ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Όμιλος NYC

Το New York College είναι ένας όμιλος εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που προσφέρουν υψηλής ποιότητας πολυπολιτισμική εκπαίδευση μέσω των ακαδημαϊκών τους συνεργασιών με διακεκριμένα Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια.

Όραμα

Το New York College ιδρύθηκε το 1989, και από τότε, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα προσφέρει νέες ευκαιρίες στην εκπαίδευση και στην επαγγελματική κατάρτιση. Συνδυάζοντας την τοπική πολιτιστική κληρονομιά με τα Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά μοντέλα, το New York College εκπαιδεύει τους επαγγελματίες του μέλλοντος που μετέχουν σε μια πολυπολιτισμική εμπειρία, αποκτούν διαπολιτισμική άποψη, και προσαρμόζονται στο παγκοσμιοποιημένο πνεύμα.

Πορεία και Συνεργασίες

Το New York College προσφέρει Foundation, Προπτυχιακά, Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά πτυχία σε ένα ευρύ πεδίο ειδικοτήτων μέσω των ακαδημαϊκών συνεργασιών του με διακεκριμένα πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρώπης όπως το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης State University of New York- Empire State College, τα Βρετανικά University of Greenwich, University of Bolton, το Γαλλικό Universite  Toulouse 1 Capitole και τo το Αμερικάνικο National American University. Τα πτυχία BachelorMaster και PhD που αποκτώνται στο New York College από τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια, αναγνωρίζονται από το Υπουργείο Παιδείας (ΣΑΕΠ) ως ισοδύναμα με τα πτυχία των Ελληνικών Πανεπιστημίων με τα ίδια  επαγγελματικά δικαιώματα (www.minedu.gr).

 

Οι Διεθνείς Διαστάσεις του New York College

Το 1998 το New York College ίδρυσε το UNIVERSITY OF NEW YORK IN PRAGUE (UNYP), στην Δημοκρατία της Τσεχίας, το πρώτο ιδιωτικό ίδρυμα ανώτερης εκπαίδευσης, αναγνωρισμένο από το Τσέχικο Υπουργείο Παιδείας.

Το 2001, ιδρύθηκε το New York College Θεσσαλονίκης, στην καρδιά της πόλης, προσφέροντας έναν μεγάλο αριθμό προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων ανταποκρινόμενο στις εκπαιδευτικές ανάγκες της Βορείου Ελλάδος.

Το 2002 το New York College ίδρυσε το πρώτο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στα Τίρανα της Αλβανίας, το UNIVERSITY OF NEW YORK TIRANA, έχοντας εξασφαλίσει την αναγνώριση και την πιστοποίηση του Υπουργείου Παιδείας της Αλβανίας, και προσφέρει ένα πλήρες φάσμα προγραμμάτων (Προπτυχιακά, Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά) σε μια ποικιλία ειδικοτήτων. 

Ο Όμιλος συνεχίζει να εξελίσσεται μέσω της σύναψης νέων συνεργασιών, της προσφοράς νέων προγραμμάτων, και της συνεχούς βελτίωσης των εγκαταστάσεων του. Μείνετε συντονισμένοι με τον ιστότοπό μας και μάθετε περισσότερα.

Το Πολυπολιτισμικό Περιβάλλον

Το New York College είναι στην ευχάριστη θέση να δηλώνει υπερήφανα ότι έχει καθιερώσει ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον. Ακαδημαϊκό και Διοικητικό προσωπικό, καθώς επίσης και φοιτητές, από όλο τον κόσμο εργάζονται και σπουδάζουν κοντά μας. Στο New York College θεωρούμε την διαφορετικότητα ως προταίρημα, καθώς ανοίγει νέους ορίζοντες στην μάθηκση, εμπλουτίζει τις πολιτιστικές επαφές, και κυρίως επιτρέπει στους φοιτητές μας να αλληλεπιδρούν σε ένα πολιτιστικά πλούσιο περιβάλλον, που είναι τόσο σημαντικό για τους πολίτες του παγκοσμιοποιημένου σήμερα.

Ποιοτικά Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Το Ακαδημαϊκό και Διοικητικό προσωπικό του New York College, είναι απόφοιτοι των καλύτερων πανεπιστημίων της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Τα μέλη της ακαδημαϊκής ομάδας του New York College έχουν επαγγελματική εμπειρία και διακρίσεις στον τομέα εξειδίκευσής τους, όπως επίσης και ακαδημαϊκά και διδακτικά προσόντα επιπλέον των μεταπτυχιακών και διδακτορικών τους τίτλων, από γνωστά Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά πανεπιστήμια.

Προσφέρουμε ευέλικτα προγράμματα σπουδών τα οποία ανταποκρίνονται τόσο στους εργαζόμενους φοιτητές, όσο και στους μη εργαζόμενους, ενώ συνεχώς εμπλουτίζουμε τις επιλογές και το ακαδημαϊκό περιεχόμενο ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της τοπικής και διεθνούς αγοράς εργασίας.

Διακρίσεις και Επιτεύγματα

Το ετήσιο Βιβλίο Αποφοίτων παρουσιάζει ένα δείγμα των αποφοίτων μας και τις εργασιακές θέσεις τις οποίες κατέχουν σε εθνικές αλλά και πολυεθνικές εταιρίες και οργανισμούς, όπως επίσης και εκείνους που έχουν γίνει δεκτοί να συνεχίσουν τις μετέπειτα σπουδές τους σε διακεκριμένα πανεπιστήμια των ΗΠΑ και της Ευρώπης. Οι απόφοιτοι του New York College συνεχίζουν να κατέχουν ένα υψηλό ποσοστό προσληψιμότητας ως αποτέλεσμα του κύρους των πτυχίων τους αλλά και της επαγγελματικής καθοδήγησης και υποστήριξης που έχουν τόσο κατα την διάρκεια των σπουδών τους στο New York College αλλά και μετά την αποφοίτηση τους. Επιπλέον, πολλοί από τους αποφοίτους μας έχουν ξεκινήσει τις δικές τους επιχειρήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe
INSTAGRAM