ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Σχολή Τεχνών, Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών

 

 

Η Σχολή Τεχνών, Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του New York College προσφέρει πανεπιστημιακά προγράμματα κρατικών Πανεπιστημίων της Αγγλίας και της Αμερικής, με έμφαση στον πολυπολιτισμικό και διεπιστημονικό χαρακτήρα των επιμέρους τμημάτων της.

 

Σπουδές στη Διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας από το New York College και το Πανεπιστήμιο UNIVERSITY OF GREENWICH της Μεγάλης Βρετανίας

Το New York College προσφέρει σε συνεργασία με το Βρετανικό κρατικό Πανεπιστήμιο UNIVERSITY OF GREENWICH της Αγγλίας ένα προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών εξειδικευμένο στη Διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας. Οι απόφοιτοι λαμβάνουν το πτυχίο Bachelor of Arts (BA Hons) από το UNIVERSITY OF GREENWICH ενώ το πρόγραμμα που διδάσκεται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα συνδυάζει τη θεωρητική εκπαίδευση με την πρακτική εξάσκηση στην τάξη.

 

Σπουδές στις Διεθνείς Σχέσεις από το New York College και το STATE UNIVERSITY OF NEW YORK/ Empire State University των Η.Π.Α.

Σε συνεργασία με το STATE UNIVERSITY OF NEW YORK, το New York College παρέχει ένα πολυδιάστατο ακαδημαϊκό, διεπιστημονικό και πολυπολιτισμικό πρόγραμμα σπουδών για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν τον τομέα των Διεθνών Σχέσεων. Με σπουδές εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, οι φοιτητές αποκτούν το πτυχίο Bachelor of Arts (B.A.) από το STATE UNIVERSITY OF NEW YORK / Empire State University.

 

Πτυχίο σε Κινηματογραφικές Σπουδές από το New York College και το Πανεπιστήμιο UNIVERSITY OF GREENWICH της Μεγάλης Βρετανίας

Οι κινηματογραφικές σπουδές προσφέρονται από το Βρετανικό κρατικό Πανεπιστήμιο UNIVERSITY OF GREENWICH διά του New York College στην Ελλάδα. Οι φοιτητές αποκτούν θεωρητικές και τεχνικές γνώσεις Κινηματογραφίας με έμφαση στην ανάπτυξη κριτικής σκέψης για δημιουργικές προσεγγίσεις στο σύγχρονο περιβάλλον της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Κάθε χρόνο δεκάδες ταινίες των φοιτητών του Τμήματος Κινηματογραφικών Σπουδών του Κολλεγίου (NYC Film Studies Department) συμμετέχουν σε διεθνή φεστιβάλ, ενώ πολλές έχουν διακριθεί σε Ελλάδα, Αγγλία και Αμερική. Οι φοιτητές αποκτούν το πτυχίο Bachelor of Arts (BA Hons) από το Πανεπιστήμιο UNIVERSITY OF GREENWICH.

Ανακαλύψτε όλες τις σχολές του NYC

  • Προπτυχιακά

  • Μεταπτυχιακά

  • Σεμινάρια

  • Cambridge CELTA

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe