ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Blog

Περί Παιδείας Παρακαταθήκη Ιωάννου Καποδίστρια

Τo New York College παραθέτει σε αναδημοσίευση ολόκληρο το βαρυσήμαντο άρθρο-ανθολογία περί τής εθνικά κρίσιμης και πάντα επίκαιρης παρακαταθήκης τού Μεγάλου Εθνάρχου Ιωάννου Καποδίστρια για μια Δημόσια Εκπαίδευση αντάξια της τεράστιας και κοσμογονικής πολιτισμικής κληρονομιάς των Ελλήνων. Τα ανθολογούμενα (33) κείμενα του Καποδίστρια —που εδώ και δύο αιώνες μάς δείχνουν και φωτίζουν τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ δρόμο για την πραγματική ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ των Ελλήνων και την βιώσιμη ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ τής Νεότερης Ελλάδος— αποδίδονται παρακάτω προσαρμοσμένα στο MONOTONIKO σύστημα.

14 April 2021

H εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης στη χειρουργική της σπονδυλικής στήλης

Περισσότερα από 2000 χρόνια, φιλόσοφοι όπως ο Αριστοτέλης, ο Ηράκλειτος, ο Descartes κ.ά., προσπάθησαν να περιγράψουν τους μηχανισμούς μάθησης, απομνημόνευσης, όρασης, αντίληψης και συλλογισμού.

10 April 2021

Σύγχρονη ηγεσία και επιχειρηματικές δεξιότητες

Οι σύγχρονες επιχειρήσεις χρειάζεται να προσφέρουν παιδεία, επιχειρησιακές ηθικές και επαγγελματική εκπαίδευση ώστε να καλλιεργήσουν αρετές ήθους και γνώσεων στα στελέχη τους. Η αποστολή κάθε μάνατζερ που επιδιώκει την καινοτομία στην ομάδα του είναι να προστατεύει τους ανθρώπους του από εσωτερικές ανησυχίες και φόβους αποτυχίας.

26 March 2021

E- TRAVEL SUCCESS STORY

Ένα ακόμη success story φοιτητή του New York College! O Μάνος Παπυράκης, φοιτητής της ειδικότητας Business Management του Bolton University, είναι συνιδρυτής του δικτύου DayTrip4U το οποίο έχει βραβευτεί ως το καλύτερο website παγκοσμίως για εκδρομές, από τα World Travel Awards. Αφορμή για την υλοποίηση του συγκεκριμένου project υπήρξαν οι γνώσεις που έλαβε κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης του μαθήματος Project Management στο Κολλέγιο.

19 March 2021

Life with Covid-19

Ύστερα από αρκετές δεκαετίες η ανθρωπότητα έρχεται αντιμέτωπη ξανά με μια νέα απειλή γνωστή ως Covid-19. Η ασθένεια κορονοϊού είναι γνωστή ως οξεία αναπνευστική νόσος 2019-nCoV, την καθιστά μία μολυσματική ασθένεια που προκαλείται από τον  SARS-CoV-2 . Ο ιός  εντοπίστηκε για πρώτη φορά στην Κίνα στα τέλη του 2019 και σταδιακά εξαπλώθηκε παγκοσμίως.

Τα συμπτώματα του Covid-19 μετά την επαφή με τον ιό ξεκινάνε τις πρώτες 14 μέρες  όπου μπορεί να εμφανιστεί πυρετός , βήχας , δύσπνοια  ή μυϊκοί πόνοι . Συνήθως  οι ασθενείς που παρουσιάζουν επιδείνωση της υγείας τους , εμφανίζουν έντονη δύσπνοια ακόμα και λοίμωξη  στους πνεύμονες.

23 November 2020

Δεξιότητες διαχείρισης χρόνου

Συχνά στην τάξη μιλάμε για «μεταβιβάσιμες δεξιότητες» - μια ικανότητα χρησιμοποιείται μεν σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον, αλλά είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί και αλλού π.χ. οι παρουσιάσεις PowerPoint. Κατά τη διάρκεια της καριέρας σας στο κολέγιο, μαθαίνετε πώς να δημιουργείτε και να πραγματοποιείτε καλές παρουσιάσεις στους εκπαιδευτές και τους συμμαθητές σας. Αυτή είναι μια δεξιότητα που θα είναι πολύτιμη στην επαγγελματική σας καριέρα όταν πραγματοποιείτε  παρουσιάσεις σε συναδέλφους και πελάτες.

16 November 2020

Δημοφιλής επιλογή καριέρας το Digital Marketing. Γιατί να το επιλέξεις

To Digital Marketing είναι ένας ταχύτητα εξελισσόμενος τομέας με ραγδαία ανάπτυξη. Με τις περισσότερες επιχειρήσεις να θεωρούν το Digital Marketing ένα δυνατό συστατικό επιτυχίας, δημιουργείται η ανάγκη για επαγγελματίες του κλάδου με σχετικές δεξιότητες και εμπειρία στην ψηφιακή διαφήμιση προσφέροντας έδαφος για υψηλούς μισθούς, ανταγωνιστικά πακέτα αποδοχών, ευέλικτο ωράριο εργασίας και εργασία από το σπίτι.

14 November 2020

Συναισθηματική πείνα

 

 Στη συναισθηματική διατροφή τρώμε για να καλύψουμε συναισθηματικές ανάγκες. Τα συναισθήματα μας είναι πολύ έντονα και εύκολα μπορούν να παρερμηνευθούν ως βιολογική πείνα. 

 

 

 

 

 

12 November 2020
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe