ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Νέα

Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Bsc (Hons) Psychology, Psychotherapy and Counselling του Πανεπιστημίου του Bolton στο New York College είναι πλέον διαπιστευμένο από τη Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία (British Psychological Society)!

Το Τμήμα Ψυχολογίας του New York College φιλοξένησε επισκέπτες από τη Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία (BPS) και τον εταίρο μας, το Πανεπιστήμιο του Bolton, κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Οι εκπρόσωποι της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρείας πραγματοποίησαν μια σειρά συναντήσεων με φοιτητές, καθηγητές και τη διοίκηση, ενώ επιθεώρησαν τις εγκαταστάσεις του NYC, συμπεριλαμβανομένου του πλήρως εξοπλισμένου ερευνητικού εργαστηρίου Ψυχολογίας του NYC. Επιβεβαιώθηκε ότι το πρόγραμμα στο New York College πληροί τα αυστηρά κριτήρια της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρείας για τη διαπίστευση των μαθημάτων. Ολόκληρη η ομάδα καθηγητών του New York College επαινέθηκε για την «προσιτότητα και τον συνεκτικό τρόπο που εργάζονται ως ομάδα και υποστηρίζουν τους φοιτητές».

19 May 2023

Εμπνευσμένη ομιλία του παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη στην εναρκτήρια εκδήλωση του πανεπιστημιακού προγράμματος Αθλητικών Σπουδών του New York College Θεσσαλονίκης

Τη Δευτέρα 08 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Νew York College Θεσσαλονίκης  «Αθλητισμός: Όχι απλά τρόπος ζωής, μια υποσχόμενη καριέρα» στο αμφιθέατρο του Ολυμπιακού Μουσείου με κεντρικούς ομιλητές τους κ.κ.: Άγγελο Χαριστέα, Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κεντρικής Μακεδονίας, Πλούταρχο Σαρασλανίδη, πρ. Αν. Καθηγητή Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, Ομοσπονδιακό Προπονητή ΣΕΓΑΣ και Δρ. Κωνσταντίνο Ν. Παύλου, Sc.D., FAAKPE, ερευνητή Harvard Medical School, Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο, Αναπληρωτή Κοσμήτορα-Sports Sciences & Coaching Programme NYC.

11 May 2023

Σημαντική συζήτηση στο NYC ATHENS CAMPUS του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη για το ψηφιακό άλμα της Ελλάδας, μετά από πρόσκληση των φοιτητών και καθηγητών του New York College

O Κυριάκος Πιερρακάκης, Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης επισκέφθηκε το New York College Αθήνας και σε μια ανοιχτή συζήτηση στον αίθριο χώρο του NYC Athens Campus, εξήγησε στους φοιτητές τις δυνατότητες των αλγορίθμων, μίλησε για το συνολικό έργο του ψηφιακού μετασχηματισμού και πώς οι νέες τεχνολογίες συνετέλεσαν καθοριστικά στην ραγδαία πρόοδο της χώρας συμβαδίζοντας έτσι με τις απαιτήσεις της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης. 
 
12 April 2023

Η φετινή "Ημέρα Καριέρας" του New York College Αθήνας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία . Πολλά τα χαμόγελα και οι προσδοκίες για το ξεκίνημα μίας λαμπρής σταδιοδρομίας!

Το New York College διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία για ακόμα μια χρονιά, την 32η Ημέρα Καριέρας στις 05 Απριλίου στο NYC Pythagoras Hall, με συμμετοχή 46 σημαντικών εταιρειών από την Ελλάδα και την Ευρώπη προσφέροντας στα στελέχη τους τη δυνατότητα επιλογής καταρτισμένων φοιτητών και αποφοίτων του κολλεγίου με στόχο την άμεση πρόσληψή τους. 
 
07 April 2023

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2023 – ΝΥC Τhessaloniki Campus

Το Γραφείο Καριέρας του New York College – Τhessaloniki campus διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία στις εγκαταστάσεις του την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας», στις 20-22 Μαρτίου στοχεύοντας σταθερά  στην άμεση διασύνδεση των φοιτητών και αποφοίτων του με την αγορά εργασίας.

28 March 2023

Με σημαντικούς παράγοντες του Ελληνικού επιχειρείν, της Ελληνικής ακαδημαϊκής κοι-νότητας, μελών του ΣΕΒ, της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) και του ICC Women Hellas, παρουσία του αν. Υπουργού Ανάπτυξης, κ. Νίκου Παπαθανάση, Η-μερίδα από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο New York College για την Ελληνική Οικονομία και Ανάπτυξη

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα του Eκπαιδευτικού Ομίλου Νew York College με θέμα: «Ελληνική Οικονομία και Ανάπτυξη: Ενισχύοντας την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητα σε περιόδους αβεβαιότητας». Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 στην κατάμεστη αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσό.

24 March 2023

Με σημαντικούς παράγοντες του χώρου των Ενόπλων Δυνάμεων και της Ακαδημαϊκής Κοινότητας, παρουσία του αν. Υπουργού Εξωτερικών, κου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, κου Άγγελου Συρίγου, του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κου Γεώργιου Κατρούγκαλου και του Βουλευτή ΚΙΝΑΛ κου Ανδρέα Λοβέρδου, Ημερίδα του New York College για το Αύριο των Ελληνοτουρκικών Σχέσεων.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή περισσοτέρων από 700 παρευρισκόμενων συμμετεχόντων, ολοκληρώθηκε η Ημερίδα του Eκπαιδευτικού Ομίλου Νew York College με θέμα: «Το αύριο των Ελληνοτουρκικών Σχέσεων»

Η εκδήλωση έλαβε χώρα με την επίσημη υποστήριξη του Foreign Affairs - Hellenic Edition, την Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 στην κατάμεστη αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου.

01 March 2023

Με σημαντικούς παράγοντες της αγοράς εργασίας, παρουσία του Υφυπουργού Εσωτερικών, Αρμόδιου για τα Θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρου Καλαφάτη, η Ημερίδα του New York College για την Ηγεσία και Αυτοηγεσία σε Εποχές Αβεβαιότητας.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή περισσοτέρων από 500 παρευρισκόμενων συμμετεχόντων, ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στην αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, η Ημερίδα του Eκπαιδευτικού Ομίλου Νew York College με θέμα: «Ηγεσία και Αυτοηγεσία σε Εποχές Αβεβαιότητας. Αναβαθμίζοντας το ανθρώπινο κεφάλαιο για ανθεκτικότητα και ανάπτυξη στις σύγχρονες επιχειρήσεις». Η ημερίδα είχε την υποστήριξη του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ).

27 January 2023

Η Εκπαιδευτική κοινότητα του New York College αποχαιρετά σήμερα τον Χριστόδουλο Γιαλλουρίδη

Με βαθιά λύπη αλλά και συγκίνηση ανακοινώνουμε ότι ο επί σειρά ετών στενός συνεργάτης, πολύτιμος φίλος και Διευθυντής του Κέντρου Γεωπολιτικών Αναλύσεων του NEW YORK COLLEGE, Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής και π. Κοσμήτορας της Σχολής Διεθνών Σπουδών, Επικοινωνίας και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, δεν βρίσκεται πια κοντά μας.
09 January 2023

Tο University of New York in Prague (UNYP)- θυγατρικό Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο του Ομίλου New York College, υποδέχθηκε την Dr. Lisa Vollendorf νέα Πρόεδρο του State University of New York- Empire State College.

O Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College έχει συμπληρώσει 34 χρόνια σταθερής συνεργασίας με το State University of New York – ESC, το μεγαλύτερο πολιτειακό πανεπιστήμιο της Αμερικής, παρέχοντας στους φοιτητές του εδώ και τρείς δεκαετίες, αυθεντικό Αμερικάνικο πτυχίο BACHELOR με σπουδές εξ ολοκλήρου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πράγα.
 
29 November 2022

Πολύτιμα και πρακτικά χρήσιμα μαθήματα ηγεσίας από τον διάλογο που έλαβε χώρα στο Εθνικό Ιδρύμα Ερευνών στις 24/05/2018 του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και νυν Πρωθυπουργού κ. ΚΥΡΙAΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤAΚΗ με τον τότε Διευθυντή των μεταπτυχιακών προγραμμάτων Executive MBA και Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (πρ. ΑΣΟΕΕ) και νυν Πρύτανη του New York College, καθηγητή ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ

Δείτε εδώ τον διάλογο του Πρωθυπουργού κ. ΚΥΡΙAΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤAΚΗ με τον Πρύτανη του New York College, καθηγητή ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ: https://youtu.be/gWY55YuDpuM

28 November 2022

Το New York College Θεσσαλονίκης συμμετείχε ως χορηγός στη Δεξίωση που διοργάνωσε η Πρεσβεία της Μεγάλης Βρετανίας και ο Βρετανός Πρέσβης στην Ελλάδα, Matthew Lodge, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Ο Βρετανός Πρέσβης εξέφρασε την μεγάλη του χαρά για την διοργάνωση ενώ τόνισε ότι ιδρύματα όπως το NEW YORK COLLEGE προάγουν την Βρετανική εκπαίδευση και στην Βόρεια Ελλάδα.
 
23 November 2022
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe