ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες
*Ημερομηνία Γέννησης

Με την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
Πτυχίο στις Διεθνείς Σχέσεις

Πτυχίο στις Διεθνείς Σχέσεις


Με το πανεπιστημιακό πρόγραμμα για το πτυχίο Bachelor of Arts (B.A.) του Αμερικανικού κρατικού Πανεπιστημίου STATE UNIVERSITY OF NEW YORK/ Empire State College, με ειδικότητα στις Διεθνείς Σχέσεις και με σπουδές εξ ολοκλήρου στο New York College στην Ελλάδα, οι φοιτητές θα είναι σε θέση να:

  • Κατανοήσουν τις βασικές έννοιες στον τομέα της Ιστορίας, της Πολιτικής Επιστήμης και των Διεθνών Σχέσεων.
  • Μελετήσουν και αναλύσουν τα γεγονότα που απαιτούνται για την κατανόηση σημαντικών πολιτικών, οικονομικών, κοινωνικών και στρατιωτικών καταστάσεων και εξελίξεων.
  • Προσδιορίσουν και ιεραρχήσουν τα πιο σημαντικά στοιχεία για ανάλυση σε κάθε επιμέρους ζήτημα.
  • Εφαρμόσουν τις γνώσεις που αποκτήθηκαν για να αναλύσουν το παρελθόν, να κατανοήσουν το παρόν και να προβλέψουν το μέλλον.

Λεπτομέρειες
  • Πρόγραμμα Σπουδών

  • Καθηγητές

  • Καριέρα

Πρόγραμμα Σπουδών

Κατέβασε το Pdf εδώ.

Διάρκεια
Τα περισσότερα προγράμματα bachelor's απαιτούν από τον σχεδιασμό τους 4 ακαδημαϊκά έτη πλήρους φοίτησης. Οι φοιτητές έχουν και την επιλογή της μερικής φοίτησης.

Καριέρα

Πρακτική άσκηση και θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις, κυβερνητικούς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς στη Διεθνή Πολιτική, το Διεθνές Δίκαιο και το Διεθνές Εμπόριο,  όπως για παράδειγμα, ΟΗΕ, ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΟΑΣΕ (Οργανισμός Ασφάλειας & Συνεργασίας στην Ευρώπη), ICC (Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο), ICJ (Διεθνές Δικαστήριο της  Χάγης), IMF (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο), WB (Warner Brothers), ΠΟΕ (Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου) και πολλοί άλλοι.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


  • Πτυχίο Bachelor of Arts (B.A.) του Αμερικανικού κρατικού Πανεπιστημίου STATE UNIVERSITY OF NEW YORK / Empire State College.
  • Το παγκοσμίου φήμης STATE UNIVERSITY OF NEW YORK είναι το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο των Η.Π.Α., με 64 Πανεπιστημιουπόλεις (campuses) και 400.000 φοιτητές σε ακαδημαϊκά (πτυχιακά ή μεταπτυχιακά) προγράμματα.
  • Δεδομένου ότι οι Η.Π.Α. έχουν αναδειχθεί μεταπολεμικά στην ηγέτιδα Υπερδύναμη, είναι πρακτικά χρήσιμο για τους φοιτητές, που θέλουν να σταδιοδρομήσουν στον τομέα των Διεθνών Σχέσεων, να αποκτήσουν πτυχίο από Αμερικανικό Πανεπιστήμιο.

STATE UNIVERSITY OF NEW YORK/ ESC, U.S.A.


Στο New York College οι φοιτητές μας έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα αυθεντικό Αμερικανικό κρατικό πτυχίο Bachelor από το STATE UNIVERSITY OF NEW YORK/ ESC. Τo STATE UNIVERSITY OF NEW YORK είναι το μεγαλύτερο πολιτειακό Πανεπιστήμιο των Η.Π.Α. με 424.000 φοιτητές, με 64 campus-πανεπιστημιουπόλεις, ένα από τα οποία είναι το Empire State College στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης (Η.Π.Α.). Tο New York College έχει σύμβαση franchise agreement σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας και το πτυχίο που θα λάβετε στο τέλος των σπουδών σας απονέμεται από το ίδιο το Πανεπιστήμιο.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe