ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Blog

Embarking on the Journey of English Language Teaching (ELT)

Η Διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας (ELT) αποτελεί ένα ποικίλο και συναρπαστικό πεδίο, που προσελκύει άτομα από διαφορετικά υπόβαθρα, καθένα κινούμενο από μοναδικές κινήσεις και φιλοδοξίες.

08 May 2024

Η Διεθνής Οικονομική Ολυμπιάδα καλωσορίζει το New York College

O οικονομικός αλφαβητισμός είναι μια ανεκτίμητη δεξιότητα που επιτρέπει στους πολίτες να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή. Η κατανόηση των βασικών οικονομικών αρχών βελτιώνει την ικανότητα κάποιου να πλοηγείται στην περίπλοκη παγκόσμια οικονομία, να διαχειρίζεται με σύνεση τα προσωπικά του οικονομικά και να συμβάλλει αποτελεσματικά στις συζητήσεις για τη δημόσια πολιτική. Προάγει την κριτική σκέψη και τις δεξιότητες επίλυσης περίπλοκων προβλημάτων, ενθαρρύνοντας μια βαθύτερη κατανόηση του πώς λειτουργούν οι οικονομίες, τι επηρεάζει τις χρηματαγορές, καθώς και τον αντίκτυπο των οικονομικών πολιτικών στην κοινωνία. Τελικά, η οικονομική γνώση εξοπλίζει τα άτομα με τις γνώσεις για να επιτύχουν οικονομική σταθερότητα και να συμμετέχουν ενεργά στον σχηματισμό μιας ευημερούσας οικονομίας.

19 March 2024

Tα πιθανά οφέλη της Συμβουλευτικής Ομηλίκων/Ομοτίμων

Η συμβουλευτική ομηλίκων είναι ένα σύστημα προσφοράς και αποδοχής βοήθειας μεταξύ ατόμων όμοιας ηλικίας και ιδιότητας και στηρίζεται στις βασικές αρχές του αμοιβαίου σεβασμού, της υπευθυνότητας και της κατανόησης. Η λέξη Ομότιμος/Ομήλικος στη γλώσσα μας δεν αποδίδει πολύ καλά αυτό που θέλουμε να πούμε. Πρόκειται για τη μετάφραση του αγγλικού Peer και συμβολίζει τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ίδια φάση ζωής. Ομήλικοι είναι άρα οι συμμαθητές σε ένα σχολείο, αλλά και οι φοιτητές ενός Πανεπιστημίου όλων των ετών. Ομήλικος είναι ο πρωτοετής 18 χρονών και ο 35χρονος που έρχεται στο ίδιο τμήμα να φοιτήσει ως ήδη πτυχιούχος.

12 March 2024

Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του New York College: Συνδυάζοντας Εκπαίδευση και Καινοτομία

Στον σύγχρονο κόσμο των επιχειρήσεων, η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του New York College  ως ένας καινοτόμος οδηγός προς την αριστεία. Με μια προοδευτική προσέγγιση στην εκπαίδευση και την καινοτομία, η σχολή δημιουργεί ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την ανάπτυξη μελλοντικών ηγετών και επαγγελματιών στον χώρο της επιχειρηματικής διοίκησης.

12 March 2024

Προοπτικές σπουδών στην Πληροφορική: Σχηματίζοντας το Μέλλον της Τεχνολογίας

Η Πληροφορική χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο σημαντικά πεδία σπουδών στη σύγχρονη εποχή, επηρεάζοντας κάθε πτυχή των επιχειρήσεων. Με τη συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας, οι προοπτικές για όσους επιλέξουν να σπουδάσουν Πληροφορική είναι συναρπαστικές και ευρείες. Αυτό το άρθρο εξερευνά τις διάφορες διαστάσεις των σπουδών στην Πληροφορική και τις προοπτικές που προσφέρονται στους μελλοντικούς επαγγελματίες του τομέα.

11 March 2024

Παράλληλη Φοίτηση: Η Στρατηγική Επιλογή Ενός Φοιτητή για Μια Διαδρομή Επιτυχίας

Η παράλληλη φοίτηση αποτελεί μια διαδικασία που συνδυάζει την ακαδημαϊκή προσπάθεια με την επαγγελματική ανάπτυξη, επιτρέποντας σε φοιτητές να επεκτείνουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν παράλληλα πολύτιμες εμπειρίες. Φοιτητές όπως εγώ, αποφασίζουν να αναζητήσουν αυτήν την πρόκληση για διάφορους λόγους.

15 February 2024

Ο Δρόμος της Επιτυχίας

Σύμφωνα με τις επιστημονικές έρευνες και την προσωπική μου πολύχρονη εμπειρία ως Διευθυντής μεταπτυχιακών προγραμμάτων για στελέχη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) και στο New York College, προκύπτει ότι η επαγγελματική επιτυχία ή μια επιτυχημένη καριέρα εξαρτάται από τέσσερις κατηγορίες ικανοτήτων και αρετών.

15 February 2024

Πατέρας και Γιος Σπουδάζουν Μαζί στο New York College: Το όνειρο της οικογένειας Σιγάλα που έγινε πραγματικότητα

Στα 61 του χρόνια, ο Γιώργος Σιγάλας ζει ένα όνειρο που φαινομενικά μπορεί να φαίνεται απίθανο. Μέσω του New York College και του συνεργαζομένου κρατικού Βρετανικού Πανεπιστημίου του Bolton- Greater Manchester, ο κ. Σιγάλας έχει την ευκαιρία να παρακολουθεί μαζί με τον γιο του το πανεπιστημιακό προπτυχιακό πρόγραμμα Αθλητικών Επιστημών και Προπονητικής. Μοιραζόμενοι το ίδιο θρανίο και το πάθος τους για τον αθλητισμό, πατέρας και γιος βιώνουν αυτή την μοναδική εμπειρία με χαρά και ενθουσιασμό.

15 February 2024
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe