ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες
*Ημερομηνία Γέννησης

Με την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
Επικοινωνία Επιχειρήσεων

Πτυχίο στην Επικοινωνία Επιχειρήσεων


Το πρόγραμμα Bachelor of Science (B.S.) στην Επικοινωνία των Επιχειρήσεων του STATE UNIVERSITY OF NEW YORK / Empire State University, με σπουδές εξ ολοκλήρου στο NEW YORK COLLEGE στην Ελλάδα, είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που προετοιμάζει τους φοιτητές για μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της Επικοινωνίας των Επιχειρήσεων. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι φοιτητές θα είναι σε θέση να:

 • Κατανοούν και να αναλύουν τις διάφορες πτυχές της επικοινωνίας, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, των δημοσίων σχέσεων, της διαφήμισης και του marketing. Οι φοιτητές θα αποκτήσουν επίσης γνώσεις για τα νομικά και ηθικά ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία και ανάπτυξη των επιχειρήσεων.
 • Έχουν βασική γνώση για τις πολιτικές, κοινωνικές, νομικές, ρυθμιστικές, περιβαλλοντικές και τεχνολογικές επιπτώσεις σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, όπως επίσης και στην άσκηση κυβερνητικής πολιτικής.
 • Εφαρμόσουν τις γνώσεις τους σε πραγματικές καταστάσεις, αναλύοντας τις εσωτερικές και εξωτερικές σχέσεις μιας επιχείρησης και αναγνωρίζοντας τα δυνατά και αδύνατα σημεία της.
 • Αναπτύξουν τη λειτουργική γνώση τους για το επιχειρηματικό, κυβερνητικό και πολυπολιτισμικό περιβάλλον της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών.
 • Αξιοποιούν ένα γενικό γνωστικό υπόβαθρο στις επιστήμες και τις ανθρωπιστικές σπουδές, που παρέχεται μέσω του προγράμματος Γενικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου.

Το πρόγραμμα Bachelor of Science στην Επικοινωνία των Επιχειρήσεων του STATE UNIVERSITY OF NEW YORK / Empire State University,  είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να αποκτήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζονται για μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της επικοινωνίας των επιχειρήσεων.

Ανακάλυψε περισσότερα πτυχία στη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων.


Λεπτομέρειες
 • Πρόγραμμα Σπουδών

 • Καριέρα

 • What's next?

Πρόγραμμα Σπουδών

Κατέβασε το PDF εδώ.

Διάρκεια

Τα περισσότερα προγράμματα bachelor's απαιτούν από τον σχεδιασμό τους 4 ακαδημαϊκά έτη πλήρους φοίτησης. Οι φοιτητές έχουν και την επιλογή της μερικής φοίτησης.

Καριέρα

Οι απόφοιτοί μας απασχολούνται στον χώρο της Επικοινωνίας, που περιλαμβάνει επιχειρήσεις, ΜΜΕ, Δημόσιες Σχέσεις, Δημόσιο, και μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Οι προοπτικές καριέρας που μπορείτε να ακολουθήσετε με ένα πτυχίο Επικοινωνίας περιλαμβάνουν: Στέλεχος επιχείρησης, Διευθυντής ανθρώπινων σχέσεων, Μάνατζερ δημοσίων σχέσεων, Διευθυντής Marketing, Media Planner κ.α.

 

 

What's next?

Στο New York College: Με το Πτυχίο στην Επικοινωνία για Επιχειρήσεις γίνεστε δεκτοί στα περισσότερα MBA και MA προγράμματα που προσφέρονται στο New York College. Οι περισσότεροι φοιτητές επιλέγουν να συνδυάσουν την εργασία με περεταίρω σπουδές, επιλέγοντας ένα από τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται στο New York College.

Σε Ιδρύματα του Εξωτερικού: Οι απαιτήσεις για εισαγωγή σε μεταπτυχιακές σπουδές διαφέρουν από πανεπιστήμιο σε πανεπιστήμιο. Εντούτοις, το πτυχίο του SUNY/Empire State University γίνεται αποδεκτό από τα περισσότερα πανεπιστήμια παγκοσμίως. Τα δημοφιλή πανεπιστήμια συνήθως απαιτούν εκτός από το πτυχίο, βαθμολογία (GPA) μεγαλύτερη από 3.0. Αν ενδιαφέρεστε για ευκαιρίες σπουδών στο εξωτερικό, συμβουλευθείτε τους επόπτες καθηγητές σας ενωρίς στις σπουδές σας μαζί μας και μέσω του τμήματος Φοιτητικών Υποθέσεων ελάτε σε επαφή με τους αποφοίτους μας που συνέχισαν τις σπουδές τους στο εξωτερικό.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


 • Πτυχίο Bachelor of Science (B.S.) του Αμερικανικού κρατικού Πανεπιστημίου STATE UNIVERSITY OF NEW YORK / Empire State University.
 • Το παγκοσμίου φήμης STATE UNIVERSITY OF NEW YORK είναι το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο των Η.Π.Α., με 64 Πανεπιστημιουπόλεις (campuses) και 400.000 φοιτητές σε ακαδημαϊκά (πτυχιακά ή μεταπτυχιακά) προγράμματα.
 • Δεδομένου ότι οι Η.Π.Α. έχουν αναδειχθεί μεταπολεμικά στην ηγέτιδα Δύναμη σε θέματα επικοινωνίας, διαφήμισης και marketing των επιχειρήσεων, είναι σημαντικό και πρακτικά χρήσιμο για τους φοιτητές, που θέλουν να σταδιοδρομήσουν στον τομέα της Επικοινωνίας Επιχειρήσεων, να αποκτήσουν πτυχίο από Αμερικανικό Πανεπιστήμιο.
 • Διάρκεια προγράμματος: 4 έτη, ήτοι πλήρες πανεπιστημιακό πτυχιακό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα οι πτυχιούχοι να μπορούν να συνεχίσουν τις μεταπτυχιακές σπουδές τους στις Η.Π.Α. αμέσως μετά την αποφοίτηση, χωρίς να χρειάζονται ενδιάμεσο γεφυροποιό ακαδημαϊκό πρόγραμμα (post-graduate bridging program).
 • Οι πτυχιούχοι έχουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών για μεταπτυχιακές σπουδές, όπως π.χ. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στην Δημοσιογραφία, στην Πολιτική Επιστήμη κλπ.

STATE UNIVERSITY OF NEW YORK/ ESU, U.S.A.


Το κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης STATE UNIVERSITY OF NEW YORK είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες με 64 πανεπιστημιουπόλεις και 400.000 φοιτητές. Το Empire State University είναι ένα από τα 64 κολλέγια και πανεπιστήμια του STATE UNIVERSITY OF NEW YORK με περίπου 20.000 φοιτητές. Tο New York College έχει σύμβαση franchise agreement σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας και το πτυχίο που θα λάβετε στο τέλος των σπουδών σας απονέμεται από το ίδιο το Πανεπιστήμιο.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe