ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες
*Ημερομηνία Γέννησης

Με την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
Πτυχίο στην Επικοινωνία

Πτυχίο στην Επικοινωνία


Προετοιμαστείτε για μια επιτυχημένη καριέρα στην επικοινωνία με το πανεπιστημιακό πρόγραμμα για το πτυχίο Bachelor of Arts (B.A.) του Αμερικανικού κρατικού Πανεπιστημίου STATE UNIVERSITY OF NEW YORK / Empire State University, με ειδικότητα στην Επικοινωνία (Communication) και με σπουδές εξ ολοκλήρου στο NEW YORK COLLEGE στην Ελλάδα.

 

Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα είναι σε θέση να:

 • Εφαρμόζουν τις επικοινωνιακές γνώσεις τους αναλυτικά και με κριτική σκέψη σε πραγματικές καταστάσεις
 • Κατανοούν τις πολιτικές, κοινωνικές, νομικές, ρυθμιστικές, περιβαλλοντικές και τεχνολογικές επιπτώσεις σε επιχειρήσεις, κυβερνητικές υποθέσεις και οργανισμούς
 • Έχουν λειτουργική γνώση του Ευρωπαϊκού και Αμερικανικού περιβάλλοντος των οργανισμών και επιχειρήσεων, όπως επίσης και σημαντικών ή και κρίσιμων κυβερνητικών και πολυπολιτισμικών ζητημάτων.
 • Αξιοποιούν ένα γενικό γνωστικό υπόβαθρο στις επιστήμες και τις ανθρωπιστικές σπουδές, που παρέχεται μέσω του προγράμματος Γενικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου
 • Αναπτύσσουν επικοινωνιακά σχέδια και πλάνα repositioning οργανισμών ή/και rebranding επιχειρήσεων

Οι απόφοιτοί μας θα διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα για σταδιοδρομία στην Επικοινωνία και τις Δημόσιες Σχέσεις ή για μετεκπαίδευσή τους σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

Ανακάλυψε περισσότερα πτυχία στη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων


Λεπτομέρειες
 • Πρόγραμμα Σπουδών

 • Καριέρα

Πρόγραμμα Σπουδών

Κατέβασε το PDF εδώ.

Διάρκεια

Τα περισσότερα προγράμματα bachelor's απαιτούν από τον σχεδιασμό τους 4 ακαδημαϊκά έτη πλήρους φοίτησης. Οι φοιτητές έχουν και την επιλογή της μερικής φοίτησης.

Καριέρα

Για όσους θέλουν να δουλέψουν άμεσα, αυτό το πτυχίο τους παρέχει υψηλή γνώση επικοινωνίας και δεξιότητες αναγκαίες για επιτυχία σε μια ποικιλία θέσεων στο πεδίο επικοινωνίας, που περιλαμβάνει επιχειρήσεις, ΜΜΕ, Δημόσιες Σχέσεις, Δημόσιο, και μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Μπορείς επίσης να αρχίσεις την δική σου επιχείρηση.
Μόλις έχετε κάποια θέση σε έναν οργανισμό, θα μπορέσετε να αποκτήσετε πρακτική γνώση σε κάποια συγκεκριμένη περιοχή, όπως στο Marketing, στην Επικοινωνία, στις Δημόσιες Σχέσεις,  ή στη Διαφήμιση, το οποίο αν συμπληρωθεί με ένα μεταπτυχιακό τίτλο σε αυτόν το τομέα, θα εξασφαλίσει μια καλοπληρωμένη εργασία με καλές προοπτικές εξέλιξης στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


 • Πτυχίο Bachelor of Arts (B.A.) του Αμερικανικού κρατικού Πανεπιστημίου STATE UNIVERSITY OF NEW YORK / Empire State University.
 • Το παγκοσμίου φήμης STATE UNIVERSITY OF NEW YORK είναι το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο των Η.Π.Α., με 64 Πανεπιστημιουπόλεις (campuses) και 400.000 φοιτητές σε ακαδημαϊκά (πτυχιακά ή μεταπτυχιακά) προγράμματα.
 • Δεδομένου ότι οι Η.Π.Α. έχουν αναδειχθεί μεταπολεμικά στην ηγέτιδα Δύναμη σε θέματα επικοινωνίας, είναι σημαντικό και πρακτικά χρήσιμο για τους φοιτητές, που θέλουν να σταδιοδρομήσουν στον τομέα της Επικοινωνίας Επιχειρήσεων, να αποκτήσουν πτυχίο από Αμερικανικό Πανεπιστήμιο.
 • Ευέλικτο πανεπιστημιακό πρόγραμμα σπουδών, ανάλογα με τις ανάγκες των μαθητών – πρωινά και βραδινά τμήματα.
 • Έμπειρο ακαδημαϊκό προσωπικό και καθηγητές με πρακτική εμπειρία στις δημόσιες σχέσεις επιχειρήσεων, οργανισμών και πολιτικών οργανώσεων (κομμάτων κλπ.).
 • Εκπαιδευτικές μέθοδοι υψηλής ποιότητας που συνδυάζουν διαλέξεις με επισκέψεις σε εταιρείες και οργανισμούς, εξειδικευμένα σεμινάρια (case studies), και διαλέξεις από διάσημους και αναγνωρισμένους επαγγελματίες και πολιτικούς.
 • Υπηρεσίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας και αποφοίτων που συνδέουν τους σπουδαστές με την αγορά εργασίας.

STATE UNIVERSITY OF NEW YORK/ ESU, U.S.A.


Το κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης STATE UNIVERSITY OF NEW YORK είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες με 64 πανεπιστημιουπόλεις και 400.000 φοιτητές. Το Empire State University είναι ένα από τα 64 κολλέγια και πανεπιστήμια του STATE UNIVERSITY OF NEW YORK με περίπου 20.000 φοιτητές. Tο New York College έχει σύμβαση franchise agreement σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας και το πτυχίο που θα λάβετε στο τέλος των σπουδών σας απονέμεται από το ίδιο το Πανεπιστήμιο.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe