ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες
*Ημερομηνία Γέννησης

Με την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
Πληροφοριακά Συστήματα

Πτυχίο στα Πληροφοριακά Συστήματα


Με το πανεπιστημιακό πρόγραμμα σπουδών για το πτυχίο Bachelor of Science (B.S.) του Αμερικανικού κρατικού Πανεπιστημίου STATE UNIVERSITY OF NEW YORK / Empire State University, με ειδικότητα στα Πληροφοριακά Συστήματα και με σπουδές εξ ολοκλήρου στο NEW YORK COLLEGE στην Ελλάδα, οι φοιτητές θα είναι σε θέση να:

 • Διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα που απαιτούνται για καριέρα στον Προγραμματισμό, τη Μηχανική Λογισμικού, την Υποστήριξη και Διαχείριση Πληροφοριακών Συστημάτων, ή για να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα Πληροφοριακών Συστημάτων.
 • Αναλύουν, υλοποιούν και διαχειρίζονται υπολογιστικά συστήματα όσον αφορά τόσο στις τεχνικές όσο και στις διαχειριστικές τους πτυχές.
 • Κατανοούν και εφαρμόζουν τις θεωρίες και αρχές της σχεδίασης συστημάτων σε εφαρμοσμένο επίπεδο, ήτοι σε πραγματικά έργα υλικού (hardware) και λογισμικού (software).
 • Αξιοποιούν ένα γενικό γνωστικό υπόβαθρο στις επιστήμες και τις ανθρωπιστικές σπουδές, που παρέχεται μέσω του προγράμματος Γενικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου.
 • Εξηγούν τις αρχές και θεωρίες της Ηθικής στη λήψη αποφάσεων και τις επιπτώσεις πληροφοριακών πρακτικών στην καθημερινή λειτουργία μιας επιχείρησης.
 • Διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα που απαιτούνται για καριέρα στον Προγραμματισμό, τη Μηχανική Λογισμικού, την Υποστήριξη και Διαχείριση Πληροφοριακών Συστημάτων, ή για να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

Ανακάλυψε περισσότερα πτυχία στη σχολή πληροφορικής.


Λεπτομέρειες
 • Πρόγραμμα Σπουδών

 • Καριέρα

 • Καθηγητές

 • Magazine

Πρόγραμμα Σπουδών

Κατέβασε το PDF εδώ.

Διάρκεια

Τα περισσότερα προγράμματα που οδηγούν σε πτυχίο bachelor's είναι σχεδιασμένα για διάρκεια πλήρους παρακολούθησης τεσσάρων (4) ετών.

Καριέρα

Οι απόφοιτοι Πληροφοριακών Συστημάτων, εκτός από στέρεα τεχνική γνώση, αποκτούν διοικητικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την υλοποίηση και την διαχείριση σύγχρονων πληροφοριακών συστημάτων. Μπορούν να εργαστούν σαν αναλυτές υπολογιστικών συστημάτων, μηχανικοί λογισμικού, επαγγελματίες στον χώρο της πώλησης πληροφοριακών συστημάτων, διαχειριστές υπολογιστικών συστημάτων, σύμβουλοι πληροφορικής και άλλα. Συνδυάζοντας την γνώση υπολογιστών με την εξειδίκευση σε θέματα διοίκησης, οι απόφοιτοι Πληροφοριακών Συστημάτων είναι πρωταρχικές επιλογές εργοδοτών σε όλο το φάσμα του τομέα υπηρεσιών σε σύγχρονους ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς. Οι απόφοιτοι μας Πληροφοριακών Συστημάτων έχουν απορροφηθεί σε θέσεις προγραμματιστών συστημάτων, διαχειριστών τηλεπικοινωνιακών συστημάτων, μηχανικών λογισμικού, διαχειριστών έργων πληροφοριακών συστημάτων, διαχειριστών ηλεκτρονικού εμπορίου, συμβούλων πληροφορικής και άλλες.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


 • Πτυχίο στα Πληροφοριακά Συστήματα του Αμερικανικού κρατικού Πανεπιστημίου STATE UNIVERSITY OF NEW YORK / Empire State University.
 • Το παγκοσμίου φήμης STATE UNIVERSITY OF NEW YORK είναι το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο των Η.Π.Α., με 64 Πανεπιστημιουπόλεις (campuses) και 400.000 φοιτητές σε ακαδημαϊκά (πτυχιακά ή μεταπτυχιακά) προγράμματα.
 • Δεδομένου ότι οι Η.Π.Α. έχουν αναδειχθεί μεταπολεμικά στην πρωτοπόρο Δύναμη στην Πληροφορική, είναι σημαντικό και πρακτικά χρήσιμο για τους φοιτητές, που θέλουν να σταδιοδρομήσουν στον τομέα της Πληροφορικής, να αποκτήσουν πτυχίο από Αμερικανικό Πανεπιστήμιο.
 • Ανάπτυξη εξαιρετικών δεξιοτήτων σε γραπτή και προφορική επικοινωνία.
 • Αναλυτικές και κριτικές ικανότητες, αναγκαίες για την λήψη υγιών επιχειρηματικών και προσωπικών αποφάσεων, που απαιτούνται τόσο στον τεχνικό τομέα, όσο και στον τομέα της διοίκησης.
 • Δεξιότητες αριθμητικής και ποσοτικής ανάλυσης δεδομένων, που περιλαμβάνουν ανάλυση και ερμηνεία δεδομένων όπως και επαρκή γνώση μαθηματικών, κάτι που είναι απαραίτητο για επαγγελματίες στον χώρο της πληροφορικής.
 • Αποτελεσματική χρήση της τεχνολογίας επικοινωνίας και πληροφοριών για επιχειρηματικές εφαρμογές.
 • Δεξιότητες διαχείρισης προσωπικού χρόνου, δημιουργίας κινήτρων, ατομικής πρωτοβουλίας και επιχειρηματικότητας.
 • Αυτογνωσία, σεβασμός και ευαισθησία στη διαφορετικότητα—στοιχεία απολύτως αναγκαία στον παγκοσμιοποιημένο χώρο της Πληροφορικής.

STATE UNIVERSITY OF NEW YORK/ ESU, U.S.A.


Το κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης STATE UNIVERSITY OF NEW YORK είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες με 64 πανεπιστημιουπόλεις και 400.000 φοιτητές. Το Empire State University είναι ένα από τα 64 κολλέγια και πανεπιστήμια του STATE UNIVERSITY OF NEW YORK με περίπου 20.000 φοιτητές. Tο New York College έχει σύμβαση franchise agreement σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας και το πτυχίο που θα λάβετε στο τέλος των σπουδών σας απονέμεται από το ίδιο το Πανεπιστήμιο.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe