ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες
*Ημερομηνία Γέννησης

Με την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
Πτυχίο σε Management

Πτυχίο σε Management


Με το πανεπιστημιακό πρόγραμμα για το πτυχίο Bachelor of Science (B.S.) του Αμερικανικού κρατικού Πανεπιστημίου STATE UNIVERSITY OF NEW YORK / Empire State College, με ειδικότητα στη Διεύθυνση Επιχειρήσεων (Management) και με σπουδές εξ ολοκλήρου στο NEW YORK COLLEGE στην Ελλάδα, οι φοιτητές θα είναι σε θέση να:

 • Έχουν εις βάθος γνώση της Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών, Οργανωσιακής Συμπεριφοράς, Επιχειρησιακής Διαχείρισης (Operations Management), Νομικού  και Κανονιστικού πλαισίου λειτουργίας επιχειρήσεων, καθώς και βασική γνώση Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων, Διοίκησης Μικρομεσαίων επιχειρήσεων, Χρηματοοικονομικής και Marketing.
 • Κατανοούν βασικούς τομείς των επιχειρήσεων, όσον αφορά σε ευρύτερες βασικές αρχές και πρότυπα (models) της Διοικητικής Επιστήμης, Οικονομικών, Λογιστικής, Η/Υ και Πληροφοριακών Συστημάτων, Οργανωσιακής Συμπεριφοράς, Εμπορικού Δικαίου και Ηθικής Επιχειρήσεων.
 • Αναλύουν και αξιολογούν τις θεωρίες διοίκησης, ηγεσίας και κινήτρων παραγωγικότητας.
 • Κατανοούν το διαρκώς εξελισσόμενο νομικό, οικονομικό, πολιτιστικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο στο οποίο διεξάγεται η παγκόσμια πρακτική των επιχειρήσεων.

Λεπτομέρειες
 • What's next?

 • Πρόγραμμα Σπουδών

 • Καριέρα

What's next?

Στο NewYorkCollege: Με το Πτυχίο στο marketing γίνεστε δεκτοί στα περισσότερα MBA και MA ή/και MSc προγράμματα που προσφέρονται στο New York College. Οι περισσότεροι φοιτητές επιλέγουν να συνδυάσουν την εργασία με περεταίρω σπουδές, επιλέγοντας ένα από τα δικά μας προγράμματα ΜΒΑ, σε Διεθνές Marketing, που προσφέρεται στο NYC σε συνεργασία με το Paris Graduate School of Management.

Σε Ιδρύματα του Εξωτερικού: Οι απαιτήσεις για εισαγωγή σε μεταπτυχιακές σπουδές διαφέρουν από πανεπιστήμιο σε πανεπιστήμιο. Εντούτοις, το πτυχίο του SUNY/Empire State College γίνεται αποδεκτό από τα περισσότερα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ και από όλα στην Μ. Βρετανία. Τα δημοφιλή πανεπιστήμια συνήθως απαιτούν εκτός από το πτυχίο, βαθμολογία (GPA) μεγαλύτερη από 3.0. Αν ενδιαφέρεστε για ευκαιρίες σπουδών στο εξωτερικό, συμβουλευθείτε τους επόπτες καθηγητές σας ενωρίς στις σπουδές σας μαζί μας και μέσω του τμήματος Φοιτητικών Υποθέσεων ελάτε σε επαφή με τους αποφοίτους μας που συνέχισαν τις σπουδές τους στο εξωτερικό.

Πρόγραμμα Σπουδών

Κατέβασε το PDF εδώ

Διάρκεια

Τα περισσότερα προγράμματα bachelor's απαιτούν από τον σχεδιασμό τους 4 ακαδημαϊκά έτη πλήρους φοίτησης. Οι φοιτητές έχουν και την επιλογή της μερικής φοίτησης.

Καριέρα

Η καριέρα στην Διοίκηση περιλαμβάνει Διοικητική Συμβουλευτική, ή διοίκηση διαφόρων τμημάτων ενός οργανισμού, όπως η Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων.

Οι απόφοιτοι της Διοίκησης έχουν ακολουθήσεις καριέρες σε τομείς όπως ο τραπεζικός, οι πωλήσεις, η εκπαίδευση και το ΙΤ. Με την κατάλληλη εργασιακή εμπειρία, οι απόφοιτοι Διοίκησης μπορούν εύκολα να αποκτήσουν υψηλότερες θέσεις στην Διοίκηση ενός οργανισμού. Είναι επίσης δυνατόν να αρχίσουν την δική τους επιχείρηση.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


 • Πτυχίο Bachelor of Science (B.S.) του Αμερικανικού κρατικού Πανεπιστημίου STATE UNIVERSITY OF NEW YORK / Empire State College.
 • Το παγκοσμίου φήμης STATE UNIVERSITY OF NEW YORK είναι το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο των Η.Π.Α., με 64 Πανεπιστημιουπόλεις (campuses) και 400.000 φοιτητές σε ακαδημαϊκά (πτυχιακά ή μεταπτυχιακά) προγράμματα.
 • Δεδομένου ότι οι Αμερικανικές πολυεθνικές εταιρείες είναι πρωτοπόρες στην ανάπτυξη και εφαρμογή προτύπων (models) Διεύθυνσης Επιχειρήσεων, είναι σημαντικό και πρακτικά χρήσιμο, για φοιτητές που φιλοδοξούν να εξελιχθούν σε διευθυντικά στελέχη ή επιχειρηματίες στο μέλλον, να αποκτήσουν πτυχίο από Αμερικανικό Πανεπιστήμιο, ως επαγγελματικό διαβατήριο στα υψίπεδα επιχειρηματικής εξωστρέφειας στην Παγκόσμια Οικονομίας..
 • Διάρκεια προγράμματος: 4 έτη, ήτοι πλήρες πανεπιστημιακό πτυχιακό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα οι πτυχιούχοι να μπορούν να συνεχίσουν τις μεταπτυχιακές σπουδές τους στις Η.Π.Α. αμέσως μετά την αποφοίτηση, χωρίς να χρειάζονται ενδιάμεσο γεφυροποιό πρόγραμμα σπουδών (post-graduate bridging program).
 • Ανάπτυξη προηγμένων τεχνικών δεξιοτήτων του φοιτητή για έλεγχο λειτουργιών και ποιότητας (operations control και quality control) σε επίπεδο Διεύθυνσης Επιχειρήσεων, για εφαρμογή και έλεγχο επενδυτικών σχεδίων
 • Ανάπτυξη αναλυτικών δεξιοτήτων για ποσοτική ανάλυση και κυρίως αξιολόγηση στατιστικών δεδομένων, για ερμηνεία χρηματοοικονομικών φαινομένων και εκτίμηση επιχειρηματικού κινδύνου.

STATE UNIVERSITY OF NEW YORK/ ESC, U.S.A.


Στο New York College οι φοιτητές μας έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα αυθεντικό Αμερικανικό κρατικό πτυχίο Bachelor από το STATE UNIVERSITY OF NEW YORK/ ESC. Τo STATE UNIVERSITY OF NEW YORK είναι το μεγαλύτερο πολιτειακό Πανεπιστήμιο των Η.Π.Α. με 424.000 φοιτητές, με 64 campus-πανεπιστημιουπόλεις, ένα από τα οποία είναι το Empire State College στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης (Η.Π.Α.). Tο New York College έχει σύμβαση franchise agreement σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας και το πτυχίο που θα λάβετε στο τέλος των σπουδών σας απονέμεται από το ίδιο το Πανεπιστήμιο.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe