ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Προγράμματα Σπουδών

Tο NEW YORK COLLEGE, το κορυφαίο κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα, το ΜΟΝΑΔΙΚΟ με διεθνή εμπειρία στην ίδρυση Ιδιωτικών Πανεπιστημίων στο εξωτερικόπροσφέρει σύγχρονα προγράμματα σπουδών σε συνεργασία με κρατικά Πανεπιστήμια Αγγλίας, Γαλλίας και Αμερικής, διευρύνοντας τους ορίζοντες της γνώσης, συνδυάζοντας την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά με τα πρότυπα του αμερικανικού και ευρωπαϊκού συστήματος ανώτατης εκπαίδευσης.

BACHELOR • MASTER • MBA • PhD

Ανακάλυψε και εσύ το πρόγραμμα σπουδών που σου ταιριάζει
και ζήσε τις δικές σου πρωτιές, με αφετηρία το New York College!

 

 

Προπτυχιακά Προγράμματα

Προπτυχιακά Προγράμματα

Τα πτυχία Bachelors είναι τίτλοι ανώτατων σπουδών που σε βοηθούν να αναπτύξεις μια πλήρη κατανόηση μιας ειδικότητας. Υπάρχουν πολλές ειδικότητες από τις οποίες μπορείς να επιλέξεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

Μεταπτυχιακά Προγράμματα

Ένας μεταπτυχιακός τίτλος μπορεί να δώσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην καριέρα σας ή να σας βοηθήσει να την αλλάξετε εντελώς. Η μεταπτυχιακή εκπαίδευση προσφέρει είτε εξειδίκευση πάνω σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, είτε τη δυνατότητα ανάπτυξης μίας καινοτομίας, ενώ αποτελεί και το μονοπάτι που θα σας οδηγήσει στην υψηλότερη βαθμίδα πτυχίου, το Διδακτορικό.

Τα περισσότερα μεταπτυχιακά προγράμματα απευθύνονται σε πτυχιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
Μεταπτυχιακά Προγράμματα
Διδακτορικά προγράμματα

Διδακτορικά προγράμματα

Το New York College συνεχίζει να δεσμεύεται για την αριστεία στην έρευνα και ενθαρρύνει τους απόφοιτους σε όλους τους κλάδους να εξετάσουν το ενδεχόμενο περαιτέρω σπουδών για την απόκτηση ενός διδακτορικού - ο υψηλότερος τίτλος σπουδών που απονέμει το πανεπιστήμιο ή για ένα MPhil. Για το σκοπό αυτό, το Κολλέγιο προσφέρει τη δυνατότητα σπουδών για διδακτορικό ή MPhil σε οποιοδήποτε θέμα, στο οποίο υπάρχει σχετική ερευνητική εμπειρία, σε συνεννόηση με την Ακαδημαϊκή Ομάδα, το Ινστιτούτο Ερευνών ή το Κέντρο Ερευνών.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe