ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες
*Ημερομηνία Γέννησης

Με την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία

Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία


Το πανεπιστημιακό μεταπτυχιακό πρόγραμμα για το πτυχίο Master of Science (MSc) του Βρετανικού κρατικού Πανεπιστημίου UNIVERSITY OF BOLTON, με ειδίκευση στην Ψυχολογία και με σπουδές εξ ολοκλήρου στο New York College στην Ελλάδα, είναι ένα μονοετές πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει εντατική μελέτη τομέων της Ψυχολογίας, σε ανώτερο επίπεδο για την απόκτηση επαγγελματικών και ερευνητικών ικανοτήτων.

Με την εγγραφή στο πρόγραμμα, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές εξασφαλίζουν παράλληλα την εγγραφή τους στον Διεθνή Σύλλογο της Θετικής Ψυχολογίας – International Positive Psychology Association (ΙPPA). Ενδεικτικά, η εγγραφή τους στο Σύλλογο IPPA κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών, τους προσφέρει πολλά προνόμια όπως συμμετοχή σε συνέδρια και στο επιστημονικό περιοδικό για τη Θετική Ψυχολογία (Journal of Positive Psychology) με μειωμένη συνδρομή, καθώς και πρόσβαση σε σεμινάρια και επαγγελματική δικτύωση.


Λεπτομέρειες
 • Πρόγραμμα Σπουδών

 • Καθηγητές

 • Περιοδικό Ψυχολογίας

 • Καριέρα

Πρόγραμμα Σπουδών

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του μεταπτυχιακού προγράμματος είναι η ευελιξία του, καθώς τα μαθήματα διεξάγονται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, έτσι ώστε οι επαγγελματίες να μπορούν να επικεντρωθούν πλήρως στις μεταπτυχιακές σπουδές τους, ενώ ταυτόχρονα εργάζονται.


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα ακόλουθα μαθήματα, τα οποία διδάσκονται όλα στην Αγγλική γλώσσα:

 • Psychological and Social Research: Review, Evaluation and Design
 • Foundations of Positive Psychology
 • Positive Psychology in Practice
 • Qualitative Inquiry
 • Quantitative Inquiry 1
 • Critical Positive Psychology
 • Psychology Dissertation (up to 15,000 words)

Διάρκεια 

Το BSc στην Ψυχολογία είναι διάρκειας 1 έτους πλήρους απασχόλησης πρόγραμμα, και διδάσκεται αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα. Τα μαθήματα προσφέρονται σε δύο χρονικά διαστήματα, με δύο περιόδους εξετάσεων τον Μάιο και τον Αύγουστο.

Για να γίνει δεκτός ένας υποψήφιος στο πρόγραμμα θα πρέπει να έχει:

 • πτυχίο στην ψυχολογία αναγνωρισμένο από το British Psychological Association ή ισοδύναμο, με την ταξινόμηση τουλάχιστον 2 (i)
 • οι υποψήφιοι με 2 (ii) ή ισοδύναμο είναι ευπρόσδεκτοι να κάνουν αίτηση και μπορεί να τους προσφερθεί μια θέση σχετικά με το πρόγραμμα αρχικά ως «συνεργάτης» φοιτητές
 • ένα καλό επίπεδο της αγγλικής γλώσσας (IELTS 6.5 ή αναγνωρισμένο ως ισότιμο).

Περιοδικό Ψυχολογίας

Psychology Magazine 2021-2022

Καριέρα

 Επαγγελματικές ευκαιρίες σε συμβουλευτική (μετά από επιπρόσθετη εκπαίδευση), έρευνα, επιχειρήσεις, διοίκηση ανρθώπινου δυναμικού και κοινωνικές επιστήμες.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


 • Πτυχίο of Master of Science (MSc) του Βρετανικού κρατικού Πανεπιστημίου UNIVERSITY OF BOLTON.
 • To UNIVERSITY OF BOLTON συγκαταλέγεται στα 50 καλύτερα Πανεπιστήμια της Βρετανίας (The Guardian’s Best University Guide 2021) και αναδείχθηκε πρόσφατα ως ένα από τα 4 κορυφαία πανεπιστήμια της Βρετανίας όσον αφορά στο κριτήριο «ικανοποίηση φοιτητών» (student satisfaction), σύμφωνα με την διαβάθμιση του Complete University Guide.
 • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κατεύθυνση στον κλάδο της Θετικής Ψυχολογίας – μια δημοφιλής προσέγγιση στην περίοδο της κρίσης για την ανάπτυξη της ζωής – και τις ερευνητικές μεθόδους της εφαρμοσμένης Ψυχολογίας.
 • Οι απόφοιτοι θα μπορούν να εφαρμόσουν τις δεξιότητες τους στη διδασκαλία και στην εκπαίδευση, στη διαχείριση ανθρώπινων πόρων σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, στην καθοδήγηση σταδιοδρομίας, στην άσκηση ηγεσίας σε επιχειρήσεις, όπως και σε διάφορους τομείς μη-εργασιακών δραστηριοτήτων, όπου παρέχονται συμβουλές ψυχικής υγείας.
 • Οι απόφοιτοι μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε διδακτορικό επίπεδο στην Ψυχολογία.

UNIVERSITY OF BOLTON, U.K.


Το κρατικό πανεπιστήμιο του UNIVERSITY OF BOLTON εδρεύει στην περιοχή του Greater Manchester της Αγγλίας, με ιστορία από το 1825 και αναδείχθηκε πρόσφατα ως ένα από τα 4 κορυφαία πανεπιστήμια της Βρετανίας όσον αφορά στο κριτήριο «ικανοποίηση φοιτητών», σύμφωνα με την διαβάθμιση του Complete University Guide. Το 2020 σύμφωνα με την Guardian, το βρίσκει να θριαμβεύει στην 50η θέση στη λίστα διαβάθμισης των Βρετανικών Πανεπιστημίων. Tο New York College έχει σύμβαση franchise agreement σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας και το πτυχίο που θα λάβετε στο τέλος των σπουδών σας απονέμεται από το ίδιο το Πανεπιστήμιο.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe