ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες
*Ημερομηνία Γέννησης

Με την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
Μηχανικοί Υπολογιστών και Πληροφορικής

Πτυχίο Επιστήμης Υπολογιστών


Με το πανεπιστημιακό πρόγραμμα σπουδών για το πτυχίο Επιστήμης Υπολογιστών του Αμερικανικού κρατικού Πανεπιστημίου STATE UNIVERSITY OF NEW YORK / Empire State University, με ειδικότητα στην Μηχανική Υπολογιστών και με σπουδές εξ ολοκλήρου στο NEW YORK COLLEGE στην Ελλάδα, οι φοιτητές θα είναι σε θέση να:

 • Διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα που απαιτούνται για σταδιοδρομία στον Προγραμματισμό, τη Μηχανική Λογισμικού, τη Μηχανική Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, την Υποστήριξη και Διαχείριση Πληροφοριακών Συστημάτων, ή για να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα.
 • Αναλύουν, υλοποιούν και διαχειρίζονται υπολογιστικά συστήματα, όσον αφορά τόσο στις τεχνικές όσο και στις διαχειριστικές τους πτυχές.
 • Κατανοούν και εφαρμόζουν τις θεωρίες και αρχές της σχεδίασης συστημάτων σε πραγματικά έργα υλικού (hardware) και λογισμικού (software).
 • Αξιοποιούν ένα γενικό γνωστικό υπόβαθρο στις Θετικές Επιστήμες και τις ανθρωπιστικές σπουδές, που παρέχεται μέσω του προγράμματος Γενικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου.
 • Εξηγούν τις αρχές και θεωρίες της Ηθικής στη λήψη αποφάσεων και τις επιπτώσεις πληροφοριακών πρακτικών στην καθημερινή λειτουργία μιας επιχείρησης.
 • Διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα που απαιτούνται για σταδιοδρομία στον Προγραμματισμό, τη Μηχανική Λογισμικού, την Υποστήριξη και Διαχείριση Πληροφοριακών Συστημάτων, ή για να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

Ανακάλυψε περισσότερα πτυχία στη σχολή πληροφορικής.


Λεπτομέρειες
 • Πρόγραμμα Σπουδών

 • Καριέρα

 • Καθηγητές

 • Magazine

Πρόγραμμα Σπουδών

 

Κατέβασε το PDF εδώ.

Διάρκεια

Τα περισσότερα προγράμματα που οδηγούν σε πτυχίο bachelor's είναι σχεδιασμένα για διάρκεια πλήρους παρακολούθησης τεσσάρων (4) ετών.

Καριέρα

Οι απόφοιτοι Επιστήμης των Υπολογιστών μπορούν να εργαστούν σε τομείς προγραμματισμού υπολογιστικών συστημάτων, μηχανικής λογισμικού, υποστήριξης και διαχείρισης δικτύων, σχεδίασης και διαχείρισης βάσεων δεδομένων, ανάλυσης και ελέγχου συστημάτων, σχεδίασης ιστοσελίδων και άλλα. Ο ρόλος είναι συχνά απαιτητικός, αλλά πολυποίκιλος και παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον. Με δεδομένο τον ύψιστο ρόλο των πληροφοριακών συστημάτων στις εφαρμογές επιχειρήσεων, οι επαγγελματίες πληροφορικής διαμορφώνουν ένα απαραίτητο κομμάτι του τεχνικού και διοικητικού προσωπικού για τους σύγχρονους ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς. Οι απόφοιτοι μας του τομέα Επιστήμης των Υπολογιστών έχουν βρει εργασία σε θέσεις προγραμματιστών, διαχειριστών τηλεπικοινωνιακών συστημάτων, μηχανικών λογισμικού, τεχνικής υποστήριξης, καθώς και διαχείρισης και σχεδίασης συστημάτων, κυρίως στον τομέα παροχής υπηρεσιών στον χώρο των υπολογιστών (τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι, εταιρίες ανάπτυξης εφαρμογών για το διαδίκτυο, οικονομικές υπηρεσίες, κλπ)

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


 • Πτυχίο Bachelor of Science (B.S.) του Αμερικανικού κρατικού Πανεπιστημίου STATE UNIVERSITY OF NEW YORK / Empire State University.
 • Το παγκοσμίου φήμης STATE UNIVERSITY OF NEW YORK είναι το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο των Η.Π.Α., με 64 Πανεπιστημιουπόλεις (campuses) και 400.000 φοιτητές σε ακαδημαϊκά (πτυχιακά ή μεταπτυχιακά) προγράμματα.
 • Δεδομένου ότι οι Η.Π.Α. έχουν αναδειχθεί μεταπολεμικά στην πρωτοπόρο Δύναμη στην Πληροφορική, είναι σημαντικό και πρακτικά χρήσιμο για τους φοιτητές, που θέλουν να σταδιοδρομήσουν στον τομέα της Πληροφορικής, να αποκτήσουν πτυχίο από Αμερικανικό Πανεπιστήμιο.
 • Ανάπτυξη εξαιρετικών δεξιοτήτων σε γραπτή και προφορική επικοινωνία.
 • Συνδυασμός τεχνικών γνώσεων με διοικητικές ικανότητες και οργανωτικές δεξιότητες.
 • Έμφαση στην πρακτική, που προετοιμάζει τους σπουδαστές για την αγορά εργασίας στον τομέα της Τεχνολογίας της Πληροφορίας.
 • Ευέλικτο πρόγραμμα, ιδανικό για σπουδαστές που εργάζονται.
 • Ποικιλία μαθημάτων, που δίνει εύρος ακαδημαϊκών και επαγγελματικών επιλογών σε κάθε φοιτητή του προγράμματος.
 • Διδακτικό προσωπικό με άριστη επιστημονική κατάρτιση & επαγγελματική εμπειρία στον τομέα της Πληροφορικής.

STATE UNIVERSITY OF NEW YORK/ ESU, U.S.A.


Το κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης STATE UNIVERSITY OF NEW YORK είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες με 64 πανεπιστημιουπόλεις και 400.000 φοιτητές. Το Empire State University είναι ένα από τα 64 κολλέγια και πανεπιστήμια του STATE UNIVERSITY OF NEW YORK με περίπου 20.000 φοιτητές. Tο New York College έχει σύμβαση franchise agreement σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας και το πτυχίο που θα λάβετε στο τέλος των σπουδών σας απονέμεται από το ίδιο το Πανεπιστήμιο.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe