνια (διοίκηση, λιμενικές εργασίες, ανάπτυξη), ναυλομεσιτικά γραφεία, μεσιτικά γραφεία αγοραπωλησιών πλοίων, ναυτιλιακές εταιρείες τακτικών γραμμών (Cosco, Maersk, Zim Lines, κτλ) και ναυτικά πρακτορεία τακτικών γραμμών.

Σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe