ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες
*Ημερομηνία Γέννησης

Με την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
Επικοινωνία Επιχειρήσεων

Πτυχίο στην Επικοινωνία Επιχειρήσεων


Με το πανεπιστημιακό πρόγραμμα για το πτυχίο Bachelor of Science (B.S.) του Αμερικανικού κρατικού Πανεπιστημίου STATE UNIVERSITY OF NEW YORK / Empire State College, με ειδικότητα στην Επικοινωνία Επιχειρήσεων και με σπουδές εξ ολοκλήρου στο NEW YORK COLLEGE στην Ελλάδα, οι φοιτητές θα είναι σε θέση να:

 • Κατανοούν το αντικείμενο και δυναμική της Επικοινωνίας, των ΜΜΕ, των Δημοσίων Σχέσεων, της Διαφήμισης, και του Marketing, όπως επίσης και νομικά θέματα και ηθικά ζητήματα σχετικά με την λειτουργία και ανάπτυξη επιχειρήσεων.
 • Έχουν βασική γνώση για τις πολιτικές, κοινωνικές, νομικές, ρυθμιστικές, περιβαλλοντικές και τεχνολογικές επιπτώσεις σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, όπως επίσης και στην άσκηση κυβερνητικής πολιτικής.
 • Εφαρμόζουν τις γνώσεις τους αναλυτικά και κριτικά σε πραγματικές καταστάσεις, όπως π.χ. στην εκπόνηση επικοινωνιακής ανάλυσης και στην χάραξη επικοινωνιακής στρατηγικής, προκειμένου να αναλύουν τις εσωτερικές και εξωτερικές σχέσεις της επιχείρησης, να αναγνωρίζουν τα δυνατά και αδύνατα σημεία της, να εκτιμούν ρεαλιστικά τους συναφείς επιχειρηματικούς κινδύνους, καθώς και ποιες αλλαγές χρειάζονται στην επικοινωνιακή της στρατηγική.
 • Έχουν λειτουργική γνώση του Ευρωπαϊκού και Αμερικανικού περιβάλλοντος επιχειρηματικών, κυβερνητικών και πολυπολιτισμικών ζητημάτων.
 • Αξιοποιούν ένα γενικό γνωστικό υπόβαθρο στις επιστήμες και τις ανθρωπιστικές σπουδές, που παρέχεται μέσω του προγράμματος Γενικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου.

Λεπτομέρειες
 • Πρόγραμμα Σπουδών

 • Καριέρα

 • What's next?

Πρόγραμμα Σπουδών

Κατέβασε το PDF εδώ.

Διάρκεια

Τα περισσότερα προγράμματα bachelor's απαιτούν από τον σχεδιασμό τους 4 ακαδημαϊκά έτη πλήρους φοίτησης. Οι φοιτητές έχουν και την επιλογή της μερικής φοίτησης.

Καριέρα

Οι απόφοιτοί μας απασχολούνται στον χώρο της Επικοινωνίας, που περιλαμβάνει επιχειρήσεις, ΜΜΕ, Δημόσιες Σχέσεις, Δημόσιο, και μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Οι προοπτικές καριέρας που μπορείτε να ακολουθήσετε με ένα πτυχίο Επικοινωνίας περιλαμβάνουν: Στέλεχος επιχείρησης, Διευθυντής ανθρώπινων σχέσεων, Μάνατζερ δημοσίων σχέσεων, Διευθυντής Marketing, Media Planner κ.α.

 

 

What's next?

Στο New York College: Με το Πτυχίο στην Επικοινωνία για Επιχειρήσεις γίνεστε δεκτοί στα περισσότερα MBA και MA προγράμματα που προσφέρονται στο New York College. Οι περισσότεροι φοιτητές επιλέγουν να συνδυάσουν την εργασία με περεταίρω σπουδές, επιλέγοντας ένα από τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται στο New York College.

Σε Ιδρύματα του Εξωτερικού: Οι απαιτήσεις για εισαγωγή σε μεταπτυχιακές σπουδές διαφέρουν από πανεπιστήμιο σε πανεπιστήμιο. Εντούτοις, το πτυχίο του SUNY/Empire State College γίνεται αποδεκτό από τα περισσότερα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ και από όλα στην Μ. Βρετανία. Τα δημοφιλή πανεπιστήμια συνήθως απαιτούν εκτός από το πτυχίο, βαθμολογία (GPA) μεγαλύτερη από 3.0. Αν ενδιαφέρεστε για ευκαιρίες σπουδών στο εξωτερικό, συμβουλευθείτε τους επόπτες καθηγητές σας ενωρίς στις σπουδές σας μαζί μας και μέσω του τμήματος Φοιτητικών Υποθέσεων ελάτε σε επαφή με τους αποφοίτους μας που συνέχισαν τις σπουδές τους στο εξωτερικό.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


 • Πτυχίο Bachelor of Science (B.S.) του Αμερικανικού κρατικού Πανεπιστημίου STATE UNIVERSITY OF NEW YORK / Empire State College.
 • Το παγκοσμίου φήμης STATE UNIVERSITY OF NEW YORK είναι το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο των Η.Π.Α., με 64 Πανεπιστημιουπόλεις (campuses) και 400.000 φοιτητές σε ακαδημαϊκά (πτυχιακά ή μεταπτυχιακά) προγράμματα.
 • Δεδομένου ότι οι Η.Π.Α. έχουν αναδειχθεί μεταπολεμικά στην ηγέτιδα Δύναμη σε θέματα επικοινωνίας, διαφήμισης και marketing των επιχειρήσεων, είναι σημαντικό και πρακτικά χρήσιμο για τους φοιτητές, που θέλουν να σταδιοδρομήσουν στον τομέα της Επικοινωνίας Επιχειρήσεων, να αποκτήσουν πτυχίο από Αμερικανικό Πανεπιστήμιο.
 • Διάρκεια προγράμματος: 4 έτη, ήτοι πλήρες πανεπιστημιακό πτυχιακό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα οι πτυχιούχοι να μπορούν να συνεχίσουν τις μεταπτυχιακές σπουδές τους στις Η.Π.Α. αμέσως μετά την αποφοίτηση, χωρίς να χρειάζονται ενδιάμεσο γεφυροποιό ακαδημαϊκό πρόγραμμα (post-graduate bridging program).
 • Οι πτυχιούχοι έχουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών για μεταπτυχιακές σπουδές, όπως π.χ. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στην Δημοσιογραφία, στην Πολιτική Επιστήμη κλπ.

STATE UNIVERSITY OF NEW YORK/ ESC, U.S.A.


The STATE UNIVERSITY OF NEW YORK is the largest university in the United States with 64 campuses and 400,000 students. Empire State College is one of the 64 colleges and universities of the STATE UNIVERSITY OF NEW YORK with approximately 20,000 students. New York College has a franchise agreement in accordance with the laws of the Greek Ministry of Education and the degree you will receive at the end of your studies is awarded by the University itself.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe