ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Blog

Γιατί να σπουδάσεις την Αγγλική γλώσσα και την διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας;

Στον σημερινό παγκοσμιοποιημένο κόσμο και στην εποχή που η μετακίνηση διαφορετικών ανθρώπων πέρα από γεωγραφικά σύνορα έχει γίνει κανόνας για ποικίλους εκπαιδευτικούς, κοινωνικοοικονομικούς ή κοινωνικοπολιτικούς λόγους, η ικανότητα των ανθρώπων να ζουν με άλλες γλώσσες εκτός από τη μητρική τους είναι ένα πολύτιμο προσωπικό, κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό προνόμιο. 

28 April 2023

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος: Απλός σύμβουλος ή διατροφικός θεραπευτής με ενσυναίσθηση?

Ο διαιτολόγος-διατροφολόγος έχει καθοριστεί στη συνείδησή μας ως ο σύμβουλος για την προάσπιση της καλής λειτουργίας του ανθρώπινου οργανισμού μέσω της δημιουργίας κατάλληλου προγράμματος υγιεινής διατροφής. Όμως, πόσο απλό είναι αυτό τελικά? 

20 April 2023

Βιοϊατρικές Επιστήμες: Από την εργαστηριακή έρευνα στη θεραπεία

Οι σύγχρονες εξελίξεις στις επιστήμες έχοντας ως κέντρο τον άνθρωπο και τη βελτίωση της υγείας του, δημιούργησαν την ανάγκη ανάπτυξης νέων και αποτελεσματικότερων φαρμάκων και θεραπειών. 

19 April 2023

Η διατροφή πέρα από την «Διατροφή»

Το πρώτο πράγμα που λέω στους φοιτητές μου όταν ξεκινάμε τα μαθήματα Διαιτολογίας είναι ότι η διατροφή του μέσου ανθρώπου λίγο έχει να κάνει με την Διατροφή σαν επιστήμη. Η Διατροφή σαν επιστήμη είνια χρήσιμη για εμάς τους διαιτολόγους, για να βγάζουμε δίαιτες και να κρίνουμε την διατροφική επάρκεια του ασθενή μας, αλλά όταν φτάνει η ώρα να αλλάξουμε την διατροφή κάποιου, τα βιβλία της διατροφής φεύγουν και ανοίγουν τα βιβλία Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας και Επιδημιολογίας.

17 April 2023

Πανεπιστημιακές Σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων: Ξεκλειδώνοντας την πορεία σας προς την επιτυχία!

Συχνά, όταν οι υποψήφιοι φοιτητές δεν είναι σίγουροι για το επαγγελματικό μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσουν, οι σπουδές στη Διοίκηση επιχειρήσεων θεωρούνται ως μια καλή επιλογή.

17 April 2023

Σπούδασε Ανάλυση Δεδομένων και Νέες Τεχνολογίες: η περίπτωση της Μεθοδολογίας Ανάλυσης Συναισθήματος

Τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά την πανδημία του Covid 19, έχει παρουσιαστεί μια αστρονομική άνοδος στον τρόπο συλλογής και ερμηνείας των δεδομένων για την επιχειρηματική ευφυΐα και τη λήψη αποφάσεων. Καθώς αναδύονται νέες ψηφιακές τεχνολογίες για να βοηθήσουν και να ενισχύσουν τις επιχειρήσεις, οι Αναλυτές Δεδομένων θα γίνονται όλο και πιο πολύτιμοι στη αγορά εργασίας, οδηγώντας σε μια εξαιρετική εξέλιξη σταδιοδρομίας και ασφάλεια διατήρησης της απασχόλησης. Πολλές ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες επιδιώκουν ενεργά να απασχολήσουν πτυχιούχους με σπουδές στις τεχνολογίες Ανάλυσης Δεδομένων καθώς και στην Επιστήμη των Δεδομένων. Καθώς η ζήτηση για Αναλυτές Δεδομένων συνεχίζει να αυξάνεται σε διάφορους κλάδους, οι επιχειρήσεις απαιτούν ειδικευμένους επαγγελματίες που μπορούν να αναλύουν, να ερμηνεύουν και να μεταφράζουν δεδομένα σε αξιόπιστες πληροφορίες. Ένας απόφοιτος αυτού του κλάδου, διαθέτει όλες τις απαραίτητες τεχνικές και αναλυτικές δεξιότητες για να εργαστεί σε ανοιχτούς ρόλους υψηλής ζήτησης, όπως Αναλυτές Δεδομένων, Επιστήμονες Δεδομένων, Αναλυτές Επιχειρήσεων, Σύμβουλοι CRM και άλλα.

16 March 2023

Οι δεξιότητες που κάνουν έναν διευθυντή ξενοδοχείου να ξεχωρίζει.

Η ξενοδοχειακή βιομηχανία είναι ένας συνεχώς εξελισσόμενος και αναπτυσσόμενος τομέας που απαιτεί τις καλύτερες δεξιότητες και γνώσεις από τους διευθυντές του. Για να γίνει κάποιος επιτυχημένος διευθυντής ξενοδοχείου, πρέπει να έχει ένα μείγμα τεχνικών δεξιοτήτων και προσωπικών ιδιοτήτων που του επιτρέπουν να αναλαμβάνει αποτελεσματικά τον έλεγχο της καθημερινής λειτουργίας ενός ξενοδοχείου. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε μερικές βασικές δεξιότητες που πρέπει να διαθέτει ένας επιτυχημένος διευθυντής ξενοδοχείου.

14 March 2023

New York College: 5+1 λόγοι για Πανεπιστημιακές Σπουδές στις Αθλητικές Επιστήμες και την Προπονητική

Οι σπουδές στην Αθλητική Επιστήμη και Προπονητική στο New York College of Athens μπορούν να προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων.

13 March 2023
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe