ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Μήνυμα Προέδρου

Αγαπητοί φοιτητές, επισκέπτες και φίλοι,

Είναι χαρά μου να σας καλωσορίσω στον Εκπαιδευτικό Όμιλο New York College (NYC), έναν από τους μεγαλύτερους και ταχύτερα αναπτυσσόμενους πολυεθνικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Από την έναρξή μας στην Αθήνα το 1989 και την πρώτη μας συνεργασία με το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, έχουμε ιδρύσει τρία εκπαιδευτικά ιδρύματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, προσφέροντας προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σε συνεργασία με διακεκριμένα Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια.

Στη διάρκεια των ετών, έχουμε επεκτείνει την παρουσία μας τόσο εντός Ελλάδας- στην πόλη της Θεσσαλονίκης - όσο και εκτός - στην Πράγα - ενώ παράλληλα έχουμε καθιερώσει σταθερές συνεργασίες με φημισμένα Πανεπιστήμια, για την προσφορά σύγχρονων προγραμμάτων σπουδών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σημερινής εποχής.

Τα ιδρύματά μας προσφέρουν ακαδημαϊκή εκπαίδευση και υψηλής ποιότητας διδασκαλία με παγκόσμια προοπτική, ενώ παράλληλα, φιλοξενούν φοιτητές και καθηγητές από περισσότερες των 70 διαφορετικών εθνικοτήτων, οι οποίοι επωφελούνται από την διεθνή εμπειρία, τα προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών και την επικοινωνία. Στο NYC θεωρούμε τη διαφορετικότητα ως μια αξία που ανοίγει τους ορίζοντες της γνώσης και της αντίληψης, εμπλουτίζει τις πολιτιστικές επαφές και κυρίως, επιτρέπει στους φοιτητές μας να συμμετέχουν σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον που συμβάλλει στην προετοιμασία τους για μια διεθνή σταδιοδρομία.

Το NYC με τη μακρόχρονη εμπειρία του, έχει αποδείξει ότι μπορεί να παρέχει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, καταρτισμένους επαγγελματίες που ακολουθούν αξιόλογες σταδιοδρομίες, εντός και εκτός συνόρων. Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων μας, ενισχύουν τις προοπτικές τους για νέες ευκαιρίες στον ταχύτατα εξελισσόμενο χώρο των επιχειρήσεων, του εμπορίου και της βιομηχανίας.

Είμαστε υπερήφανοι για τη δέσμευσή μας στην εκπαίδευση με υψηλό επίπεδο και σύγχρονα μέσα διδασκαλίας και την προετοιμασία των φοιτητών μας ώστε να γίνουν σκεπτόμενα άτομα σε μία εποχή όπου ξεκάθαρα η τεχνολογία είναι αυτή που διαμορφώνει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα όρια της γνώσης.

Στρατηγικός μας στόχος είναι η προσφορά αναγνωρισμένων τίτλων σπουδών και κυρίως, αξιών και ήθους που αποτελούν τα εφόδια για την αριστεία στη κοινωνία γενικότερα.

Θα χαρώ να σας καλωσορίσω σε ένα από τα ιδρύματα του Εκπαιδευτικού μας Ομίλου και σας διαβεβαιώνω ότι η ποιότητα των σπουδών και το υποστηρικτικό εκπαιδευτικό περιβάλλον του NYC θα σας εξασφαλίσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι γνώσης.


Με εκτίμηση,
Ηλίας Φούτσης, Hon Ph.D
Πρόεδρος Εκπαιδευτικού Ομίλου NYC

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe
INSTAGRAM