ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες
*Ημερομηνία Γέννησης

Με την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
Πτυχίο στην Ψυχολογία

Πτυχίο στην Ψυχολογία


Γνωσιακά Αποτελέσματα:
Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών, οι φοιτητές θα είναι σε θέση να:

 • Περιγράφουν την φύση της ψυχολογίας ως αρχή.
 • Περιγράφουν τα βασικά χαρακτηριστικά μιας συγκεκριμένης μεθόδου όπως αυτή ορίζεται στην ψυχολογία.
 • Ακολουθούν τον Κώδικα Ηθικής ΑΡΑ στην μεταχείριση των ανθρώπινων ή μη συμμετεχόντων στον σχεδιασμό, την συλλογή στοιχείων, στην ερμηνεία, και την αναφορά μιας ψυχολογικής έρευνας.
 • Ερευνούν και αξιολογούν συγκεκριμένα στοιχεία για ψυχολογικές απαιτήσεις.
 • Κατανοούν τις αξίες στην ψυχολογία.
 • Μαθαίνουν πώς να εφαρμόζουν τις ψυχολογικές γνώσεις, ικανότητες και αξίες στις επαγγελματικές τους επιδιώξεις σε διάφορους τομείς.

Ικανότητες:
Σαν αποτέλεσμα της ολοκλήρωσης των σπουδών τους, οι φοιτητές θα έχουν αποκτήσει τις ακόλουθες ικανότητες και αξίες:

 • Αποτελεσματικές, γραπτές και προφορικές, επικοινωνιακές ικανότητες.
 • Αποτελεσματικές ικανότητες διαπροσωπικής επικοινωνίας και προσωπικής ανάπτυξης.
 • Ποσοτική και Ποιοτική παιδεία.
 • Κοινωνικο-πολιτιστική και διεθνή επίγνωση.
 • Αποτελεσματική χρήση των επικοινωνιών και της τεχνολογίας της πληροφορίας σε εφαρμογές του χώρου των επιχειρήσεων.
 • Αποτελεσματική αυτοδιαχείριση από πλευράς χρόνου, σχεδιασμού και συμπεριφοράς, καθώς και ανάληψη πρωτοβουλιών και διαμόρφωση επιχειρηματικού πνεύματος
 • Αυτεπίγνωση, χαρακτήρας ανοιχτός και ευαίσθητος στην διαφορετικότητα σε σχέση με τους ανθρώπους, τις κουλτούρες και τις επιχειρήσεις.

Λεπτομέρειες
 • Testimonial

 • Πρόγραμμα Σπουδών

 • Καθηγητές

 • Καριέρα

 • Newsletter

Testimonial

"To Νew York College, πάνω απ’ όλα ήταν μία ενδιαφέρουσα εμπειρία. Είχα την ευκαιρία να διαλέξω από μία ποικιλία ειδικοτήτων, επιτρέποντας μου να επιτύχω τους στόχους μου και προσφέροντας μου παράλληλα τη δυνατότητα για ένα λαμπρό μέλλον. Το κολλέγιο παρέχει τα μέσα και την υποστήριξη ώστε να μπορέσουν όλοι να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους και να γίνουν αυτό που πραγματικά επιθυμούν. Από τη στιγμή εισόδου στις εγκαταστάσεις, αισθάνεσαι ξεχωριστός και ευπρόσδεκτος. Το διοικητικό προσωπικό είναι πάντα εκεί, και σας καλωσορίζει με ένα ζεστό χαμόγελο, βοηθώντας σας με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί. Και το κάνει! Το πολύ έμπειρο διδακτικό προσωπικό είναι εκεί για να σας καθοδηγήσει στη λήψη των σωστών βημάτων που πρέπει να κάνετε για να ακολουθήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Με την καθοδήγησή τους, την υπομονή τους, την καλοσύνη και τη συνεργασία τους καταφέρνετε να κάνετε πραγματικότητα ό,τι επιθυμείτε. Για κάποιους, μπορεί να φαίνεται απλός και σχετικά εύκολος ο δρόμος προς την αποφοίτηση και την επίτευξη των στόχων τους. Ωστόσο υπάρχουν στιγμές, στη πορεία, που τα πράγματα δυσκολεύουν. Οι εκπαιδευτικοί και οι Ακαδημαϊκοί Σύμβουλοι, όμως, είναι πάντα εκεί τις δύσκολες αυτές στιγμές. Είναι εκεί για να σας υποστηρίξουν και να σας βοηθήσουν να πάρετε τον χρόνο σας ή να επιβραδύνετε τις σπουδές σας, εάν είναι απαραίτητο. Δεν είστε μόνοι σας! Μέσα από αυτές τις δύσκολες στιγμές ωριμάζουμε και αναπτύσσουμε σθένος για μελλοντικές προκλήσεις. Μπορεί κανείς να μάθει πολλά σε αυτό το κολλέγιο.

Αυτό που διακρίνει και χαρακτηρίζει το New York College από τα υπόλοιπα κολλέγια είναι το πώς η εκπαίδευση διοχετεύεται στους μαθητές. Είναι ένας χώρος που παρέχει ερεθίσματα μέσω του ανθρώπινου δυναμικού που εργάζεται σε αυτόν, από το διοικητικό προσωπικό έως τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι ασκούν μια θετική επιρροή και στο τέλος σας βοηθούν να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Οι καθηγητές μου με βοήθησαν να επιτύχω τους στόχους μου με την απόκτηση γνώσεων και εμπειριών, και συγχρόνως με δίδαξαν να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου και πώς να ενεργώ και να σκέφτομαι για την επίτευξη των μελλοντικών μου στόχων. Για αυτό, τους ευχαριστώ ειλικρινά και τους σέβομαι. Τους οφείλω την επιτυχία μου και είναι πραγματικά τιμή μου που τους γνώρισα." 

Απόφοιτος Πτυχίου Ψυχολογίας, State University of New York, Empire State College

Πρόγραμμα Σπουδών

Κατέβασε το PDF εδώ.

Διάρκεια

To συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών είναι 4ετούς πλήρους φοίτησης. Οι φοιτητές εναλλακτικά μπορούν να διαλέξουν να το πραγματοποιήσουν με μερική φοίτηση σπουδών.

Καριέρα

Το πρόγραμμα της ψυχολογίας προσφέρει ένα σταθερό υπόβαθρο για μια ποικιλία μετέπειτα επαγγελματικής αποκατάστασης αλλά και εκπαιδευτικών επιλογών. Για εκείνους τους φοιτητές που σχεδιάζουν να εισέλθουν απευθείας στην ενεργό αγορά εργασίας, το πτυχίο αυτό παρέχει ένα βασικό στοιχείο για μια σειρά ειδικοτήτων στον τομέα της Ψυχολογίας.

Οι φοιτητές που ολοκληρώνουν το προπτυχιακό πρόγραμμα του NYC/Empire State College έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλές επαγγελματικές επιλογές όπως (για να αναφέρουμε μερικές) ειδικός κοινωνικών υπηρεσιών, προσωπικός αναλυτής , ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής, ειδικός σύμβουλος ψυχομετρικής ανάπτυξης.

Όλοι οι φοιτητές της ειδικότητας της ψυχολογίας, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους, έχουν την δυνατότητα να αιτηθούν για να γίνουν μέλη στο Βρετανικό Σύλλογο Ψυχολόγων (BPS) ή στον Αμερικανικό Σύλλογο Ψυχολόγων (APA) και να παραλάβουν τον τίτλο Καταχωρημένων-Εγγεγραμμένων ψυχολόγων.

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα του NYC προετοιμάζουν τους φοιτητές να συνεχίζουν περεταίρω τις σπουδές τους σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω ειδικότητες αλλά και σε άλλους τομείς.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


 • Οι πτυχιούχοι αυτού του τετραετούς προγράμματος μπορούν να λάβουν αναγνώριση του πτυχίου τους από το ATEEN, αποκτώντας επιτυχώς την άδεια επαγγέλματος ως Ψυχολόγοι βάσει της ελληνικής νομοθεσίας
 • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρακτική άσκηση (συνήθως κατά το τελευταίο εξάμηνο), ενισχύοντας την καταλληλότητα πρόσληψης όπως και την αποδοχή σε μεταπτυχιακά προγράμματα κατάρτισης.
 • Ευέλικτο πρόγραμμα – οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν τον αριθμό μαθημάτων που επιθυμούν στο κάθε εξάμηνο. Υπάρχει ευελιξία ως προς τη σειρά των μαθημάτων και τις επιλογές τους ως προς αυτά. Μπορούν να συνδυάσουν το πρόγραμμά με την εργασία τους καθώς υπάρχουν πρωινά και βραδινά μαθήματα.
 • Οι φοιτητές οι οποίοι ολοκληρώνουν το προπτυχιακό πρόγραμμα του NYC/ EMPIRESTATECOLLEGE, έχουν πολλές επαγγελματικές επιλογές που μπορούν να επιλέξουν: ειδικοί σε ανθρώπινες εργασίες, αναλυτές προσωπικού, ψυχολόγοι-ψυχοθεραπευτές, ειδικοί ψυχομετρικής ανάπτυξης και σύμβουλοι μεταξύ άλλων.
 • Όλοι οι φοιτητές με ειδικότητα στη Ψυχολογία, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους, μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να γίνουν μέλη στο APA (American Psychological Society) ή στο BPS (British Psychology Society) και να επιδιώξουν την απόκτηση άδειας επαγγέλματος ως αναγνωρισμένοι Ψυχολόγοι.

STATE UNIVERSITY OF NEW YORK/ ESC, U.S.A.


Στο New York College οι φοιτητές μας έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα αυθεντικό Αμερικανικό κρατικό πτυχίο Bachelor από το STATE UNIVERSITY OF NEW YORK/ ESC. Τo STATE UNIVERSITY OF NEW YORK είναι το μεγαλύτερο πολιτειακό Πανεπιστήμιο των Η.Π.Α. με 424.000 φοιτητές, με 64 campus-πανεπιστημιουπόλεις, ένα από τα οποία είναι το Empire State College στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης (Η.Π.Α.). Tο New York College έχει σύμβαση franchise agreement σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας και το πτυχίο που θα λάβετε στο τέλος των σπουδών σας απονέμεται από το ίδιο το Πανεπιστήμιο.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe