ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίεςΜε την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
Πτυχίο στα Πληροφοριακά Συστήματα

Πτυχίο στα Πληροφοριακά Συστήματα


Γνωστικά Αποτελέσματα:
Ολοκληρώνοντας επιτυχώς το πρόγραμμα σπουδών, οι φοιτητές θα είναι σε θέση να:

 • Επιδείξουν εις βάθος γνώση σε θέματα ανάλυσης συστημάτων, επικοινωνιών δεδομένων, συστημάτων βάσεων δεδομένων, μηχανικής λογισμικού, ηλεκτρονικού εμπορίου και σχεδίασης ιστοσελίδων, αντικειμενοστραφούς προγραμματισμού (σε Java και/ή Visual Basic), καθώς και να κατανοούν σε βασικό επίπεδο θέματα σχεδίασης μικροεπεξεργαστών και σχεδίασης γλωσσών προγραμματισμού.
 • Αναλύουν, υλοποιούν και διαχειρίζονται υπολογιστικά συστήματα τόσο στις τεχνικές όσο και στις διαχειριστικές τους πτυχές.
 • Κατανοούν και εφαρμόζουν τις θεωρίες και αρχές της σχεδίασης συστημάτων σε πραγματικά έργα υλικού και λογισμικού.
 • Έχουν ένα υπόβαθρο στην επιστήμη και στις θεωρητικές σπουδές όπως αυτό παραδίδεται μέσω του προγράμματος Γενικής Παιδείας.
 • Εξηγούν τις αρχές και θεωρίες της ηθικής λήψης αποφάσεων και των πρακτικών της επιπτώσεων στην καθημερινή λειτουργία μιας επιχείρησης.
 • Επιδιώξουν μεταπτυχιακές σπουδές ή επαγγελματικές πιστοποιήσεις στους τομείς του προγραμματισμού, της μηχανικής λογισμικού και της υποστήριξης και διαχείρισης πληροφοριακών συστημάτων.

Αποτελέσματα Δεξιοτήτων:
Ως αποτέλεσμα της αποπεράτωσης του προγράμματος, οι φοιτητές θα πρέπει να έχουν αποκτήσει τις εξής δεξιότητες και αρχές:

 • Εξαιρετικές δεξιότητες γραπτής και προφορικής επικοινωνίας. Θα πρέπει να επιδεικνύουν δεξιότητες αναλυτικής και κριτικής σκέψης, που απαιτούνται για την λήψη λογικών και σωστών αποφάσεων τόσο στον τεχνικό τομέα, όσο και στον τομέα της διοίκησης.
 • Δεξιότητες αριθμητικής και ποσοτικής ανάλυσης δεδομένων, που περιλαμβάνουν ανάλυση και ερμηνεία δεδομένων όπως και βαθιά γνώση μαθηματικών, κάτι που είναι απαραίτητο για επαγγελματίες στον χώρο της πληροφορικής. Αποτελεσματική χρήση των επικοινωνιών και της τεχνολογίας της πληροφορίας σε εφαρμογές του χώρου των επιχειρήσεων.
 • Αποτελεσματική αυτοδιαχείριση από πλευράς χρόνου, σχεδιασμού και συμπεριφοράς, καθώς και ανάληψη πρωτοβουλιών και διαμόρφωση επιχειρηματικού πνεύματος
 • Αυτεπίγνωση, χαρακτήρας ανοιχτός και ευαίσθητος στην διαφορετικότητα σε σχέση με τους ανθρώπους, τις κουλτούρες και τις επιχειρήσεις.

Λεπτομέρειες
 • Πρόγραμμα Σπουδών

 • Καριέρα

Πρόγραμμα Σπουδών

Κατέβασε το PDF εδώ.

Διάρκεια

Τα περισσότερα προγράμματα που οδηγούν σε πτυχίο bachelor's είναι σχεδιασμένα για διάρκεια πλήρους παρακολούθησης τεσσάρων (4) ετών.

Καριέρα

Οι απόφοιτοι Πληροφοριακών Συστημάτων, εκτός από στέρεα τεχνική γνώση, αποκτούν διοικητικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την υλοποίηση και την διαχείριση σύγχρονων πληροφοριακών συστημάτων. Μπορούν να εργαστούν σαν αναλυτές υπολογιστικών συστημάτων, μηχανικοί λογισμικού, επαγγελματίες στον χώρο της πώλησης πληροφοριακών συστημάτων, διαχειριστές υπολογιστικών συστημάτων, σύμβουλοι πληροφορικής και άλλα.

Συνδυάζοντας την γνώση υπολογιστών με την εξειδίκευση σε θέματα διοίκησης, οι απόφοιτοι Πληροφοριακών Συστημάτων είναι πρωταρχικές επιλογές εργοδοτών σε όλο το φάσμα του τομέα υπηρεσιών σε σύγχρονους ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς.

Οι απόφοιτοι μας Πληροφοριακών Συστημάτων έχουν απορροφηθεί σε θέσεις προγραμματιστών συστημάτων, διαχειριστών τηλεπικοινωνιακών συστημάτων, μηχανικών λογισμικού, διαχειριστών έργων πληροφοριακών συστημάτων, διαχειριστών ηλεκτρονικού εμπορίου, συμβούλων πληροφορικής και άλλες.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


 • Συνδυάζει τεχνικές γνώσεις με διοικητικές και οργανωτικές δεξιότητες
 • Δίνει έμφαση στην πρακτική, προετοιμάζει τους σπουδαστές για τον τομέα της Τεχνολογίας της Πληροφορίας
 • Ευέλικτο πρόγραμμα ιδανικό για σπουδαστές που εργάζονται
 • Ποικιλία μαθημάτων που δίνει εύρος επαγγελματικών επιλογών
 • Διδακτικό προσωπικό με άριστη επιστημονική κατάρτιση και επαγγελματική εμπειρία στον τομέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΠΟΥΔΩΝ


Στο New York College: Το BS στην επιστήμη των υπολογιστών παρέχει την ευκαιρία στους αποφοίτους να εγγραφούν στα μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Software Engineering, ή στο MBA in Management of Information Systems που παρέχονται από το New York College. Οι περισσότεροι απόφοιτοι επιλέγουν τον συνδυασμό της εργασίας με την φοίτηση σε κάποιο από τα MSc/MBA προγράμματά μας.

Σε ιδρύματα του εξωτερικού: Οι προϋποθέσεις εισαγωγής για μεταπτυχιακές σπουδές διαφέρουν από πανεπιστήμιο σε πανεπιστήμιο. Εντούτοις, το πτυχίο του SUNY/Empire State College γίνεται αποδεκτό στα περισσότερα πανεπιστήμια των Η.Π.Α. και σε όλα τα πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας. Τα δημοφιλή πανεπιστήμια συνήθως απαιτούν και βαθμό πτυχίου (GPA) μεγαλύτερο από 3.0. Αν ενδιαφέρεστε για συνέχιση των σπουδών σας στο εξωτερικό, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον σύμβουλο σπουδών νωρίς στην διάρκεια των σπουδών σας, και μέσω του τμήματος Φοιτητικών Υποθέσεων, θα μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με αποφοίτους μας που συνέχισαν τις σπουδές τους στο εξωτερικό.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe