ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

New York College 2013 Graduation Ceremony


17 July 2013
New York College 2013 Graduation Ceremony
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα έγινε η ετήσια τελετή αποφοίτησης των προγραμμάτων Bachelor, Master και PhD του New York College με επίτιμους ομιλητές τους Dr. Hugh Hammett, Αντιπρόεδρο Εξωτερικών Υποθέσεων του State University of New York, Empire State College,  τον Καθηγητή Simon Jarvis, Deputy Vice Chancellor του University of Greenwich, και τον Πρύτανη του University of Bolton, Dr. George Holmes. Την απονομή των πτυχίων πραγματοποίησαν οι ακαδημαϊκοί εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων πανεπιστημίων με το New York College, State University of New York, ESC, University of Greenwich, University of Bolton,  IUKB, Ecole Superieure de Gestion, και National American University, ενώ την Τελετή τίμησαν με τη παρουσία τους υψηλόβαθμα στελέχη του Université Toulouse. 
Το New York College απένειμε την ύψιστη τιμητική διάκριση  στους Dr. John S. Bailey, τ. Πρόεδρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Αθηνών, και Δρ. Κωσταντίνο Τούτουζα, Αναπληρωτή Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. 
 
Η νεαρή μαθήτρια Γεωργία Χάλκου έλαβε το Βραβείο Ηθικής και Υποτροφία Σπουδών σε αναγνώριση του ήθους και των αρχών της που επέδειξε παραδίδοντας στην Αστυνομία ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που βρήκε, και ο νεαρός Δημήτρης Μωραΐτης έλαβε το Βραβείο Επιχειρηματικότητας σε αναγνώριση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας.
 
Τη τελετή έκλεισε ο κ. Ηλίας Φούτσης, Πρόεδρος του New York College που ευχήθηκε στους αποφοίτους προσωπική και επαγγελματική ευτυχία.
 
Χαιρετισμός του Προέδρου του New York College κου. Ηλία Φούτση προς τους αποφοίτους του Κολλεγίου. Στη σκηνή βρίσκονται ο Πρύτανης του University of Bolton Dr. George Holmes, ο Πρύτανης του New York College Διονύσης Μετζενιώτης, ο Αντιπρύτανης του University of Greenwich, Prof. Simon Jarvis, ο Dr. Hugh Hammett, Αντιπρόεδρος Εξωτερικών Υποθέσεων του State University of New York, ESC,  καθώς και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη των συνεργαζομένων πανεπιστημίων του Κολλεγίου.
 
Ο Πρόεδρος του New York College κος Ηλία Φούτσης βραβεύει τον τ. Πρόεδρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος έπη 34 χρόνια Dr. John S. Bailey, για την συνεισφορά του στον τομέα της Αμερικανικής ανωτέρας εκπαίδευσης στην Ελλάδα.
 
Ο Πρόεδρος του New York College Κύριος Ηλία Φούτσης βραβεύει τον απόφοιτο κ. Δημήτρη Μοραΐτη για τα την επιχειρηματική του δραστηριότητα στον  τομέα της τεχνολογίας.
 
Ο Πρόεδρος  Φούτσης παρέα με τον Πρύτανη του University of Bolton Dr.George Holmes, τον  τ. Πρόεδρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος Dr. John S. Bailey  και τον Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων του New York College κ.  Άρη Φ. Ματθαίου σε δείπνο που παρέθεσε στη κατοικία του στους επίσημους καλεσμένους του κολλεγίου.
 
Ο Πρόεδρος του New York College Κύριος Ηλία Φούτσης δίνει τον λόγο στον τιμώμενο καλεσμένο Dr. John S. Bailey
 
Γονείς και φίλοι τον τελειοφοίτων του New York College στο χώρο του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου.
 
Ο Πρόεδρος του New York College κ. Ηλίας Φούτσης παρουσιάζει την νεαρά μαθήτρια Γεωργία Χάλκου η οποία βραβεύτηκε από το New York College για το ήθος που επέδειξε παραδίδοντας στην Αστυνομία ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που βρήκε στο δρόμο. Η Γεωργία Χάλκου παρέλαβε και μια υποτροφία αξίας 25.000 ευρώ απο το Κολλέγιο. 
 
Ο κύριος Νικήτας Παπαδάτος  παραλαμβάνει το πτυχίο BA Hons Business Studies with Shipping παρέα με την κορούλα του από τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου του Greenwich, Καθηγητή Simon Jarvis.
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe