ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Σχολή Τεχνών, Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών

 

Η Σχολή Τεχνών, Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του New York College προσφέρει πανεπιστημιακά προγράμματα κρατικών Πανεπιστημίων της Αγγλίας και Αμερικής, με έμφαση στον πολυπολιτισμικό και διεπιστημονικό χαρακτήρα των επιμέρους Τμημάτων της.

 

Σπουδές στη Διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας: Το Κολλέγιο προσφέρει, σε συνεργασία με το Βρετανικό κρατικό Πανεπιστήμιο UNIVERSITY OF GREENWICH της Αγγλίας, πτυχιακό πρόγραμμα σπουδών εξειδικευμένο στη Διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας: Στους αποφοίτους απονέμεται το πτυχίο Bachelor of Arts (BA Hons) του UNIVERSITY OF GREENWICH. Από άποψη μεθοδολογίας, το πρόγραμμα, που διεξάγεται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, δίνει έμφαση στην αλληλεπίδραση της θεωρητικής γλωσσολογίας με την πρακτική εξάσκηση σε τάξη. 

 

Σπουδές στις Διεθνείς Σχέσεις: Σε συνεργασία με το STATE UNIVERSITY OF NEW YORK, το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο των H.Π.A., το New York College παρέχει ένα πολυδιάστατο ακαδημαϊκό, διεπιστημονικό και πολυπολιτισμικό περιβάλλον για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν, με σπουδές εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, το πεδίο των Διεθνών Σχέσεων για την απόκτηση του πτυχίου Bachelor of Arts (B.A.) του Αμερικανικού κρατικού Πανεπιστημίου STATE UNIVERSITY OF NEW YORK / Empire State University.

 

Πτυχίο σε Κινηματογραφικές Σπουδές: Οι κινηματογραφικές σπουδές προσφέρονται από το Βρετανικό κρατικό Πανεπιστήμιο UNIVERSITY OF GREENWICH διά του New York College στην Ελλάδα, παρέχοντας θεωρητικές και τεχνικές γνώσεις Κινηματογραφίας, με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη κριτικής σκέψης για δημιουργικές προσεγγίσεις στο σύγχρονο περιβάλλον της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Κάθε χρόνο δεκάδες ταινίες των φοιτητών του Τμήματος Κινηματογραφικών Σπουδών του Κολλεγίου (NYC Film Studies Department) συμμετέχουν σε διεθνή φεστιβάλ, ενώ πολλές έχουν διακριθεί σε Ελλάδα, Αγγλία και Αμερική. Στους αποφοίτους του προγράμματος σπουδών απονέμεται το πτυχίο Bachelor of Arts (BA Hons) του Βρετανικού κρατικού Πανεπιστημίου UNIVERSITY OF GREENWICH.

  • Προπτυχιακά

  • Μεταπτυχιακά

  • Σεμινάρια

  • Cambridge CELTA

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe